Kişilik & Karakter İşe girmekten nefret ediyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çalışmayı seviyorum ama şu sağlık raporu akciğer bilmem neysinin dıdısının filmi sabıkasının şeyi bunlar ne yav Elim kolum tutuyo işte daha ne istiyorsun pöf İşe girmekten nefret ediyor musunuz? Cevapla Film Soruları İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Etmiyorum çünkü işim yok maalesef.. ama keşke olsa diyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl E gir başvur iş çok
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Evet ya ama çalışmazsak da olmuyor 🙄 0 0 Yorumla
tubik25 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Sağlık raporunu sağlık ocağı veriyo zaten bir çok şeyde e-devlet üzerinden alınıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Karaciğer zoor Yorumla Soran +1 yıl Onları biliyorum zaten ama bu kadar şey boş Yorumla tubik25 +1 yıl Onu da mı istedi 🤦🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 Yorumla
erkan4734 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ee sırtına binecekler o kadar yükü kaldırabilirmisin diye istiyorlar o raporları 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. O formaliteden kolay haydi hayırlı olsun. Nereye işe giriyorsun. Tebrik ederim 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bir iş arıyorum. İş düzenli olarak maaşımı öderse nefret etmem, çalışırım. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çalışmayı sevmiyorum ya. Üç kuruş para için olan enerjiyi de buraya harcıyorsun 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Karım baksın ben çalışmıcam 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ayıp Yorumla uomoitaliano +1 yıl Ev adamı olcam ben Yorumla Soran +1 yıl Çok ayıp Yorumla uomoitaliano +1 yıl Arada bir masaj yaparım karıma yeter Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. İşe giremeden yaşlanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Etmiyorum çünkü işim yok maalesef.. ama keşke olsa diyorum
E gir başvur iş çok
Evet ya ama çalışmazsak da olmuyor 🙄
Sağlık raporunu sağlık ocağı veriyo zaten bir çok şeyde e-devlet üzerinden alınıyor
Karaciğer zoor
Onları biliyorum zaten ama bu kadar şey boş
Onu da mı istedi 🤦🏻♀️
Evet 😂
Ee sırtına binecekler o kadar yükü kaldırabilirmisin diye istiyorlar o raporları
O formaliteden kolay haydi hayırlı olsun. Nereye işe giriyorsun. Tebrik ederim
Bir iş arıyorum. İş düzenli olarak maaşımı öderse nefret etmem, çalışırım.
Çalışmayı sevmiyorum ya. Üç kuruş para için olan enerjiyi de buraya harcıyorsun
Karım baksın ben çalışmıcam
Ayıp
Ev adamı olcam ben
Çok ayıp
Arada bir masaj yaparım karıma yeter
Hahahahaha
İşe giremeden yaşlanıyorum
Etmiyorum.