Kişilik & Karakter Yatış şeklini söyle, kişiliğini söyleyeyim mi? nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Fotoğraf ile daha detaylı yorum yapabilirim. Yorumlatmak isteyen gönderebilir ya da profile koyabilir Güncellemeler+1 yıl Profilini söyle, sana kişiliğini söyleyim? ↗ Yatış şeklini söyle, kişiliğini söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. 3 numara 0 1 Yorumla nedenziz +1 yıl Sakin yapılı aklı basında
1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 1 ile başlayıp karışık gidiyorum. Hiç aynı şekilde uyandığımı ve yatak örtüsünün yeri öpmediğini görmedim 😃😃 0 1 Yorumla nedenziz +1 yıl Karışık bi karakter nasıl yorum yapacağız 😊
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl 8 numara birebir aynı :D 0 1 Yorumla nedenziz +1 yıl Eleştiriye gelemeyen mukemmiliyetci Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. 3,4,5 ve 8. Bunlar, nasıl bir kişiliğim var peki? 0 3 Yorumla nedenziz +1 yıl Sahiplenici vefakar sadık güvenilir birisi 1İnciTanesi +1 yıl Ne güzel özelliklermiş, hepsi de mevcut ben de, okurken mutlu oldum ☺ nedenziz +1 yıl Onlar senin. Tabiki de mutlu olacaksın 😊
nimokismo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl ben yüz üstü burada yok 0 1 Yorumla nedenziz +1 yıl Nasıl olacak Yorumla
__NoName__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl 2 5 8 0 4 Yorumla nedenziz +1 yıl Ciddi gerçekçi güvenilir Yorumla Lindorinand +1 yıl Ben üçünün de tam tersini söylerdim bu yatış şekline :D Yorumla nedenziz +1 yıl @Lindorinand burdaki amaç senin kişiliğini bulmak yoksa sallamak degil 😊 Yorumla Lindorinand +1 yıl @nedenziz Rastgele söylemedim ki. Yatış şekline bakınca, uçarı bir tip bu şekillerde yatarmış gibi geliyor bana. Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. 1 ve 8 0 3 Yorumla nedenziz +1 yıl Yardımsever kendinden cok başkasını düşünen fedakar vefalı guzel kalpli ince ruhlu Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla nedenziz +1 yıl 😊 Yorumla
Hatunsorruyor Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl 3 5 8 0 2 Yorumla nedenziz +1 yıl Sevecen çevresinde sevilen saygı duyulan Yorumla Hatunsorruyor +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
YargiQueen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl 2 5 8 0 1 Yorumla nedenziz +1 yıl Tatlı vurdumduymaz sempatik Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl 2-5 falan 0 1 Yorumla nedenziz +1 yıl Haylaz elindeki işi genelde yüzüne bulaştıran Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Üç ve sekiz 0 5 Yorumla nedenziz +1 yıl Yalan atmayı sevse de inkar etmeyen hayatı ciddiye almayan Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂salla Yorumla nedenziz +1 yıl Yer yerinden oynar diye korkuyorum 😊 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂😂😂 Yorumla nedenziz +1 yıl Yalandan mi gülüyorsun 😊 yanak hic oynamadı 😊 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 7 genellikle 0 8 Yorumla nedenziz +1 yıl 7 diyen ilk kişisin işimi zorlaştırıyorsun 😊😊Keyfine düşkün arkadaşları pek olmayan sakin yapılı sessiz Yorumla khaixx +1 yıl Aa bu ben vallahi 😄 Yorumla nedenziz +1 yıl Şüphe mi ediyorsun 😊 evet sensin sitede kisilik yorumu yapan tek kişiyim desem 🙈 Yorumla khaixx +1 yıl Birkaç tane daha vardı aslında ama neyse sizin dediğiniz gibi olsun 😄 Yorumla nedenziz +1 yıl Benim çıraklar olabilir 😊😊 maksat muhabbet olsun herkesin yüzü gülsün Yorumla khaixx +1 yıl Kesinlikle öyle 😂😂 Yorumla nedenziz +1 yıl Sen daha cok Gül ama senin kalbini sevdim saf temiz 😊 Yorumla khaixx +1 yıl Teşekkür ederim amin ecmain Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 3. Şekil 0 2 Yorumla nedenziz +1 yıl Olgun sevecen sakin Yorumla efulimmm88 +1 yıl 👍 doğru Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. 3 numara 0 2 Yorumla nedenziz +1 yıl Hanfendi sakin Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl Evet doğru Yorumla
Sadebirhanım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl 2 ve 5 0 1 Yorumla nedenziz +1 yıl Sakin huzurlu bir hayatı olan Yorumla
serkanaynaci Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Bir kanka 0 2 Yorumla nedenziz +1 yıl Rahat yasamayı seven zora gelemeyen Yorumla serkanaynaci +1 yıl Lan bu muydu kişiliğim Yorumla
uzaylıbüs Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sekiz 0 4 Yorumla nedenziz +1 yıl Cok çalışkan takdir edilmeyi seven Yorumla uzaylıbüs +1 yıl Tuttu gibi Yorumla nedenziz +1 yıl Gibisi fazla 😊😊 Yorumla uzaylıbüs +1 yıl Öyle olsun Yorumla
MadamBovarry Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 8 sekiz 0 2 Yorumla nedenziz +1 yıl Garantici ısını sansa bırakmayan Yorumla MadamBovarry +1 yıl Genelde şansa bırakıyorum Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. 5 daha çok 0 4 Yorumla nedenziz +1 yıl Keyfe keder yaşayan kafaya pek bisey takmayan Yorumla u Aybuke6 +1 yıl İlki doğru ikinci tam değil Teşekkür ettim😊 Yorumla nedenziz +1 yıl Toka harici takma sen yine de 🤣 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Ah umarım 😅 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl 5 ve 8 0 1 Yorumla nedenziz +1 yıl Rahatına düşkün asla odun vermez Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. 8 numara 0 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. 3 ve 4 🙄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yedi 0 1 Yorumla nedenziz +1 yıl Sorunları kafasında çözmeye çalışan yardım almayı sevmeyen Yorumla
Squall05151 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yüz üst :) 0 1 Yorumla nedenziz +1 yıl Dengesiz güvenilir maymun iştahlı Yorumla
sadecebirsteee Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl şu an 7 0 5 Yorumla nedenziz +1 yıl Genelde peki? Yorumla sadecebirsteee +1 yıl Sünnet diye sağ tarafa 3 şeklinde yatarım Yorumla nedenziz +1 yıl Taklitçi söylenen bir şeye çabuk inanan saf yürekli temiz Yorumla sadecebirsteee +1 yıl İlk ikisi olmadı Yorumla nedenziz +1 yıl Peki üzgünüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
3 numara
Sakin yapılı aklı basında
1 ile başlayıp karışık gidiyorum. Hiç aynı şekilde uyandığımı ve yatak örtüsünün yeri öpmediğini görmedim 😃😃
Karışık bi karakter nasıl yorum yapacağız 😊
8 numara birebir aynı :D
Eleştiriye gelemeyen mukemmiliyetci
3,4,5 ve 8. Bunlar, nasıl bir kişiliğim var peki?
Sahiplenici vefakar sadık güvenilir birisi
Ne güzel özelliklermiş, hepsi de mevcut ben de, okurken mutlu oldum ☺
Onlar senin. Tabiki de mutlu olacaksın 😊
ben yüz üstü burada yok
Nasıl olacak
2 5 8
Ciddi gerçekçi güvenilir
Ben üçünün de tam tersini söylerdim bu yatış şekline :D
@Lindorinand burdaki amaç senin kişiliğini bulmak yoksa sallamak degil 😊
@nedenziz Rastgele söylemedim ki. Yatış şekline bakınca, uçarı bir tip bu şekillerde yatarmış gibi geliyor bana.
1 ve 8
Yardımsever kendinden cok başkasını düşünen fedakar vefalı guzel kalpli ince ruhlu
Teşekkür ederim 😊
😊
3 5 8
Sevecen çevresinde sevilen saygı duyulan
Teşekkür ederim
2 5 8
Tatlı vurdumduymaz sempatik
2-5 falan
Haylaz elindeki işi genelde yüzüne bulaştıran
Üç ve sekiz
Yalan atmayı sevse de inkar etmeyen hayatı ciddiye almayan
😂salla
Yer yerinden oynar diye korkuyorum 😊
😂😂😂
Yalandan mi gülüyorsun 😊 yanak hic oynamadı 😊
7 genellikle
7 diyen ilk kişisin işimi zorlaştırıyorsun 😊😊
Keyfine düşkün arkadaşları pek olmayan sakin yapılı sessiz
Aa bu ben vallahi 😄
Şüphe mi ediyorsun 😊 evet sensin sitede kisilik yorumu yapan tek kişiyim desem 🙈
Birkaç tane daha vardı aslında ama neyse sizin dediğiniz gibi olsun 😄
Benim çıraklar olabilir 😊😊 maksat muhabbet olsun herkesin yüzü gülsün
Kesinlikle öyle 😂😂
Sen daha cok Gül ama senin kalbini sevdim saf temiz 😊
Teşekkür ederim amin ecmain
3. Şekil
Olgun sevecen sakin
👍 doğru
3 numara
Hanfendi sakin
Evet doğru
2 ve 5