Gezmek, yürümek, izinli günlerinizi kaliteli geçirmek için tek başınıza yetebiliyor musunuz, yoksa illa yanınızda birisi mi olmalı? Bazı insanlar yanlarında birisi olmadığı zamanlarda evden dışarı bile çıkamaz, siz onlardan mısınız yoksa tek başınıza dağları bile delen birisi mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kesinlikle kendi kendimle eğlenebilen aktiviteler yapabilen kendimi geliştirebilen bir insanım
Neler yaparsın mesela, başkaları içinde fikir olur hem
oyun oynamayı severim yemek yapmak da bekleme kısmı dışında eğlenceli gelir çocukluğumdan beri evcil hayvanlarım vardır onlarla ilgilenmeyi onları sevmeyi severim dizi/film/belgesel kültürüm de iyidir bir şeyler araştırmayı severim düşünmeyi severim genellikle toplumsal psikolojik veya bilimsel konuları kendine ait fikirlerini ahlakını zihnini oluşturmuş bir insanımdır birilerini takip ederek yaşamam ve ürettiğim senaryolarım vardır ileride kağıda geçirebileceğim şeyler.
Teşekkürler paylaştığın için, bence gayet güzel akış
rica ederim
evet yanlızkene içimde ki willy fog bana keşif etme isteği pompalyor
Ucundan kıyısından bize de uğrasa keşke o istek
o kendiliğinden gelmez onu sen büyütücen içinde çekirge
Teşekkürler usta, çekirge şimdi büyüyor
hadi bakim az kalıbının kızı ol biraz
https://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4
Savaş boyalarımı süründüm, artık hazırım
hadi gazan mübarek olsun son mohikan yarın keşiflerini benimle paylaşmayı unutma
Digital ortamdan digitalruhuma yarın geleceğim, iyi geceler dilerim
Yalnizlik basli basina sorun bana gore
Ne anliolar bekarliktan ya da yalniz takilmaktan onu anlamiyorum ben
Kesinlikle tek başıma daha kaliteli vakit geçiriyorum.
Hayatımın son 20 senesi bu şekilde geçti gayet güzel :D
Arkadaşlarla gezerim genelde ama tek tabanca takıldığım da oluyor. İnsan ara sıra kendisiyle vakit geçirmesini bilmeli
İnsan kendine yetebilmeli, aniden yalnız kaldığında şok geçirmemeli
insanın tek başına vakit getirebilmesi ama unutmamak gerek insan sosyal bir varlık
Katılıyorum
dağları delmeye gerek yok düz ovalardan devam et
Yok tek başıma geziyorum
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
Tek basima orduyumm gerek yok
Evet geçiririm. Avmde kulaklığı tak dolaş mis gibi
Güzel aktivite aslında, ama sürekli bir şey olacak kaygısından dolayı öyle dolanamıyorum etrafta maalesef, travmalar..
Açıkçası sokaklardan daha güvenilir geliyor bana avmler. Disaridayken tek kulaklık takarım ama orada özgür hissediyorum
Sokaklardan daha güvenilir olduğu kesin zaten, benimki daha çok paranoyakça düşünceler. Ya yürürken tam arkamda bir meczup beni takipliyor ve ilginç hareketler yapıyorsa, ya tuvaletten çıktığımda farkında olmadan uygunsuz bir durum yaşıyorsam ve insanlar beni uyarmaya çalışırken benim kulağımda "dam üstünde un eler tombul tombul memeler" çalıyor ve ben aptalca yürümeye devam ediyorsam... Sen koru yüce tanrım
Anladım. Mesleğiniz ne bu arada?
Aylak bakkaldan hâlliceyim, bomboş bir hayat sürmekle meşgulüm
Ya sizin?
Öğretmenim. Bence korkunuzun üstüne gitmelisiniz
Kontrolümü yitirmeyi sevmiyorum, işin ilginci kontrol bende de değil. Ben korkumun üstüne gitsem korkum benim tepeme çıkıyor, anlayacağınız kendisiyle yağlı güreş yapıp duruyoruz işte hocam
Eskiden takip edildigim için bende de bir ara paranoya oluşmuştu. Tek kaldığım zaman korkardım ama zamanla aşmaya çalıştım. Bende böcek korkumun uzerine gidemiyorum bir türlü gdjdh
Benimki korkudan ziyâde sürekli tetikte olma hâli, bir yerden sonra ona da alışıyorsun. Az önce işaret parmağım büyüklüğünde bir çekirge tavandan koluma düştü, birazcık nâhoş kelimeler kullandım kendisine ve kendisi gitmemekte ısrar edince saçaklı asamı kullanmak zorunda kaldım. Işıklar içinde zıplasın...
Bazen zaten hiç arkadaşım yok
Sessizlik sakinlik iyi geliyor..
Olmuyor 10 seendir
Yok sıkılıyorum