Paran varken yanında olanlar, paran yokkende yanında oldular mı?

Paran varken yanında olanlar, paran yokkende yanında oldular mı?
Bu tür durumlar insan ilişkilerinde karmaşık ve çeşitli tepkilere neden olabilir. Bazı insanlar, zor zamanlarda da yanınızda olup destek sunarlar, ancak bazıları sadece iyi günlerde sizinle olabilir. Hayatın farklı evrelerinde insanların davranışları ve tutumları değişebilir.
Gerçek şu ki, insanlar arasındaki ilişkiler karmaşıktır ve her birey farklıdır. Bazıları gerçekten samimi ve dürüst ilişkiler kurabilirken, bazıları ise sadece kendi çıkarlarını düşünebilirler. Hayatın iniş çıkışları, insanların nasıl tepki vereceğini etkileyebilir.
Önemli olan, insanlarla sağlıklı ve güvenilir ilişkiler kurmaya çalışmak ve karşılıklı saygı, anlayış ve destek üzerine inşa etmektir. Herkesin hayatındaki farklı dönemlerde ihtiyaçları değişebilir, bu yüzden anlayışlı olmak ve insanların farklılıklarını kabul etmek önemlidir.
Param öyle çok olmadı zaten ama olsaydı da zaten sırf param olduğu için yanımda olanlar param olmadığı zaman gidebilirler hatta onları ben kendim çıkartırdım hayatımdan
Günümüz dünyası işte...
Bazen görüyorum eski insanları özledik diye... işte bende diyorum ki eski zamanı özeldik, insanlar yine aynı insan. Değiştiren zamanı insanlar.
Evet oldular.
Cevap
3Cevap
Allah'ım şu soruyu ben de cevaplamak istiyorum diğer seçeneği de bı nasip eder misin
Çok param olmadı yanımda da yoklar
Her zaman yanımdalar çok şükür 🙏🏻
Param bitince bakarım artık
Paran varsa yanında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?