Bir kadında olmazsa olmaz nelerdir sizler için ya da erkeklerde?
Bu dış görünüm olarak da, duygu olarak da olabilir? Erkekler için gögüs önemli midir?
Bu dış görünüm olarak da, duygu olarak da olabilir? Erkekler için gögüs önemli midir?
Bayan her zaman bir erkeğe hem anne...hem aile... hem dost... hem arkadaş... hem de eş olmalıdır.Manevi olarak her konuda yanında olmalı erkeğini önce zekasıyla kendisine hayran bırakmalı daha sonra ise fiziğiyle...Zekasına hayran kalan erkek zaten fiziksel özellik çok aramaz şurası böyle olsun burası şöyle olsun gibi.Düşüncelere önem verir bu da o insanın hayatının sonuna kadar huzurlu yaşamasına neden olur.
Ben bir bayan olarak erkekte önce kişiliğine karakterine bakıyorum fiziksel olarak bir ayrım yapmıyorum.Düşüncelerini sevdiğim bir erkeğe aşıkta olabilirim...Fizik bir yere kadar insanla beraber oluyor belli bir yaştan sonra fizik mizik kalmıyor arkadaşım.O yüzden karşımdaki insan benimle konuşup sohbet edebilmeli kaliteli bir şekilde.
asıl ben teşekkür ederim saol :)
Bence her zaman erkek gibi bir dost, kadın gibi sevgili olmalıdır...
yani erkeğine dişiliğini her zaman göstermeli, ama klasik kadın triplerinden kaprislerinden arınmış olmalıdır. Azla yetinebilmelidir. Senin sorduğun dış görünüşe gelicek olursak çoğu erkek için göğüs önemlidir, bide yemeğin salçalısı kadının salçalısı, kadın dediğin biraz ele gelmelidir.
seni tebrik ediyorum... ya bişey soracam erkeklikten döndün mü sen:D
hmmm... o zaman hafıza dışı değişim... gecersiz:D
abes kaçacak ama bi bayan olarak affınıza sığınarak benzetme yapacağım.. arabada olmassa olmaz gibi olmuş soru... bi bütünlük arzeder herşey kalça güzeldir boy kısadır, göz güzeldir saç iğrençtir... ne bilim bi bayan bütündür o yüzden devrik bişeyler var bence...
kalça olmazsa olmaz. bacak en son göğüs .. birde göğüsler ameliyatla büyütüle ilirde bacak yada kalça kötü ise bunu estetik pek düzeltemiyor...
Cevap
8Cevap
şişme bebek istemem... içerde beyin mutlaka olacak... e zaten Allah göğsü kalcayı veriyor... gözleri de veriyor... ama beyin işte...
kibarlık, zeka, dürüstlük gibi erdemli olabilme ve bakımlı, düzgün bir fizik...
merhameti , candan bakışları karsı tarafı kendi yerine koyabilmesi.
Muhteşem bir ten kokusudur...
dişiliğinden çok insanlığını kullanabilmeli..
şımarıklığı ve nazı
beyin.
Burnu :)
kibarlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar