Ola öncelikle huzurlu geceler dilerim. Bazı insanlar vardır küllerinden doğup düştükleri zaman ayağa kalkarlar. Hiç bir zaman düştüğünü anlamazsınız.. İçsel açıdan iyileşme gibi düşünebilirsiniz...🌹🌹Ruha iyi gelen şeyleri yapmak gibi de

Ola öncelikle huzurlu geceler dilerim. Bazı insanlar vardır küllerinden doğup düştükleri zaman ayağa kalkarlar. Hiç bir zaman düştüğünü anlamazsınız.. İçsel açıdan iyileşme gibi düşünebilirsiniz...🌹🌹Ruha iyi gelen şeyleri yapmak gibi de
Her zaman kendim ayağa kalkmaya çalıştım ama dostlarım ellerini uzatmıştır çoğu zaman. O yüzden şunu bilirdim yardım istesem orada tutunabilecegim bir el var
Her zaman kendim iyileşmisim. Şimdi düşünüyorum da bana iyi geldiğini sandığım ve bana yardım ettiğini düşündüğüm insanlar da çıkarları için kullaniyorlarmis. Kendi kendimin kahramaniyim👍
Bazen hayat sınavında öyle kişiler çıkabilir. Önemli olan farkında olabilmen 😊
Aynen öyle ❤🌸
😊🌹
Şimdiye kadar kendim iyileştim herkes gibi düştüm en dibi gördüm ama kalkmasını da bildim geçmişe bakınca iyi ki de olmuş diyorum ve şu an iyi ki bu kadar güçlüyüm
Hayatın devam ettiğini bilerek ve önümde uzun bir yol olduğunu düşünerek düştüğüm yerden kalkmışımdır tabi benim en büyük destekçim de dualar la huzuruna vardığım RABBİM dir.
Amenna 😊
Cevap
25Cevap
Evet kendi kendime iyileştim her zaman için çünkü bir insan bence en çok kendisine güvenmeli ve kendisine sevmeli zor zamanlarda :)
Ve bilir ki o zaman daha huzurlu olur 😊
Dünyanın baharı kişi varsa insanın da baharı ve kişi var. Her seferinde inat ile sebat ile yeniden ayağa kalkmak gerekiyor.
Ayağa kalk ki mücadele ruhun daim olsun misali
Dostların yanında her zaman yer alabilir. Lakin biraz itikatla Elif gibi küllerinden doğmak güzel olmaz mıydı?
Bunu başarmak sizin elinizde.
Tercihler desem. Teşekkür ederim yine de
Huzurlu geceler dilerim
(Ailem hariç) kimsenin yardımına ihtiyaç olmadan kendi ayaklarımın üstünde durmayı biliyorum (hiç kimseye ihtiyaç duymadan)
şükür…
Ne güzel şükür desen bile kimileri yafta yapar bir anlamını bilseler canı gönülden.
Hep kendi kendime iyileştim. Hiç destek almadım. Düştüğümü de kimseye demedim ki düşene de bir tekme vurmasınlar diye.
Lakin bazen hissedilebilir düştüğün sonrası moral ile motive olursun 😊
Düştüğümü kimsenin görmemesi beni daha motive eder. 😊😊
Evet ama artık olmuyor herkese söylüyorum ben hastayım diye ruh hastası oldum diye :D gocunmadan
AA seni o hale getiren kişiler düşünsün. Ne yaptımda yüreğini incittim misali:))
Sanki erken yaşta andropoz oldum :(
Kedi olup fıskıyelerin arasına atlayıp koşmak istiyorum yağmurda yürümek istiyorum ( Van kedisi ) hariç.
Özgürlüğe koşmak gibi yani..
Hep olumlu bakıyorsunuz ya :P bu kedinin ne derdi var acep?
Bu kedi belki de baskılardan kurtulup, özgürlüğe kanat uçmak istiyordur?
ne demiş ki? yine şair , Kafamda hesaplar artık açılmaz kırıldı özgürlüğe uçan kedinin kanatları artık uçulmaz ,
Amaan :: P düzeliceğiz inşaallah bir gün kendimi kandırmaya gerek yok işte neyse o ekonomi bu dönemleri atlatabiliyorsa bende atlatabiliceğimi düşünüyorum :D
Biraz sabır ve çaba ile elbette her şey düzelir 😊😊Hani sabret ki mükafatın güzel olsun misali
bakınız siz rüyalar gördünüz toz pembe be daha uyumadım D:
:D
Yağmur sesine uyanmak gibi bir mutluluk olduğundan rüyalar aleminden gerçek aleme geçiş yapmak gibi düşünebiliriz:))
nerede o şans bende berzah alemine götürür beni o rüzgar fırtına kasırga
Bir insan bu kadar etkili konuşamaz ya hayranlık la okuyorum
Belki de çok kitap okumanın faydalarıdır. Ya da empat vs 😊
ama beni üzüyorsun böyle diyerek kitap kurduydum :/
eskiden yapıpta sonradan bıraktıklarım yapamadıklarım
En sevdiğim roman Barbara Cartland Aşk pınarı 1 günde okumuştum gözlerim çatlıyacaktı alıp götürmüştü
Nazan Bekiroğlu-Nar ağacı 1.5 günde bitirmiştim. Bilmiyorum ego mu değil mi.. Lakin kitap okumayı çok sevdiğimden çok sayfalı kitapları okumayı daha çok seviyorum
Efenim baktım okuyabilirim belki , kendime o konuda güveniyorum çünki evde olucağım özgüvensizlik hissetmiyeceğim saman kağıdı bulursam ama saman kağıdı bulamam 2012 Efendim gözlerimi ağrıtabilir yarından itibaren kitap okumaya başlıyorum bugün uykusuzum Ve çok başarılı etkileyici bir insansınız bana eski halimi çalışkan azimli halimi anımsatıyorsunuz ama Sizin karşınızda el bağlayası çalışkan bilgili ve saygı duyulması gereken kişi gibi eksik bile yazdımda burada yeniyim işi bıraktım buraya geldim belki 1 hafta olmuştur belkide olmamıştır bilemiyorum..
Gerçekten sizleride tanımıyorum o yüzden hatam kusurum olursa yazdıklarımda yanlış bir şey şimdiden özrümü diliyorum 1 haftadır buradayım ruh sağlığım bozuk :D
Keşke hep öyle kalsaydım hayatımızı incitmeselerdi hasan abi :P
Estağfurullah. Bazen hayatta bazı şeylere maruz bırakılırız mobbingler harici işi bırakmak gibi. Önemli olan bu durumlardan dolayı hayata küsmemek ve toparlanıp hayatı idame ettirmek gibi
Evet bana iyi gelen şeyleri yapmaya başlamalıyım Kitaplardan başlıyorum eski kitap alıp okumak ve her yerin kitap dolması :D antika eşyalar falan filan derken tabut mezar taşı ömür bitmiş
İyi okumalar dilerim😊
Teşekkür ederim Sizi övmemde sakınca yoktur diye düşünüyorum ruh ikizi ile ilgili soru sormuştunuz Sizin ruh ikizinizde galiba Fatih Sultan Mehmet Hana yakın birisi olurdu :D

Olay budur.
Teşekkür ederim 😊
Bir kaç kere düştüm hocam dibi gördüm.
Bende ki kafa ‘ nefes aldığım sürece her yerde her şekilde ayağa kalkarım ‘ kafası.
Ne mutlu arkadaşım senin adına çok sevindim. Yeniden küllerinden doğmak gibi etrafımda böyle güzel örneklere denk gelince mutlu oluyorum 😊
Sırf o yüzden boynuma Anka kuşu dövmesi bile yaptırdım hocam.
Eyvallah çok sağ ol 🙏 😊
Ne güzel bir dövme 😊Anka kuşu gibi özgür bir şekilde uçmak gibi arkadaşım 😊Özüm İzmire gidersem bende yeniden kelebek dövmesi yaptıracağım. Hani ne olursa olsun sürekli kanat açmak gibi
Umarım en kısa zamanda nasip olur hocam 😊
Teşekkür ederim arkadaşım 😊
Rica ederim hocam 😊
Evet. Kırıldığımda, incindiğimde yeniden ayağa kalktım. Belki kırıklarım kaynaşmadı tam manasıyla iyileşmedim ama en azından bir bütünüm artık. Şiir ve iman benim şifam. Onlar sayesinde toparlandım
Düşünce hemen kalkmak için büyük çaba göstermem önce bir bakarım etrafıma. Yardım mı lazım, değnek lazım mı, nereye düştüm, niçin düştüm? Bir değerlendirme yaptıktan sonra kalkmak için uygun planı yapar ve uygularım.
Yıllar önce düştüm ve tam ayağa kalkacakken geri düştüm defalarca. Asla ayağa kalkamadım..
Asla pes etme umudun da kırılmasın. Yeter ki o azmin daim olsun 😊😊
Ben çok yoruldum 😔😔
Ne zaman anlatmak istersen dinleriz 😊Mental açıdan biraz tatile gitsen nasıl olabilir.
Bir süre a
Yalnız başıma kalmak iyi geliyor bu gibi zamanlarda
İtikafa çekilmek gibi değil mi?
Yani o şekildede oluyor tabi, ibadet ederek yapmaya çalışanda var ama itikafa girerek başarabilene pek şahit olmadım. Hakkını vererek yapmak lazım çok derinlere inmek lazım yürekte hissetmek lazım ama çoğu yatıp kalkıyor. Kendini kandırıyor layıkıyla yapan bir elin parmaklarını geçmiyor
Uzun süredir haber alamadığım manevi teyzem 2.5 senedir teknolojiden uzak, mağara gibi bir yerde yaşamış itikafa çekilip. Önümde onun anlattığı örnek olunca. Bir nevi nefis terbiyesi de diyebiliriz
Bazen diyorum köyde küçük bir arazim olsa oraya başımı sokacak bir ev yapsam bahçede ekip biçsem allah ne verdiyse yesem içsem allaha tevekkül etsem ama düşünceden ibaret kalıyor🤔
Düşünceler de bir eyleme geçiş sürecidir. Biraz sabırla doğru zamanda bu eyleme hayata geçireğinizden eminim
Ne güzel ne mutlu kendisine başarabilmiş
Baya bir süredir düşünüyorum ama o doğru zaman bir türlü gelememesi umarım ömrüm yeter
Mevlam hayırlı ömür versin inşallah
Amin cümlemize
İyileşmek sadece başına gelen deneyimleri, onu büyütüp güçlendiren olayları hastalık olarak görenler içindir.
Gerçek deneyim seven ruhlar, bunları şifa görür.
Evet iyilesiyorum çünkü bunu yapmak zorundayım.. canım yanıyor acıyor ama bir müddet sonra sadece mantığımi ön plana aldığımda kendime geliyorum
şu an bitik durumdayım gerek psikoloji gerek maddi gerekse gelecek kaygısından ama birgün ayağa kalkıp eskisinden daha iyi olacağıma inanıyorum.
Bizde sana inanıyoruz ve umudunu hiçbir zaman kaybetme 😊
Rica ederim 😊
Biz bu yarayı sahiplenmek için üzerine tuz basıp anlamışız.
İyileşmek hafif kalır, güçlenip makineleşmişiz 👍
Hep kendim toparlanmisimdir. En iyi arkadasiyim kendimin.
İyileştim, kendini bilirsen ilacını da biliyorsun ve kolaylıkla toparlıyorsun
Ben kendim iyileşmeyi öğrendim. Kalkıp devam etmek zorundaydım bundan başka bir planım yok.
Yeni bilgiler öğrenmek, hayata karşı bakış açını değiştirmek en etkili yöntemleri.
Yeni bilgiler öğrenmek bazen ufkunu açabilir teşekkürler 😊
Sağlık anlamın da asla böyle bir hataya düşmem öteki anlam da ise duruma göre değişiyor.
Kendi kendime düşünüp karar vererek.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim ✌️🌹
Kendi yaralarımızı sarmayı zaman bize öğretti
Bazen de destek almayı 😊
Tabi ki de ama herkes destek olamaz ki ☺️
Kitaplar da bazen insana çok güzel destek oluyor diye düşünüyorum ☺️
Yara bandı gibi düşünebilirsin. Nice kişiler vardır senin kötü halini anlayıp yetişenler gibi en basitinden 😊
Ben güvendiğim kişiye derdimi açarım, aileme ise derdimi yansıtmam üzülmesinler diye
Bazen ailen bile arkadaşının veremediği desteği verebilir.
Tabi ki de verebilir ama aileme anlatmam gereken durumları anlatıyorum
Herkes bunu yapmıyomu zaten
Herkes yapmıyor. İçsel açıdan iyileşmek adına destek alanlar vs
Toplumun %80, i birlerini basamak olarak kullanıyor kendini iyi hissetmek deşarj olmak, egosunu beslemek için insanları kullanıyor. Ruhuyla besleniyor, çok nadir bunu yapan insan sayısı kimseye ihtiyaç duymayan
@nєslıtukєnmısєrkєkk sanırım fazla uzak kalıyoeum insanlardan
İnan çok iyi yapıyorsun👍keşke bende uzak kalabilsem
En büyük antidepresanım iç sesim
İç ses bazen olumsuz düşünceler verse de yine de bir dinginlik hissedersin.
Teşekkür ederim 😊
İyilesemedim😞😓
Görseldeki söz herşryi açıklıyor kardeşim güzel
Yara bandı kendini iyileştiremez ki
Kendimi toparladigim zamanlar oldu.
Alıştık tabi kendi yaralarımızı sarmaya
Düşmemek gerek hiçbir zaman
Yok ya
Olmadi
İyileşiyorum evet
Herşeyden uzaklaşarak toplamaya çalışırım kendimi
Her zaman öyle biri oldum zaten