Sevgisini de öfkesini de cesurca karşısındakinden bişey beklemeden gösteren kadın ideal midir? Korkulur mu?

Sevgisini de öfkesini de cesurca karşısındakinden bişey beklemeden gösteren kadın ideal midir? Korkulur mu?

Bence kadın cesur olmalı. yani her konuda açık ve net olmalı ne istediğini bilmeli. ayrıca hiç bir kadın kendisini sevmeyen bir erkeği de beklememeli. zamanını boşa harcamamalı. ve ayrıca sevgisini öfkesini çok rahat gösterebilmeli bir kadın.
Cevap
14Cevap
Cesurmu dedi birisi ha haa🤣🤣 cok gülerim buna tabiki kadinin cesuru benim icin bas tacidir lakin burdakilerden bazilari dötünden korkar cinsten evden dişari cikmaya korkuyorlar. nerde o cesaret 🤣🤣 klavye cesurulariii zirttt yani
İçten pazarlıklı olmasındansa dışa vursun her şeyi açık seçik, patavatsızlık yapmadan..
Erkeğini ne için bekliyor kavga dövüş için falan mı? Eğer öyleyse cesuru diyorum. Kendini erkeğe muhtaç hissetmek iyi bir şey değil.
Yok mesela. Erkek arasın erkek sevdiğini söylesin erkek öpsün herşeyi erkek yapsın diye bekliyen mi yoksa içinden geleni cesurca yapan mı
Geneli öyle ama arada kaçaklarda var 😄
Erkeğini bekleyeni çünkü bende kadınını bekliyorum onun için asla cinselliğe elimi bile sürmedim onun da benim gibi olmasını diliyorum
Bekleyen erkeği anladıkta, cesur kadın nasıl oluyor?
Bekleyen erkek mi 😄 bence baştan oku
Ne yani yanlış okumuş olamaz mıyız 😂 anlayıver işte😂
Düzelteyim;
Erkeğini bekleyen kadını anladıkta, cesur kadın nasıl oluyor 😂
Olabilirdin bende uyardım işte aaaa iylikte yaramıyor 😄
Şöyle örneklendireyim; mesela ilk öpüşte erkekten beklemeyen, ilk sevdiğini söyleyen, karar alınacaksa kararlarını alabilen bir kadın
Erkeğini beklesin 😂
Koç erkeği beni şaşırttı. İyi seni beklesin bari 😄
Bana göre kadının ağırdan alanı makbuldür
Bilmem kadınları çözmek mümkün değil
Benim için hiç olmasalar da olurlar...
Kadının iddialı, cesur olanını severim 😎
Yatakta o … su dolarında uslusu
Cesur kadın tabiki, net olacak !
Cesur kadından korkulmaz daha çok sevilir
Cesur Kadın idealdir
Cesuru daha iyidir.
cesuru