Güncellemeler
+1 yıl
Ben baya istemiyor gibiyim hatta bunun detleriyle mi ugrasicam gibisinden
Çocuk gördüm 1 yaslarin beyaz bir bebekti ama ben istemiyor hatta olduğuna pişman olmuş gibiydim garip rüyalarım var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
merhaba.. pardon evlimisin?
Yoo
ok.. olur böyle bazen alakası olmayan ya da bir süre önce gördüğün bir durumdan etkilenmiş ola bilirsin bu biraz billiç altı olarakta görülür..
Aynen sen evlisin galiba
hayır maalesef değilim aynı yolda yürüyoruz sanırım :) ama çocuk güzel bir duygu
Evet benim sevgilim var ama daha evlenmedik
umarım hayellerin ve umutların hep güzel ve haketiğin gibi olur..
İnşallah umarım sanmıyorum :(((
pardon bu ne çelişki böyle.. sanmıyorum derken evet bu hayata biri var ama sadece adı var der gibisin..
Nasıl aynı ben öyle demedim siz hayallerin umarjm hep güzel olur yazmışsınız neyse bosverinnn
Sevgilim var yazdım ve 4 yıl olacak neredeyse
İnşallah umarım sanmıyorum :((( evet sen böyle yazınca ters giden bir şey var sandım..
ne güzel biri var hayatında..
Teşekkür ederim inşallah sizin karsinizads iyi birileri çıkar 🙏🙏🙏
Evet ben biraz garip yazdım çünkü mutsuzluğum kebdimle ilgili aslında kendi dertlerim
sorun değil :) .. bir gerçek var ama sanırım sen ve mutsuz eden. ne kadar kendi derdinde olsa yaşadığın bu sorun seni daha mutsuz edecek bir süre sonra karşı tarafı da etkiler bilmen gerek..
şu an öyle bir düşünce ya da arayış içinde değilim malessef yaptığım iş yaşadığım ağır şartlar sağlık ve İstanbul gibi bir yerde ambulans olunca.. yine de iyi niyetin için teşekürler :)
Eğer etkiliyceksse benle yanlış karar vermiş ozaman onunla hergun gorusmuyoriz kii yoğun oda işleri çok bugün konuştuk müsait olduğunda arıyor tabi yani ben uzulsem de yanın olmadigim için onu etkiliyecek bir durum yok
Anladimm siz bilirsiniz
(çünkü mutsuzluğum kendimle ilgili aslında kendi dertlerim ) anlıyorum ve umarım çözer ve hep mutlu olursun :)
bu da bir düşünce doğru zaman doğru insan...
Gerçekte seviyor musun çocuk falan
Biraz seviyorum
Belki ondan hani aklına girmiştir öyle rüyana gelmiştir
Bilmem ondan niye gelsin hiç öyle bir şey düşünmedim bile
Evli misine
Yok be bekarım
Ben çok çocuklarla uğraşmayı sevmiyorum
Kız çocuk sevilmez mi yeğenin falan hiç yok mu
Yok kuzenlerim var
Yigenim nasıl olcak ya
Ama yeğen olsaydı inan severdin böyle sana özenen minik çocuklar hala teyze diyip gelmeleri bence ileride seversin evlenip çocuk yapınca ama eğer sevgin halen yoksa yapma çocuk onlara Günal
Yeğenim olmaz li benden küçük kız kardeşim var birde abim oda evli değil teyze olmam Cook var be
Valla evli değilim ki çocuk yapayım daha evlenmedim bile dur
Olsun yani sevmiyorsan hani yapma buradan birini tanıdım sevmedikleri halde karı koca yapmışlar çocuğa ne yapacaklarını bilmiyorlardi
Çok garipmis hayır o konuda biliyorum daha önce kardeşim bile bakmıştım bebekken ama uğraşmam şuanda ben daha çok gezip tozmak eylenmek kafasindayin
Tabiki onu yap hani oda evlenince daha rahat olursun ama direk çocuk yapma takilacagin kişi senin kafandan olsun