Bir sürü şey yaşadım. İçinde ölümler de vardı, doğumlarda Belli bir süre sonra insan gerçekten de hayatın çok anlamsız olduğunu kavrıyor. Hiçbir şeye eskisi kadar takılmıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Öncelikle Allah önceden birseyler yaşatıyor mesela eve tıkılıp kalıyorsun annen en büyük sorun gibi geliyor belki ama aslında yaşadıklarım çok büyük sorun ama sonra sonra daha iyi anladım bunlar hep benim iyiliğim içinmiş tamam kötüler ama herşeyde bir hayır vardır kızın imtihanını verince hiçbir şey boşuna olmamış Allah'a şükür ettim kız beni kaale almadı hesap sorunca orada değiştim bu bana çok yaradı her türlü öncellikle kurtuldum sonra biraz olsun rahatsın herşeyi yapabilirsin özgürsün sonra ilk olay da sessiz oluşum kuzenim kurnazın yaptıkları da boşuna değildi onların gerçek yüzünü gör diyeydi sonra arkadaşı da boşuna Allah bir kere göstermedi yine gösterdi şunu dedi sakın bunu da iyi bir şey sanma anı canlandı onu tanı ona göre hareket et oda kurnaz çocuk sonra kuzenin yine denemesi orada yine hissettim kurtuldum çünkü onu tanıyorum bir kere muhabbet olmuştu eskiden sonra zaten kötü şeyler yaptı Allah kurtardı sonra bu sene yaptı daha iyi kurtuluyorsun çünkü onun nasıl biri olduğunu biliyorsun ama o durumdan sonra hepsini eski anıların hatırladım
@rapunzely iyi akşamlar, bu sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. Tek kelime bişey soracağımda ilk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilme şansın var mı