Kişilik & Karakter Sürekli aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldığınız konular var mı? meraklıbirisiyimm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ben insanların önyargısı ve karşısındakinin insan olduğunu unutup saygı göstermemesinden aşırı sıkıldım bu yüzden kimseyle muhattap olasım gelmiyor Güncellemeler+1 yıl ++++ Sürekli aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldığınız konular var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet çok var hayatın kendisi 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Annemin eleştirmesi aşağılaması aynı durumlardan sıkıldım yaşadıklarım hep riskli Allah'tan koruyor Allah yoksa çoktan mecburen evlilik yapmıştım sezgilerim kurtarıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet çok var hayatın kendisi
Annemin eleştirmesi aşağılaması aynı durumlardan sıkıldım yaşadıklarım hep riskli Allah'tan koruyor Allah yoksa çoktan mecburen evlilik yapmıştım sezgilerim kurtarıyor