♾️ Bazen şartlar öyle gerektirir vaz geçmek zorunda kalırız, bazen de artık istemediğimizi fark ederiz, Herhangi bir hayaliniz de olabilir, siz neden vaz geçtiniz

♾️ Bazen şartlar öyle gerektirir vaz geçmek zorunda kalırız, bazen de artık istemediğimizi fark ederiz, Herhangi bir hayaliniz de olabilir, siz neden vaz geçtiniz

Vazgeçmeyi kendim isteyip, karar alıp vazgeçtiklerim: %60
Vazgeçmek istemediğim hâlde vazgeçtiklerim:%40
Bazen de, vazgeçerken harbi üzülüp sonradan asıl gerçekleri farkedince vazgeçtiğim için şükrettiklerim oldu.
Yine de esasen bu üçlü iç içedir, mantık vazgeç der, keyif vazgeçmek istemez, sonuç dolaylı olarak mecburen vazgeçilir misal ben hergün limitsiz tatlı yemek isterim yine de makul ölçüde yerim sonradan iyi ki öyle yaptım derim. Konu epeyce komplike. Çoğu mevzu gibi.
Konulara göre bazen zorunda kaldım bazen bile isteye vazgeçtim. Bazen ise buna zorunda bırakıldım. Ama eğer vazgeçiyorsam bir konuda kendi isteğimle o noktaya kadar çok çaba harcamışımdır. İşte o zaman vazgeçtiğim hiç bir şeyden pişman olmam. Sadece içimde yaşarım. O da her şey gibi gelir geçer ve biter..
Rica ederim 🦋😊
kolay kolay vazgeçmem. geçtiysem de ya işlerin sonu çıkmaza girecektir görmüşümdür, bir insanı kastediyorsak da anlamamakta ısrarcıdır onunla da yarardan çok zarar ilişkisi olmuştur o yüzden vazgeçmişimdir.
İkisi de olmuştur. İstediğim için vazgeçtiğim şeyler de, mecbur kaldığım için vazgeçtiklerim de.
Teşekkür ederim Barış 🥳🥳
Rica ederim ☺️🥳
Cevap
11Cevap
Her ikisini de yaşadım hem zorunlu hem de gönüllü vazgeçişlerim oldu.
Basen zorunluluk bazen kendi isteğim
İstediğim için vazgeçtigim çok şey oldu ama hayalini bile kurmaya cesaret edemediğim şeyler, çok istediğim hâlde zorunda olduğum için vazgeçtigim şeylerde oldu.
Önceden zorunda olduğum için daha doğrusu başka bir seçenek olduğunu bilmediğimden vazgeçer, çabuk pes ederdim. S
Şimdi ise; istediğim için, kendimi hür bırakmak istediğim için, mutlu olmak için vazgeçiyorum. Bazen vazgeçmek kazançtır, kendini kazanmaktır
Genelde daha iyisini yapabileceğimi düşündüğüm için vazgeçtim. Anlık zevklerdense ileriye yönelik planlar yapmayı tercih ediyorum.
Ben aslinda hic bir zaman vazgeçen taraf olmadim
Ama karšimdaki insan yaptiklariNla
Beni kendisinden vazgeçirmeye mecbur etti
Bazen mecbur olduğum için bazen de öyle istediğim, vazgeçmenin benim için daha iyi olacağını düşündüğüm için vazgeçtim.
Daha çok kendim istediğim için bir şeylerden vazgeçtim. Ama zorunda kaldığım için vazgeçtiğim şeyler de oldu hayatımda.
istediğim için vazgeçtim
işimi bıraktım istanbuldan ayrıldım
sebepleri vardı ama sonuçta tercih oldu
Aklıma mantığıma kalbime vs uymuyorsa artık, hayaller, yapılanlar ya da söylenenler, vazgeçerim
Zorunda olduğum için yoksa bana verilen şansı neden geri çevireyim
Hiçbirşeyim olmadı ki vazgeçeyim boşa gelmişim bu dünyaya...
İstediğim için vazgeçtiğimde oldu, vazgeçirilmek zorunda kaldığım da oldu
Zorunda olduğumuz şeyler olmuştur illaki
Ama genel olarak istediğim için vazgeçmişimdir
Durumlardan dolayi zaten hic bir sey olmuyor
Zorunlu olduğum için yoksa yapmak istediğim çok fazla şey vardı
İstediğim için genelde oldu. Bazı şeyler tabi zorunda olduğum için.
İnandığım sürece vazgeçmem inancım ve hevesim kırıldıysa bitmiştir
Bazen istediğim için bazen zorunda olduğum için vazgeçtim.
Bazılarının keyfinden dolayı kendilerinden vazgeçtim onu biliyorum.
Zorunda olduğum için vazgeçtim. İstediğim gibi degildi.
Genelde mecburiyette oluyor. Aile ve çevre faktörleri kendi adıma önümde en büyük engeller..
Bu hayatta zorla güzellik olmaz istemediysen anca vazgeçersin
Vazgeçmek zorunda kaldım
Kendim öyle istediğim için oldu
Hep zorunda olduğum icin
bazen zorunlu olduğum için
Ben ask ilişkilerinden vazgectim
Zorunda olduğum için vazgeçtim
Zorundaydım
Zor geldi ☺️
İkiside
İstediğim için
Zorunda olduğum için
Öyle gerektiği için
Çoğu zaman zorunda olduğum için vazgeçtim.
Evet
merhaba bana yardımcı olur musunuz 😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?