Erkekler benim etrafımda pervane olsa egomun fazlaca hoşuna gider evet peki bu benim ruhuma, duygularıma, kâlbime, kişiliğimin kalitesine ne katacak kocaman bir hiç, devasa bir sıfır, kara bir boşluk. Tercihim beni gerçekten ve aşkla, tutkuyla sevecek, sadece benimle ilgilenecek tek bir erkekten yana olur daima.
Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı.
Evet hoşuma gider ama sadece bana aşık olan kadından ilgi görmeyi isterdim.. yine de insanlara göre değişir insanlar genellikle ilgi görmekten hoşlanır. İnsanlar sosyal varlıklardır ve sosyal bağlar kurma, kabul görme ve bağlılık hissi arayışında olabilirler. İlgi, insanların duygusal ihtiyaçlarını ve özsaygılarını olumlu bir şekilde etkileyebilir. İlgi görmek, insanların duygusal tatmin duymalarına yardımcı olabilir ve kendilerini değerli hissettirebilir. İlgi, insanlar arasında daha güçlü sosyal bağlar kurulmasına katkıda bulunabilir. İlgi görmek, kişilerin özsaygısını artırabilir ve kendilerine olan güvenlerini yükseltebilir.
İnsanların karşı cinsin ilgisi konusundaki duygusal tepkileri kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlar ilgiyi hoş karşılayabilir ve olumlu bir şekilde yanıt verebilirken, diğerleri bu tür dikkati rahatsız edici veya istenmeyen olarak görebilir. Bu tamamen kişisel tercihlere ve deneyimlere bağlıdır. İlgiden rahatsızlık duyanlar kişisel sınırları saygıya değer bulabilirler ve ilgiyi hoş karşılamayanlar için kişisel alanlarına saygı göstermek önemlidir.
Yoo normal olarak bakarım zaten bir kız ile konuşuyorum kız benim arkadaşım sevgilim falan değil hemen böyle sevgili muamelesi yapıyorlar yahu kızı tanımadan tam olarak neden sevgili olayım
Fazla ilgi iyi değildir, çok fazla su vererek çiçeği çürütmek gibidir, herşeyin bir dozu var ama ilgi görmek isteyen insanlarında sayısı az değil tanıdıkça anlaşılır zamana bırakılmalı.