Asperger ve Savant otizmli olmak sizin için ne ifade ediyor?

Otizm benim de sahip olduğum bir durum yani ben de otizmliyim zaten hareketlerim yaşantım otizmli olduğumu belli ediyor Asperger sendromlu otistik bir Savant'ım yani yüksek işlevli otistik bir dahiyim 180 iq'um var ve gerçekten kafayı yemek üzereyim her ihtimali ve tüm ihtimalleri düşünüyorum 8 basamaklı iki sayıyı kafamdan çarpabiliyorum veya yıllar önceki veya sonraki bir tarihin haftanın hangi gününe denk geldiğini gösteren bir algoritma buldum bunları tamamen kendim oluşturdum kitap bile ezberleyebiliyorum daha birçok matematiksel yeteneğim var ama fark edilemediğimizden yitik dahi olup gidiyoruz bu arada franz kafka, nikola tesla, albert einstein, thomas edison, frida kahlo gibi isimler de otizmliydi yani bu engel bir durum değil sonuçta küçüklüğümde garip bir çocuktum yarık dudak (tavşan dudak) doğmuştum birçok kez benimle dalga geçtiler ama otizmli olmam ile hiçbir ilgisi yok tamamen temiz kalpli temiz niyetli olduğum için ve mucize doktordaki Ali Vefa da Asperger ve Savant sendromlu doktoru canlandırıyordu ama benimki öyle değil benim lisan hakimiyetim ve öz farkındalık bilincim daha gelişmiş ve tek belli olan şey takıntılarımın çokluğu

Asperger ve Savant otizmli olmak sizin için ne ifade ediyor?