AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nazar deveyi kazana insani mezara sokar. Tavsiyem once bi psikiyatriste gorun sonra duani edersin.
Psikiyatrist sadece ilaç yazdı
Tanam ne yaomasini bekliyodun
Ya okb olmam imkansız ama temizlik takıntım bile yok nazar kesin enerji alıyorum
İstemsizce düşüncelerim oluyor zedprex kullandım okb için en iyi ilaçlardan biri 2 ay kullandım faydasını görmedim
Ozman bol sans.)
Kim demiski en iyi ilac diye
O tur ilaclari drun inerdigi sekilde kullanman lazim kafana gore olmaz ve uzun vadeli bunlar yani basin agriyinca ixtigin agri kesiciler gibi degil
Ama benim doğumundan bu yana gerçekten başımda bela var doktor bana 1 ay yaşayıp ölucek demiş bebek aldırın demiş çocuken bana araba çarpıyordu kafamda şişe kırıldı ambulans geldi daha neler neler
Ee hayattasin. Bak bisey olmussa olmustur artik cozume odaklanman gerekir
Kendime makas batırdım istemsizce hafif bir şekilde
Takıntım dan annemede batırdım
Ne demek istedigini anlamadi. İster doktora ister hocaya gorun hayat senin.
Ya hayatımda çok anarmal şeyler görüyorum çocukluğumda da sürekli şeytan cin görüyordum rüyamda bir kaç gün öncede cin gördüm rüyamda kadın beni öldürüyordu cinleri cagrip
Depresyonda mısın acaba kendini öldürme arzusunu anlarımda kendini öldürme korkusu nedir
Evet hem depresyon hem okb var
Okb takıntılığı genetik mi
Yaş kaç
Ailede kimsede yok ki
Yaşın kaç ne zamandır böylesin
Bende bilmiyorum ki küçükken vardı da bu derece yoğun değildi
Kendini öldürmezsin merak etme. Bu düşünceler aklına geldiğinde hiç umursama. İstiğfar çek. Vesevese olduğunu bil korkma
Ama yapma isteği de oluyor içimde emin misin oldurmeyecegimden?
İşte o isteğe sen ne diyorsun? Yani vesvese sana geldiğinde kendini öldür dediğinde sende manyak mıyım kendimi öldürecem demelisin. Vesveseyi takmamalisin
Zaten öyle diyorum doktora gittim bana majör depresyon ve takıntılı düşünce tanısı koydu
Kendime makas batırdım istemsizce hafif bir şekilde
Bunlara gerek yok. Beynini durdur. Dua oku iyi gelecektir
Çok kötüyüm çok hayat bana anlamsız yaşadıklarım saçma o kadar şey yaşadım ki o kadar bela geldi ki başıma
Allah yardımcın olsun. Sakin ol seni mutlu eden şeylerle ilgilen
Çok teşekkür ederim amin inşallah:(
İnşallah
Selam
Merhaba 🙂
Makası bacağıma batırdım takıntım dan düşün artık o derece karnıma batirmayi düşünüyordum takıntım dan bacağıma batırdım
Bişey oldu mu bacağına
Olmadı
Bence makası ortadan kaldır. Psikolojik olarak yapıyorsun. Kendi kendine şöyle söyle; bunu yapmak zorunda değilim bu hareketler saçma. Ancak böyle bırakırsın böyle davranışları
Makası çöpe attım zaten
İyi yaptın 😊
Hep düşüncelerim beni bu hale getirdi ne yapmalıyım kurtulmak için bilmiyorum Allah im sen kurtar
Ne düşünüyorsun ki? Aklına ne geliyor?
Makas i görünce bıçağı veya tahta kalemini gözüme batirdigimi düşünüyorum karnıma batirdigimi düşünüyorum sonra takıntı oluyor
Hmmm bu bir şekilde atlatmalisin. Bu davranışların zihnen mantıksız olduğunu bilip böyle davranmalısın. Mesela aklına böyle bir düşünce gelince kendime neden zarar vereyim ki diyeceksin. Bu şeytanın vesvesesi diyip o hareketi yapmayacaksın. Yani zihnini buna ikna et diyorum.
Bundan Kurtulamk için nereye gitmeliyim?
Psikiyatriye gitmelisin sana ilaç verecek ama ilaçlık bir durum olduğunu düşünmüyorum ve ilaçlar seni halsiz yapar. Senin zihinden bitiriyor her şey. Mücadele etmelisin. Mesela ben sokakta yürürken basmak çizgilerine basan biriydim. Sonra bunun saçma olduğunu düşündüm ve bıraktım. Tamamen zihinde bitirmelisin. Mesela ben elime bir kalem alıp yavaşça koluma bastırmaya çalışsam belki daha sonra daha hızlı bastırmaya başlayacağım. Ama ilk kalemi elime alıp koluma batırdığımda bunun saçma olduğunu söyleyip kalemi bir kenara bırakmaliydım.
profesyonel bir yardim almak yerine neden burada vakit kaybediyorusunuz anlamadim. sonucta bu sizin hayatinizi etkileyecek kadar zor bir durum.
Psikiyatrist e gittim ilaç yazdı ama hayatımda bela var doğuştan beri
yani gercekten yardimci olmak isterim ama yanlis bir yaklasim sergilemekten korkuyorum acikcasi sonucta uzmanlik alanim degil ama yinede dinleyebilirim.
Ama benim doğumundan bu yana gerçekten başımda bela var doktor bana 1 ay yaşayıp ölucek demiş bebek aldırın demiş çocuken bana araba çarpıyordu kafamda şişe kırıldı ambulans geldi daha neler neler
Ailem içinde kavga var annem babamla hep kavga ediyordu
sanirim yarin size ozelden mesaj atabilirim Şu an xper seviyem yetersiz
İyi günler
iyi aksamlar
Selam
Selam
Ne yapsam sence kafam çok karışık davranış istemsizce daha önce rüyalarımda cin şeytan görüyordum sürekli
Kac yasindasiniz?
Annem sana sağlam yiğit bir adam lazım
O kadar moralsizim ki hiç bir şey istemiyorum
Niye balım ne kırdı bu kadar seni