Böyle hissetmemin nedeni sizsiniz erkekler o yüzden fazla boş yapmayın bu kadar ilgiye gerek yok gerçekten artık tanrı gibi hissediyorum ne istersem elde edebilirmişim gibi
Zeki bir kızsın :) uğraşma tabi. Fakat yaşında genç ya hani zamanla olgunlaşıp büyüdüğünde şimdiki gibi fazla ilgi görmediğinde bu düşüncelerin değişir mi? tabi ki genel konuda haklısın ona bir şey demiyorum o değişmeyen gerçeklerden biri.
Bu senin egon tum yurdum kizlari gibi dunyada senin egosuz halinden cok var tanri gibi hissetmene gerek yok cunku seni yaradan tanri maymunada cevirebilir
Kim bilir belki de güzel yüzümü saklamak için Spiderman ppli ucube rolü yapıyorumdur. Bu ihtimalleri de düşün. Çok safsın kızım. Hadi ben kaçtım. Şu noktada ne kadar kudurup laf soktuğunu sansan bile yanıt atmayacağım. O kadar değersizsin çünkü. 👍🏻
erkekler sadece sizde aradığı şeyi elde etmek için ilgi verir bu da sizi şimartmış belliki size yakınlaşan ilgi veren erkeklerin %95 kısmı cinsellik için emin olabilirsiniz o yüzden böyle tanrı falan boş hikaye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
normal değil.
Doğru ne demişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar malın olsun :D
Kim dediyse doğru demiş fındık kadarı dünyalar kurmaya yetiyor cidden
Kimin dediği konusunda fikrim yok ama doğru olduğunu görebiliyorum. Bu yüzden de haklısın bir çok istediğini yaptırabilirsin.
Beni anlayan bir erkek varmış diğerleri kudurdu baya
Ama öyle haklısın ki haksızsın nasıl diyim. Fakat şunu diyebilirim belki her insan üzerinde etkili olmayabilir.
Aklını kullanirsan ve yeterince güzelsen bence gey olmayan her erkekte etkili olur sjsj ama evet bazı istisnalar olur yinede kabul ediyorum
Yahu dur gay falan deme bari :D :D kabul etmene sevindim aklın yolu birdir. Peki senin yaş kaç?
Ee yani tabi herkeste etkili olmayacağı bir gerçek çok uğramadığın sürece falan ki kimse icin ugrasamam yani o kadar sorun yok yani 18 bu arada yaşım
Zeki bir kızsın :) uğraşma tabi. Fakat yaşında genç ya hani zamanla olgunlaşıp büyüdüğünde şimdiki gibi fazla ilgi görmediğinde bu düşüncelerin değişir mi? tabi ki genel konuda haklısın ona bir şey demiyorum o değişmeyen gerçeklerden biri.
Bu senin egon tum yurdum kizlari gibi dunyada senin egosuz halinden cok var tanri gibi hissetmene gerek yok cunku seni yaradan tanri maymunada cevirebilir
Güzel. Beni asla elde edemeyeceksin o halde. Tanrı olmadığını hatırlatayım dedim gitmeden önce kanka. 😉👍🏻
Spiderman ppli bir ucubesin çok konuşma
Şimdi birazdan her şeyi de elde edemeyeceğini kanıtlamak için ne yapacağım biliyor musun?
@ParlakKartanesi
Sen bana yazacaksın. Belki ilgi çekmeyi de deneyeceksin. Ve ben asla sana dönmeyeceğim. Hadi bakalım. Challenge accepted.
giphy.com/.../spiderversemovie-sony-spiderverse-cAtrZjXD20d1RZ6zpX
Ki yazmışsın da... Biliyordum. 😂
Kim bilir belki de güzel yüzümü saklamak için Spiderman ppli ucube rolü yapıyorumdur. Bu ihtimalleri de düşün. Çok safsın kızım. Hadi ben kaçtım. Şu noktada ne kadar kudurup laf soktuğunu sansan bile yanıt atmayacağım. O kadar değersizsin çünkü. 👍🏻
Paralel evrenden gelen şizofren bir spidermansin anlıyorum
Ortalama güzellikte bir kızın elde edemeyeceği erkek azdır, ortalama bir erkeğin ise fazla. Ülkede erkekler bira kendini dizginlemeli.
Sırf bu yüzden "keşke kadın olsaydım" dediğim oluyor da regl falan uğraşamam.
erkekler sadece sizde aradığı şeyi elde etmek için ilgi verir bu da sizi şimartmış belliki size yakınlaşan ilgi veren erkeklerin %95 kısmı cinsellik için emin olabilirsiniz o yüzden böyle tanrı falan boş hikaye
Enteresan bir hissetmek xd
kadınlar erkeklerin tanrıçaları ve erkekler onlara itaat etmeli
Herhangi bir cinsiyetin bir diğerini aşağılamasını. Aşağılık kompleksiyle ve de zeka geriliğiyle özdeşleştiriyorum.
Ama bilmiyorsunki sadece bi anlık heyecansın Tanrı daima kalıcıdır sen öyle misin.
Ölümlü bir Tanrıyım o zaman
Erkeklerin mastını süsleyen bi kızsın
Tanrı yalnızdır
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
Okuman mi yok
Sıkıntı yok seni çöp şekilde hissetmeni saglayabilirim
Vay be bu kadar alter ego kimse de yok
Erkeklerin hissettirdigi bu sadece sizde bu kadar ilgi vermeyin kimseye çoğu kız böyle hissediyor zaten ben sadece dile döktüm
Sadece mutlu mu olsan acaba çünkü bazı erkeklerin amacı yoktur mutlu etmek isterler egoya gerek var mı?
Üstün hissedersin de tanrı gibi de hissetmezsin
Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem
Önümdeki senden daha tanrıdır
Oksijen israfı ama suç sende değil
100 gram neler söyletiyor bakar mısın
Değil o mal olduğun için
Bir fotoğrafıma kölem olarak birisin konuşma
Kölelik biteli çok oldu şekerim bizde komünal yaşam var gel arkadaşlarla paylaşalım seni
İneğede tapılıyor bu dünyada
Imposter pembe
Amongg uss karantinada çok oynardim ama ne alaka şu *
boş bir ego
Eğin tavan senin
Ergenlik t@nrıçası 🤣
Erkekler mk 😂😂