Kişilik & Karakter Yeniden mutlu olmak mümkün mü? Mutlu olmak için neye ihtiyacınız var? ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor neye ihtiyacın var para mi sevgi mi ne seni mutlu eder Güncellemeler+1 yıl korkaklar mutlu olamaz Güncellemeler+1 yıl Kimler burada Yeniden mutlu olmak mümkün mü? Mutlu olmak için neye ihtiyacınız var? Cevapla Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Benim için mümkün değil 1 0 Yorumla
BayanUkalaWTF Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Mümkün ama hayatı biz zorlaştırıyoruz kendimize. Keşke biraz daha cesaretli olabilsek 0 9 Yorumla ironman57 +1 yıl Cesaretli olsan ne yapardin? Yorumla BayanUkalaWTF +1 yıl Neler yapmazdım ki Yorumla ironman57 +1 yıl Mesela Yorumla BayanUkalaWTF +1 yıl Yapmam dediğim herşeyi yapardım Yorumla ironman57 +1 yıl ne o? Yorumla BayanUkalaWTF +1 yıl Güncellemeye katılıyorum Yorumla ironman57 +1 yıl Nasıl :) Yorumla BayanUkalaWTF +1 yıl Korkaklar mutlu olamaz Yorumla ironman57 +1 yıl 😘😘😘 Yorumla
Qwertyuiadfg Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevgilimle evlenmek artık 1 2 Yorumla ironman57 +1 yıl Hadi inşallah Yorumla Qwertyuiadfg +1 yıl İnşallah 🤲 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sağlığa huzura kendime iyi olmaya ruhen güçlü olmaya 0 3 Yorumla ironman57 +1 yıl Güçlü değil misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyleydim ama öyle hissedemiyorum artık ruhen yorgunum Yorumla ironman57 +1 yıl Herkes yorulur önemli olan yola devam edebilmek Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Samimi bir dost ya da arkadaş 1 8 Yorumla ironman57 +1 yıl yok mu çok zor olmamalı bu Yorumla ironman57 +1 yıl Bulursun sne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulsan da samimi olmuyorb Yorumla ironman57 +1 yıl Himmm kötü bulursun istersen sende ama sende de atak yok Yorumla ironman57 +1 yıl Samimiyet önemli yaa olmazsa olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum içe knapanigun Yorumla ironman57 +1 yıl Bir adım atmalisin belki ;) hayatını değiştirir bu adim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim için mümkün değil
Mümkün ama hayatı biz zorlaştırıyoruz kendimize. Keşke biraz daha cesaretli olabilsek
Cesaretli olsan ne yapardin?
Neler yapmazdım ki
Mesela
Yapmam dediğim herşeyi yapardım
ne o?
Güncellemeye katılıyorum
Nasıl :)
Korkaklar mutlu olamaz
😘😘😘
Sevgilimle evlenmek artık
Hadi inşallah
İnşallah 🤲