Bazı insanlar neden fazla kişisel soru sorar? Özellikle bu kişi patron ise.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pek iyi niyetli algılayamıyorum dikkatli ol
Ne gibi? Beni işten kovdurtmak mi istiyor acaba?
Kızsın ya kötü niyetli düşünüyor olabilir
He o yönden. Yok ya sanmıyorum ahavava
Belli olmaz sen dikatli ol
yavsamak istiyodur belki
Yürümek amaçlı olabilir
Gözü var, niyeti kötü
Niyeti kötü derken?
Başka şeyler düşünüyor
Ne gibi mesela?
Misal veriyorum
1. Sevgilin var mı
2. Ailen ile yaşıyor musun
3. Nerede yaşıyorsun
4. Ileride ne yapmalı düşünüyorsun
Çok garibime gitti
Evet çoo saçma bu durum gerçekten belli ki seninle alakalı bilgilere sahip olmak istiyor. Sanırırm sana ileride ilgisi olabilir
Ya bu veya beni işten kovdurtmak istiyor
Çok zekice bir oyun oynuyor. Güya flört edermiş gibi tüm bilgileri ağzımdan almaya çalışıyor. Kendi müdürün hakkında ne düşünüyorsun diye soruyor. Neden susuyorsun beni analiz mi ediyorsun diyor. Aşırı garip değil mi? En son çalıştığım zaman da pek ilgi göstermedi çok çok garip bir davranış. Beni işten kovdurtmak mi amacı acaba?
Yok zannetmem de öyle bişey olsa sana bunu ima eder ama... Dikkatli ol derim arkadaşım bu kadar kişisel bilgiyi kimse sormaz sormamalımzaten sorarsa şayet bir bit yeniği vardır o söylemler de bilmeni isterim.
Yeniği olması ne demek?
Yani işin içinde iş var gibi demek yani söylem ve sorularının amacı senin hakkında çok detaylı bilgiye ulaşmak
Sen evli ya da bekar ya da ayrılmış bir birey isin pekii? Konuya buradan devam edeceğim çünki sana daha şeffaf bilgi verebilmek için
Boşandım bunu dediğimde maşallah erken yaşta da hala evlenen kişiler olduğunu bilmiyordum ayrılığınızın nedeni neydi? Dedi öyle yani biraz bilgi edinmiş oldu.
İşte bak ben bile anladım yani normal şartlar da sana bu şekilde soru sorması imkansız arkadaşım sen kendine özel ki hele boşandım demen bir erkek için sana direk yürüme yolunu açmışsın bu A. M kafalı canım de sana direk dolaylı yoldan yürüyor işte
Malum olay için mi yürüyor diyorsun
Evet sonucu seninle cinselliğe doğru ilerleterek tabii senin tavrın çok önemli bu konu da
İnsanlar ne kadar kötü niyetli. Üzüldüm
maalesef öyle her eşinden ayrılanı kendisine muhtaç gibi görüyor aklı sıra örümcek kafalılar ne diyim ki böylelerine herşeyi yeri ve zamanı vardır.
O ortamın bir kere oluşması lazım
Bilgi toplamakla sürekli soru sormakla hiçbir şey olmaz sen dik dur bu konuda
Yo zaten sordu neden görüştüğünü kimse yok yoksa korkuyor musun dedi? Dedim hayır ilk önce kariyerim sonra düşünürüm dedim. İyi demişim dimi
Aynen öyle sakın o sohbetlere girme konuyu kapat girsin iyi demişsin bak sen anlatmadan ben bazı şeyleri anladım sadece senden teyit istedim.
Bu ve bunun gibiler ahlaşsızın önde gideni sanki tek erkek onlar tek onlar da var pen*s yani kafaları bacak arasına çalışan tipler hee birde bunlar da o patensşyelde yoktur yani sana söyleyeyim
Ya çok teşekkür ederim gerçekten iyi oldu bildiğim
Tabiki rica ederim. Ne demek seni bir nebze aydınlata bildiysem ne mutlu bana arkadaşım bşraz uyanık olun bak yoksa gerçekten çok kullanılırsınız
Ya hayır ne kullanılması. Ciddi bir düşünce olsaydı güzel olurdu. Böylece kendimi koruyabilirim ama
Kullandırma dedim zaten ben tabiki ciddiye te her zaman saygımız var ama... O kişi pek ciddi değil yani bildiğin senin zaaflarını kullanmak istiyor
Seni yokluyor
Kız ne yoklaması? Benim düşüncem Beni işten kovdurtmak istemesi
Isten kovdurmak ne alaka bence sana yurucek yoksa patron bisey sormadanda isterse cikartir senj