Rüyamda Hızır olduğunu söyledi yaşlı adam kılığında biri ama korktum onu görünce
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Rüyamda Hızır olduğunu söyledi yaşlı adam kılığında biri ama korktum onu görünce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şeytan Allah'ın bir de peygamber efendimiz lin kılığına giremez. onun dışındaki kılıklara girebilir
Şeytandır o zaman bide dediki cinler sana musallat oldu ağır şekilde
Cin de olabilir gördüğün öyle korku anında besmele cek nas Felak oku zaten kötü ise gider
Büyü olabilir diyeceğim ama bu konularda bilgim sıfır.
Olabilir evet
Ağır psikiyatrik problemleri var bu ülkenin insanının ya
Niye ya gerçekten rüyamda gördüm Hızır öldüğünü dedi
peygamber ve melek ve allahımın seçkin kullarına giremez 4 büyük meleğin suretinede giremez
Hızır peki
hızırada giremez sen ne gördünk 🤔
Yaşlı bir adam uzun boylu kapımızi çaldı önce sonra bana baktı dikkatlice ve sana cinler MUSALLAT olmus dedi feci biçimde
bak şimdi ben imamım onu sana kim dediyse allahım göndermiştir çünkü sizin bilmediğiniz çok farklı kulları var hızır hızır olarak gelmiştir ama sen onu kötü görmüşündür örneğin insanın gördüğü insan zannettiğini sadece kim olduğunu köpekler görür hırlar veya korkup kaçar kaçarsa zaten en kötüsü sendedir ve söylediği doğrudur
Yaşlı adam kılığındaydı boyu up upuzundu sakalları vardı uzun beyaz gri heybesi vardı omzunda hızırmiydı bu bana sende con musallatı var dedikten sonra kız kardeşimi çağırdım geldi Onada baktı sen de de var dedi sonra gitti
HATTA ŞUDA YANLIŞ BİLİNİR
HIDIRELLEZ NEDİR? Hıdırellez, Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan bir bahar şenliğidir. İki kelimenin birleşmesiyle oluşan Hıdırellez, Hızır ve İlyas peygamberlerin isimlerinin birleştirilmesiyle meydana gelir. Bu şenlik, baharın gelişini müjdeleyen ve doğanın yeniden canlanmasına vesile olan bir kutlamadır.
BÖYLE BİLİNİR PEYGAMBER GEÇİYOR ODA DOĞRUDUR AMA YANLIŞ BİLGİ ŞUDUR EVET YENİ YILIN BAHARI ATEŞTEN ATLANIR ÜSTÜNDE BÜYÜ VEYA HER NE VARSA ÜSTÜNDEN GİDER HATTA NİYET ET DE ALLAHIM ÜSTÜMDE BÜYÜ VARSA 10KERE ATLAYINCA DEFEYLE DE HEMEN FAYDASI OLACAKTIR 10KEREDE ATLA
Sence rüyam doğrumu seytanimi sabah ezanından Sonra gördüm rüyamda çok korktum o adamı görünce uyandığımda şoku atlatamadim hala korkuyordum şeytan olabilirmi ki
sabah ezanından sonra ise şeytani değildir sen beni anlamadınki 🙄🙄
onun görüntüsünü aslında öyle büyülü olduğun için gördün
Ben demi büyü var yani gördüğüm cinmiydi
ben geldim cin değil o bak beni anlamıuorsun o kişiyi o halde gören sensin çünkü kardeşimde büyülü anlamıyor söyleneli anlarsada işine gelmiyor gelsede yapmıyor ben onu çok kötü şekilde gördüm yani bu nedemek büyü yapanlar gözüne gözlük taktı herkezi kötü görüyorsun
Kötü görmedim ama ben yaşlı dede kılığında
evet girermiş
Pis şeytan beni nasil kaldırsın diye ugrasiyor o zaman
olabilir
Hızır olsa korkmazdım
bilemem hızır olsa korkar mıydın korkmaz mıydın da peygamber efendimiz dışında herkesin kılığına girebiliyorlar diye biliyorum. Zaten hızır a. s da görmüşlüğümüz yok. Sokakta karşına çıkan biri de ben hızırım diyebilir :D
Haklısın bide Hızır olduğunu demekle kalmadı cinler sana musallat olmuş dedi gitti