♾️ Yaşadığınız iyi veya kötü her olayı bir şeye bağlamaya çalışır mısınız? yoksa böyle olması gerekiyordu der geçiştirir misiniz.

♾️ Yaşadığınız iyi veya kötü her olayı bir şeye bağlamaya çalışır mısınız? yoksa böyle olması gerekiyordu der geçiştirir misiniz.

Eh işte. Her yaptığım yaşadığım olayın altında bir şeyler ararsam, ilerleyemem. Olması gerekiyormuş oluyor, yaşanması gerekiyormuş yaşanıyor. Olayların üstünde durmak insanı mental açıdan çok yorar.
Olayın bende yarattığı etkiye bağlı. Üzen olaylar üstüne daha çok düşünür birşeyler ile ilişkilendirmeye çalışırım.
Teşekkürler
Rica ederim :)
Cevap
7Cevap
Anlam aramaya kalkarsam anlamdaş bulurum xd
Aramiyorum daha ablacim artik biraktim anlam o bu aramasini kafam nasil istiyorsa oyle yasiyorum😊
En güzeli abla 🤗
Sanane kardesim ne kullaniyorsam kullaniyorum
@sultanaaaaa23363782 kendini yorma abla sildim yorumu yazarsa engel atarım :)
Aynen öyle ablacim en güzeli en azjndan kafam rahatliyor😄
Tsk ederim ablacim cansin
Sence cansın abla 😊 bence de en azından kafamız rahat oluyor :D
AyNen öyle ablacimm
Hayır. Bir anlam aramam lakin ders çıkarırım. Bir insanın kazandıramadığı dersi, bir meyvenin öğretmişliği var.
Anlam aramıyorum gelip geçici bir şey sadece.
Genellikle yaşadığım olaylarda anlam arıyorum ama bazen bulmak mümkün olmuyor, o zaman da kafama takmıyorum pek
Hep anlam arar bi sinyal verildiğini, tecrübeyi değerlendirmem gerektiğini düşünürüm , bu da ders olsun der daha tedbirli yola devam ederim
bazen öyle olması gerekiyordu diyip geçiştiririm bazense iyi veya kötü fark etmeksizin ben neden bu durumun ortasındayım diye sorgularım
Hayır tabii ki her olaya bir anlam barındırmak ya da her olaydan bir anlam çıkarmıyorum onda bir olay olduysa olmuştur haklı veya haksız
Her şeyin anlamı olmaz anlam arayanlara çok söylerim bunu.. böyle olması gerekiyordu ve oldudan tarafım kesinlikle
Önce birşeylere bağlamaya çalışır sonra böyle olması gerekmiş der kafamdan atmaya çalışırım.
Altında gizli bir mesaj aradığım oluyor bazen evet☺️
Bir aralar arıyordum şu an da aramaya başladım. Psikolojik herhalde.
Yok hayır kafamda herşeyi bir nedene bağlamam. Bazen öyle olması gerekir ve olmuştur nedeni yoktur
Yo artık aramiyorum. Baya baya anlamsiz boş ve saçma geliyor.
Ders çıkarmaya çalışıyorum..
Hayır hergün bir ton olay yaşıyorum hepsinde anlam ararsam ohoo
Yaşanması gerektiği için yaşadım, diyip geçiyorum
İşaretlerin olduğu olaylar beni düşündürüyor. Anlam da ararım, mesaj da.
Hayır aramıyorum.
hayır cok fazla düşünür nedenler uydururum. sanırım hassas ruhlar böyle
Evet. Hic birsey sebepsiz yere oluyor
hayir pismanlik olarak goruyorum
Aramayı bıraktım artık
Bana artılarını ve eksilerini gözden geçiriyorum
Önceden evet şimdi öyle değil
Her olay bir isarettir
herseyin bi sebebi var knk
bazen TwT
Evet
hayır