Ben Kars ın digor ilçesinde yaşıyorum. Hayatımda hiç kız görmedim. Geçen yayladan şeere indim. Baktım biraz..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Kars ın digor ilçesinde yaşıyorum. Hayatımda hiç kız görmedim. Geçen yayladan şeere indim. Baktım biraz..

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biri bakıyorsa ilgisi vardır ama ne yönde belki tanıdık geldi belki tamımaya çalıştı. Bakışa bu kadar anlam yüklemek saçma geliyor.
Degil mi yani. Allah göz vermis. Hanimefendi biri veya beyefendi biri bunu bir teveccüh olarak algılamalı. Ne kadar kro yaklaşımlar var diye belirtmek istedim
Kızın sorunu ciddi neden dalga geçiyorsun? 😂😂😂😂
Neresi ciddi 😂😂 kismen zeki ve matematiksel zekasi ve gizlem yetenegi yerinde olan benim gibi biri cikip deseki.. Ulan sen kac kez baktigini sayisal olarak belirtebiliyorsan bu durumda seninde ona o sayı kadar baktıgını ifade eder.. Dese? Ne dicek.. Unutmayalim filmlerdeki sahneleri bos bos izlemeyelim.. Bir aynadan sen birini goruyorsan unutmaki oda seni goruyordur 😂😂😂
Kısaca desen ki; sen bakmazsan sana baktığını nerden biliyorsun. Hallolurdu aslında 😂😂
Ha yaşa 😂😂😂
Hayatı karmaşa haline getirme kestirmeden hüüüüüüpp 😂😂
Bu benim biraz karakterim 😐😑 bazen sikintilatini yasadigim bir yonum. Nerdende caktin arkadas 😂😂😂
İnsan sarrafı olmuşum heyt beeee 😂😂
Hayatımda hiç kız görmemiştim. İnsan sarrafı kızda gördüm. Allahim yüzüme güldü 😂😂😂😂😂
Hem kız, hem ileri görüşlü, hem zeki, hem insan sarrafı diyecektin 😂😂 bunda kestirme olmaz 😂😂😂
Diyemezdim ama bundan sonra denk gelirsem derim. Neden? Ogrnemis oldum 😂 ehe ehe ehe cok zekiyim ben
İkna oldum 😄
Gorusuruz 😂
Herkesin nasibi bir yerde onu bekler. Ya bu dunyada ya da Tanrı nin cennetinde..
Tam bir ayakları yere basan görüş bence
Tesekkur ederim
Ben teşekkür ederim 🙂
Ne bilim ya bakiyorlar mi kotu mu bakiyorlar anlamiyom bu islerden sadece kiz gorunce sinir oluyorum kafami ceviriyorum
Niye ceviriyorsun?
Nefret ediyorum hepsinden tiksiniyorum
O nefret seklinde degildir sendeki. Nefret olarak degerlendirme kendi icinde bence
Ne bu o zaman?
Sen seviyor musun turk kizini hepsi egolu suratsiz kibirli
Bence bu sendeki cogunun orjinalliginin olmamasi. keza erkeklerinde orjinal olmayisinin farkinda olmandan kqynakli bir defans. Kadin erkek, erkekkadin iliskilerinde normal in disinda bir icli dislilik sezdigin ve gordugun icin.
Ben bizim hanim kadinlarimizi severim neden sevmiim. Kesin net cizgilerle ego mego demen yanlis. Seninkisi biraz sosyal rahatsizliga dogru gidiyor. Kendini duzelt bence
Benim kafada olmayan herkes yanlis yapiyor benim gibi dusunmezsen haketmedikleri ilgiyi verirsin bu da onlarin daha cok gtlerini kaldirir artik erkekler silkelenip abazaligi birakip hakettigi degeri vermeli kendine mesela hic ilgilenmeseniz egolari azalacak
Buna katiliyorum ne yalan soylim.
Dediklerimin hepsi dogru aslinda ama sen asmissin gercek yuzerini gormemissin hayat gostermemis o yuzden bazi dediklerimi anlamaman normal
Banane bircogunun gercek yuzunden
bakmazlar
Bakiyorlardirda sen orali degilsin gibime geliyor