Nerden başlardınız napardınız güçlü zeki sayılan ve güzel biri olmak için önce nerden başlardınız

Nerden başlardınız napardınız güçlü zeki sayılan ve güzel biri olmak için önce nerden başlardınız

Ben zaten hayalim de ki kişiyim her zaman tek fark hayalim de ki hayata ve mutluluklara sahip değilim bunlar da belki bir gün olur belki de hiç bir zaman olmaz.. ama ben şimdilik olduğum kişiden mutluyum ve kendimi de hatalarıma rağmen seviyorum
görsellik 2. plan
önce aklı beyni doyurmak gerek. her konuda yani dinden biyolojiye coğrafyadan matematiğe her konuda tam bilgi sahibi olmak gerek.
ardından görsele de önem verilmeli. doru giyim sağlıklı giyim uyumlu giyim
kişsel temizlik ve bakım tam olmalı.
kısacası birileri örnek almak için çabalamalı
en utanacağınız söz "bilmiyorum" kelimesi olmalı
Öncelikle kendimi değiştirdim. Düşünce yapımı, kendime saygı göstermeye başladım. Kendimde beğenmediğim bazı şeyleri değiştirdim. Ama yavaş yavaş ilerledim. her şey bir anda olacak diye bir şey yoktur.
Cevap
14Cevap
Hayalimdeki kişi değilim bu yüzden olmak için en başta hayatımı tamamen sıfırlamam gerekirdi. Önümde engel olan ne varsa yakıp yıkmam lazım
Once luste çıkarırdım nasil biri olmak istiyorum
Sonra yazardim neler yapmalim bu istediğim kişiye dogusmek icin
Bunlari parçalara bölüp yavaş yavaş uygulardim
İlk önce şu telefonumu bırakıp koltuktan ayrılabilirsin başlarım ama hiç sanmıyorum telefon ve koltuk
Suoer ikili
Aynn 😅👍
Yas kac😉
23 niye sordun
Artik kurtulma vaktin gelmis.. ogrencimsn
Hayır değilim
Takip et.. burayi mesgul etmeyelim
Teşekkürler gerek yok
Tamamdr.. koltuk ve tele cok bagli kalma derim son olarak
Tmam
Ben başka işlerle uğraşıyorum evim var bebeğim var onunla ilginiyorim o uyudukca da böyle dinleniyorum tabiki lise falan bitirdim
Kendim anca böyle dinleniyorum
son zamanlarda tek önceliğim aldığım kiloları verebilmek.
Bunhayallerden kurtulmaktan baslardim🙃
Kendimi kesfederdim.. ben buyum derdim.. kendimle ne kadar barışiksan onkadar guzelsin.. kendini gelistir sadece bakimliol donanimli ol..
Önce kendini tanımalı daha sonra hedef belirlemelisin o hedef doğrultusunda azimli ve hırslı olmalısın eğitim çok önemli bi süreçte kendini geliştirmelisin ruhsal psikolojik bedenen sağlığını korumalisin spor önemli , özgüven katıyor insana, olumlu alışkanlıklar edinip her gün kitap okumak gibi iyi beslenmek veya spor yapmak gibi daha sonra bu süreçte de motivasyonunu çok yüksek tutmalisin insanlar ile iletişiminide güçlü tutabilirsen kendi yolunu çizebilirsin 💪🙂❤️
Hayalimdeki kişiyim bunu hırslı ve mücadeleci olmama borçluyum
Kendim olmaktan. Her haliyle başkalarından ayrıştırır bu beni.
Bir hedef belirleyip hergun disiplinli şekilde devam ederek ulasabilirsin
Olduğum gibi kendimden memnunum bir de kendi hayalimi mi kuracağım hayalimdeki ben
Belli biryerden başlamazdım karışık
Kendime ait düzeni kurmak ile başladım.
Erken yaşta iş hayatına atilarak
Okuyarak. Kitaplarla başladım
Önce çevremdekilere kendimi beğendirmek yerine kendi benligimi kabul ettirerek başlarım
Düştüğüm yerden kalkıp sıfırdan başladım
👏👏👏
Öncelikle şehir değiştirirdim
Benim baştan doğmam lazım ya
başladım bile
Ben uğraşmam olduğum gibiym
öyleyim zaten bir şey yapmama gerek yok
Lazer epilasyondan başlardim ilk.
Kendimi seviyorum, değiştirmem
Hayalimdeki insanım
Bilgi toplamaya
İlk önce mezara yatarak