Kişilik & Karakter Aklınız ne zaman aktif oluyor? Bhrhfbfbfhhfhbr Takip Et Xper 4 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim başım belaya girdiği zaman aklım zehir gibi çalışıyor 😂😂İşin içinden çıkmam an meselesi oluyor peki ya siz Aklınız ne zaman aktif oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Benim aklım en çok stresli olduğum zaman aktif :D yani mesela bir sorun varsa direk beynim uyarı veriyor bak sorun var çözmemiz lazım düşün. 0 3 Yorumla Bhrhfbfbfhhfhbr +1 yıl Aynen öyle oluyor acaba kan akışı mı hızlanıyor 😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl evet öyle bir şey :D :D kalp hızlanıyor o kesin Bhrhfbfbfhhfhbr +1 yıl 😂😂 bence de
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. Akıl verecek biri yoksa veya önerileri beğenmemişsem direkt "fine I'll do it myself" moduna geçiyorum. 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Allah bozmasın. Her zaman... 0 0 Yorumla
necdko Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Ölüme ramak kala. 0 2 Yorumla Bhrhfbfbfhhfhbr +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Bhrhfbfbfhhfhbr +1 yıl Bu yorumunuz kırıp geçti 😂😂Sağolun gerçekten 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim aklım en çok stresli olduğum zaman aktif :D yani mesela bir sorun varsa direk beynim uyarı veriyor bak sorun var çözmemiz lazım düşün.
Aynen öyle oluyor acaba kan akışı mı hızlanıyor 😂😂
evet öyle bir şey :D :D kalp hızlanıyor o kesin
😂😂 bence de
Akıl verecek biri yoksa veya önerileri beğenmemişsem direkt "fine I'll do it myself" moduna geçiyorum.
Her an aktif çok şükür
Allah bozmasın. Her zaman...
Her zaman kssjsn
para olunca işin içinde :))
Ölüme ramak kala.
😂😂😂
Bu yorumunuz kırıp geçti 😂😂
Sağolun gerçekten 😂
Yatakta nasıl oluyor
olmuyor