Kişilik & Karakter Yalan söyleyen biri misiniz? dodgee Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatta yapamam bugün bi hata yaptım Vicdan azabı çektim tüm gün Güncellemeler+1 yıl Hallettim çok şükür 😇 Yalan söyleyen biri misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. yalan söylemem 0 0 Yorumla
Adeenn Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yalan soylememen gereken birine soyluyosan kötü hissedersin ama çok da önemli değilse karşımdaki insan takilmam 0 6 Yorumla dodgee +1 yıl Yalan söylememem biriydi.. Yorumla dodgee +1 yıl Gereken* Yorumla Adeenn +1 yıl O zaman yalanin ortaya çıkmasın çıkarma Yorumla dodgee +1 yıl Çıktı bile Yorumla Adeenn +1 yıl O zaman affettir kendini Yorumla dodgee +1 yıl Bakalım hayırlısı Yorumla
__NoName__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Beyaz yalanlar hariç söylemem 0 3 Yorumla dodgee +1 yıl Pembe yalan atan biri bile değilim de Allah affetsin bugünü Yorumla __NoName__ +1 yıl Ne söyledin o kadar Yorumla dodgee +1 yıl Çok büyük bir şey değil yalan söylememe üzülüyorum Yorumla
stayalivela Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Büyük yalanlar söylemem çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yanar ahaha 0 4 Yorumla dodgee +1 yıl Söylemez olaydım aradan 1 saat geçmeden hepsi ortaya çıktı Yorumla stayalivela +1 yıl Ahshhahshshs işte büyük yalanlar söylenmemeli. Ortaya çıkınca baya kötü oluyor. Bu da sana ders olsun bir daha söylemezsin 😅😅 Yorumla dodgee +1 yıl Dilim gopaydı Yorumla stayalivela +1 yıl Ckdjckskzjkahajs Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl ne söylemesini ne de söyleyei sevmem 0 1 Yorumla dodgee +1 yıl Aynı şekilde bugün yedim bi b*k Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yalan söylemem
Yalan soylememen gereken birine soyluyosan kötü hissedersin ama çok da önemli değilse karşımdaki insan takilmam
Yalan söylememem biriydi..
Gereken*
O zaman yalanin ortaya çıkmasın çıkarma
Çıktı bile
O zaman affettir kendini
Bakalım hayırlısı
Beyaz yalanlar hariç söylemem
Pembe yalan atan biri bile değilim de Allah affetsin bugünü
Ne söyledin o kadar
Çok büyük bir şey değil yalan söylememe üzülüyorum
Büyük yalanlar söylemem çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yanar ahaha
Söylemez olaydım aradan 1 saat geçmeden hepsi ortaya çıktı
Ahshhahshshs işte büyük yalanlar söylenmemeli. Ortaya çıkınca baya kötü oluyor. Bu da sana ders olsun bir daha söylemezsin 😅😅
Dilim gopaydı
Ckdjckskzjkahajs
ne söylemesini ne de söyleyei sevmem
Aynı şekilde bugün yedim bi b*k
Evet söylerim.
Helal ossun
Hayatım yalan
Helal gurban