Dediğim şeyler boş şeyler değil yapılmaması gereken basit şeyler. Huyunu değiştir asla demem. İş yerinde söylerim mesela şu işi böyle yapalım yanlış yapmayalım diyorum tamam diyorlar o yanlışın bir daha tekrarlanma ihtimali var bir daha diyorum bak şu sıkıntı oluyor böyle yapalım gene tamam deyip asla yapmıyorlar. Evde abime diyorum mesela muz kabuğunu masaya koyyo diyelim abi bidaha koyma bak çöpe atıver diyorum tamam diyor ertesi gün gene aynı. Sevgilime de bi şeyler desem tamam diyor o da yapmıyor. Neden tanıdıklarımın hepsi böyle? Neden geçiştirip yapmıyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben çalışıyorken gelen ürünleri hep erkeklere dizdiriyordum hatta paspası bile çocuk üşenmeden atıyordu döfçgçdögögmd
Statünüz aynı mıydı?
Tek sebebi kadınlar sadece tamam deyince susuyorlar. İbrahim Tatlıses şarkı bile yaptı. Ah aşkım. Tamam Aşkım diye.
Hahahahhahahahaha yoo tamamı üç dört kere deyip susmadıysa kaç kere dadil gene aynı geçiştiriyorsun umursamıyorsun falan daha çok konuşurum
Susmadıysa demişim yapmadıysa
Vala bende iş yerinde öyleyim ama sadece kadınlara karşı değil. Bir iş önce benim kafama yatmalı yoksa asla yapmam. Ama kimseyi de kırmam. Herkese ya tamam derim ya da bakarız.
Ya benim işim sağlık dikkatli olunması gerekiyor.
Bak illaki haklısındır. Hiç şüphem yok. Ama Tamam kelimesi bir şeyi bitirmek uzatmamak için çok güzel bir kelime.
Yoo ben derim işime karışırsa böyle öğrendim ben diye. Erkekler işime de çok karışıyor bu arada şöyle yap böyle yap diye ben asla karışmam. Dediğim şeyler o kadar basit ki başkası olsa bilmiyorum yani. Geçen tansiyon ölçüyor hastayı alıştırmış kıyafet üstünden ölçmeye yanlış yani bidahakine ben gittim çıkarır mısın diyorum niye diyor o böyle ölçtü diyor dedim bak abi kıyafet üstünden ölçme alıştırma dedim tamam dedi bida rastladım bu duruma yanlış yani
Bak bu konu da sen kesinlikle haklısın. Sağlık ile konuşacak isek o kadar çok şey ile karşılaşıyoruz ki inan hangisi doğru artık kimse bilmiyor. Bir doktorun verdiği ilaca diğer doktor bu ne alaka diyor.
Ya biz ekip içinde çalışıyoruz onun yaptığı şey beni de etkiliyor. İşine karışmam normalde ama başka zaman o hastayla ben muhatap olabilirim
Hep savunduğum bir şey vardır. Doğru tekdir diye. Senin yazdıklarının hepsi kesinlikle doğru. O zaman bu konu da bizim eğitimiz de bir sıkıntı var.
Ekipçe çalışmak sıkıntı ya. Kaç kere diyorlar tamam sen nasıl istersen falan ama gene aynı anlatıyorum mesela bak neden diyorum şöyle böyle tamam dedik ya deyip kaçıyorlar gene aynı sonra ben dırdırcı oluyorum
Ya tek işte değil ki evdede yaşıyorum aynı sıkıntıyı. Abimde çok yapıyor. Mesela su şişesini içip içip odasına doldurmuş abi bak çöpe at böyle yapma diyorum tamam diyr gene aynı
Evdeki tamamen üşengeçlik.
soytarılıktan bıktık
kaprsilerin, zden bıktık
ta söyleyemeiyoruz
olay bu
Tanısan öyle biri değilim
Yalancılar çünkü ajsjssn
Hepsi değil ama
cidden yapmıyorlar kafayı yedirtliyorlar
O anı kurtarma peşindeler sanki huyunu değiştir diyorum.
Kıramıyoruz sizi ama saçma geliyosa yapmıyoruz
Güzelim diye mi bunlar yoksa şanslı mı hissedeyim yani? İş yerinde çirkin ya da yaşı büyük biri benim gibi şöyle yapalım deyince o kim falan diyorlar
Orasını sen bilirsin de genelde kızları kullanıyorum işyerinde işbuyrulmuyor
Kullanıyorum derken anlamadım. Patron musun
Hayır çalışanım
Ne patronu patron olsam sosyal hayatıma bakarım buralarda işim olmaz çünkü zamanım olmaz
Ben iş buyurmuyorum ki. Yanlış yapmamamız için ekip içinde çalışıyoruz. Yanlış çıkmaması için söylüyorum tamam deyip yapmıyorlar sinir ediyorlar.
Bilmiyorum ama erkekler genelde böyledir size bakıyor hareketlerimiz
Umursamaz oluyorsunuz böyle
Hayır değiliz de temizlik düzen temamız sizinle uyuşmuyo
Ya hayır bak abimden örnek vereyim Cook varda. Sigara küllerini odasına doldurmuş hiç atmamış benim atmamı bekliyo sanırım banada demiyo bide şikayet ediyo toz diye onlar hep kül. Abi bak dedim böyle yapma diyorum tamam diyo kül böyle bekletilmez camı açıyorsun uçuyor hep diyorum gene tamam diyo gene aynı.
Bu yüzden bi kadın lazım her erkeğe sosösosös
Anlatıyorum neden yapmaması gerektiğini dırdır yapma tamam dedik ya diyo gene aynı
Masayı geçen bal yapmış kavanozdan taşırmğş ballı kaşığı masaya koymuş abi bak yanlış bu ben zor siliyorum diyorum tamam yapmam bida diyo gene aynı yapmasın diye artık altına Küçük tabak koydum küçük tabaktan alıp masaya koymuş tabakta ye bak yapmıyorsun taşırıyorsun diyorum tamam diyo gene aynı
Daha çok var 😂
Ya sısmsosmskmss
Olum mükemmel
Haha bida anlatayım son olsun bu yeter. Geçen akşam yemek yemiş muz çöpü bile vardı kuruyemişler falan. Öğlen söyleniyor mutfak sinek olmuş diyo küçük sinekler gelmiş. Abi bak dedim böyle yaparsan masayı olur yapma diyorum tamam yapmam bida çöpe atarım diyo gene aynı
Sksmsksmsımss süper iletişim aw bayıldım
Ben sinir oluyom bgxgbxg
Sen nasıl kuulanıyorsn kızları
Temizlik işlerini kızlara yaptırıyorum sjsmsısms
Ben iyi yapamıyorum mu diyon 😂
Yaparım çok güzel yaparım da uğraşılmıyo benim 10 dk da yaptığımı 1 dk da falan yapıyosunuz sısmsosk
Ya yetenekliler çok var onları ayrı tutuyorum da geçen abim et yapmayı öğrensin diye yapmadım. Zeytinyağını tabağa bi koymuş ben o zeytinyağından 15 yemek yaparım. Öyle doldurmuş naptın dedim ya çok koyma demek yerine sen et yapma dedim
Sksmosmsosms bende bol yağ kullanıyom yağa ekmek banmasıniyi oluyı
Ya nasıl bi şeysiniz abim geçen çamaşır atmış cebindekileri çıkartmadan atmış anahtar kağıt para bozk para anaa unutmuşum diyo bi de
Aynı ben sısmsosms
Zaten çamaşırı inatlaştım atmadım kendin at diye iyice karı olduk diye söylenip attı belliydi zaten
Ajsmosmsosms sen olmasan napcak
Bakariz diyorsa kesin yapar
Ya çıldırtıyorlar adamı yüz kere dedim her seferinde tamam diyorsun deyince dırdır yapma diyorlar