Kişilik & Karakter Reenkarnasyon (Ruh göçü)'a inan var mı? BaharEkin Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Reenkarnasyon (ruh göçü) inancına göre insanlar öldükten sonra yeniden dünyaya gelip başka bir insan bedenine giriyormuş. Üstelik bu ruh göçü ağaç, hayvan gibi bedenlere bürünüyormuş siz bu inancı benimsiyor musunuz? Sizce doğru olabilir mi? Reenkarnasyon (Ruh göçü)'a inan var mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hayır Reenkarnasyona inanmam 0 0 Yorumla
fhjjkb Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bunu çok düşünmüştüm zamanında araştırdım da baya %40 inanıyorum 1 1 Yorumla BaharEkin +1 yıl İnanabilirsin. Çünkü gerçek (tüzel) kişiler var. Mesela ben gerçeğim Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle inanıyorum ispatı var bile 1 6 Yorumla BaharEkin +1 yıl Neymiş ispatı? Yorumla Şişkolettaa +1 yıl Böyle bir şey yaşamış ve önceki hayatında ailesi olan insanlara bunu ispatlamış birini tanıyorum Yorumla BaharEkin +1 yıl Bende kendim yaşadım. 👍👍👍 Yorumla Şişkolettaa +1 yıl Vayyyy beee ciddi mi Yorumla BaharEkin +1 yıl Evet Yorumla Şişkolettaa +1 yıl Genelde bu Alevilerde daha yaygındır Yorumla
canberkj Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bu dünyada olamaz ama boyutsal olarak olur baharcım 0 0 Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl İnanmıyorum 0 2 Yorumla BaharEkin +1 yıl Ben inanıyorum. Çünkü gerçek tüzel kişiler var Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Ben aslında gerçekten her şeyin rüyalara benzer oldupunu düşünüyorum bir şeyler dönüp dolaşıp karşımıza çıkıyor Yorumla
Lerawins Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır inanmıyorum 0 4 Yorumla BaharEkin +1 yıl Ben inanıyorum Çünkü gerçek tüzel kişiler var Yorumla Lerawins +1 yıl Benim dünya görüşüme uygun olmadığı için inanmıyorum. Yorumla BaharEkin +1 yıl İnananilirsin ben gerçeğim yemin ederim. Yorumla Lerawins +1 yıl Hayır öyle değil. Dünya görüşümle reenkarnasyon çelişiyor büyük ölçüde o yüzden inanmıyorum bu olaya. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır Reenkarnasyona inanmam
Bunu çok düşünmüştüm zamanında araştırdım da baya %40 inanıyorum
İnanabilirsin. Çünkü gerçek (tüzel) kişiler var. Mesela ben gerçeğim
Kesinlikle inanıyorum ispatı var bile
Neymiş ispatı?
Böyle bir şey yaşamış ve önceki hayatında ailesi olan insanlara bunu ispatlamış birini tanıyorum
Bende kendim yaşadım. 👍👍👍
Vayyyy beee ciddi mi
Evet
Genelde bu Alevilerde daha yaygındır
Bu dünyada olamaz ama boyutsal olarak olur baharcım
Hikaye benim için
İnanmıyorum
Ben inanıyorum. Çünkü gerçek tüzel kişiler var
Ben aslında gerçekten her şeyin rüyalara benzer oldupunu düşünüyorum bir şeyler dönüp dolaşıp karşımıza çıkıyor
Hayır inanmıyorum
Ben inanıyorum Çünkü gerçek tüzel kişiler var
Benim dünya görüşüme uygun olmadığı için inanmıyorum.
İnananilirsin ben gerçeğim yemin ederim.
Hayır öyle değil. Dünya görüşümle reenkarnasyon çelişiyor büyük ölçüde o yüzden inanmıyorum bu olaya.
inanmıyorum