Daha önce bu kararı vermediğin için pişmanlık duyuyor musun?

Daha önce bu kararı vermediğin için pişmanlık duyuyor musun?

Kendim olmak ve kimseye güvenmemek ya da bağlanmamak oldu. çünkü hangi insana gereğinden çok değer verirsek verelim bir süre sonra biz acı çekiyoruz ya da verdiğimiz değerin aynısını bize göstermiyorlar.. bu yüzden de yeri geldiğinde herkese aslında hakettiği gibi davranmak gerekiyor.. çünkü bazı insanlar sadece kötülükten anlıyor onlara iyilik yaramıyor hiç bir şekilde... çevrem de de böyle insanlar olmuştu zamanımda.. birde verdiğim en iyi karar kendime güvenmek oldu.
Şimdiye kadar aldığım en mükemmel kararlar karşı cinslerin geneline güvenmemek, onlara kat'îyyen inanmamak, ve onların manevi varlığını daima inkar etmek olmuştur.
Ben bu kararı aldığımdan beri, hayatım değişti, rayına oturdu, saf bir mutluluğa yeniden kavuştum...
Başkaları için yaşamamak kim ne der diye düşünmemek kendim için yaşamak
Şimdi nasılsın?
Bomba gibi oldukça güçlü kararlı yanımda yürüyen ne saygılı arkamdan gelene koruyucu bir dağ beni karşısına alana kabusum
İyisin iyi
Teşekkür ederim 🙏
Teşekkür ederim sağol 🙏🙏🙏
Ben teşekkür ederim siz de sağolun
Bana zarar veren bazı alışkanlıklardan uzaklaşmak
Onun sana zarar vermesini anlaman belki zaman almıştir.. daha fazla zarar vermeden fark etmen iyi oldu bide böyle düşün
https://youtu.be/QHYlKcJpPqk?si=uhx6IphVMpw7FgW-
Ahaa böyle demi 😅
Cevap
11Cevap
Kendimden çok kimseyi sevmeme kararı almak
Hayatımdan birilerini defetmek :D
Kimse den borc almiyorum. Vermiyorum
Yeni arkadasik lar edinmiyorum. Edinsem bile temkinkiyim. Semt ve ismimi isimi fake kullaniyorum.
Ozel hayatim ailem hakkinda kimseye bisi anlatmiyorum
Ayrildim bir daha evlenmeyi asla ve asla dusunmuyorum
Sevgili bile olmak istemiyorum. Kimseye minnet etmek istemiyorum kimsenin osmarladigi yemegi bile yersem wc bahanesiyle yedigimi oderim.
Böyle olmak senin açından iyi umarım karşına çok iyiler insanlar çıkar ❤
Ailem sevgilimden ayrılmamı istediği halde ayrılmamam ...
Umarım değer, Umarım pisman olmazsin.. pişman olsanda sorun.. kimse seni ayıklamaz gönül bu
Şarkı için teşekkür ederim böyle şarkılı görüşlere düşüyorum ❤
Ayıklamaz ne demek anlayamadım.. Ne demek anlık dinlediklerimi atmayı seviyorum ben de.. <3 <3
Kimse seni ayıplayamaz bu gönül islerinde kimse kimseyi yargilamasin
Ha ayıplamaaaz.. Çok teşekkür ederim ablacım. Bu arada KS kullanıcısı olarak görüşlerini ve sorularınızı çok seviyorum. Söyliyim dedim :D
Teşekkür ederim Guzel bakan guzel görür ❤marifet senin
Yumoş yumoş oldum şu an 🥰🥰<3 Dikkat et kendine..
Sende dikkat et💗❤
En iyi karar vazgeçmek oldu.. üzgünüm ama pişman değilim.. olmayacak duaya amin demek beni çok yordu
Benim hevesimi küçükken kırdılar albayım. Sonra kırık çıkıkçıya götürdüler yanlış kaynadı. Hayatım boyunca yanlış şeylere heves ettim durdum.
Senin görüşünü okuyunca poyraz karayelin sesi yankılandı kulağımda hemen yapıştirayim dedim
Daha önce verdiğim karara karşı baskın durmadım bir tek onun pişmanlığı var
Bu defa tövbe bir daha dinlemem
Bana zarar veren insanları hayatımdan çıkarmak ve daha fazla kendime odaklanmak.
ertelemeyip çocuk gelişimi okumak tek keşkem daha erken okusaymışım oldu.
Yapmadığım için keşkeler biriktirmemek, kararlarımı alırken insanların düşünceleri ya da söylediklerinin etkisi olmasına izin vermemek ve daima gelişmek için çabalamak. Bu üçlüyü ayıramam sanırım, hepsinin hayatım üzerinde fazlasıyla etkisi var.
Mantığımı ve gururumu, duygularıma mağlup etmemek..
Kişiliğim bence zalim, kötü birisi değilim ne olursa olsun doğru olanı yaptım ve artık bir şeyler için çabalamak yerine köşeye geçip akışına bırakmak en doğru karardı benim için 🙂
Şiir ve spor. Bu ikisine daha yakın olasım geldi bir süre önce ve bir adım attım. Şimdi iyi ki diyorum
Kimsenin yaşantıma ve tarzıma karışmasına izin vermemek
Boşanmak ve başka bir şehire taşınıp herşeye yeni baştan başlamak
Kimseden bir beklentiye girmiyorum, iyilik beklemiyorum bana acımalrını istemiyorum.
Hatalardan ders almak
Kendime güvenmek, özsaygımı geliştirmek.
Seçtiğim meslek kesinlikle 😁
Nedir mesleğin
İtfaiyeciyim bence ben çok şanslıyım sevdigim işi yapıyorum 🙂
Yurtdışına çıkmak
şu an nerdesin
Onu sevmeyi bırakmak
Sevmeyi bırakmak zor olmalı
Onla karşılaştığımda ona nasıl davranacağımı kestiremiyorum kafamda canlanmiyor
Erken belki biraz daha zamanini beklemen lazim
Bekliyorum. zaten dertleşebilirmiyiz müsadenle
Özelde olmasa burada olsa daha iyi olur benim için
Herkese açık dertleşmeyi sevmiyorum ama sen bilirsin