Siz, ağlayınca mı daha iyi hissediyorsunuz kendinizi, yoksa gülünce mi? Ben gülünce, ağlamak beni hiç bir zaman rahatlatmadı.

Siz, ağlayınca mı daha iyi hissediyorsunuz kendinizi, yoksa gülünce mi? Ben gülünce, ağlamak beni hiç bir zaman rahatlatmadı.

Ben genelde gülmüyorum pek sadece komedi filmi izlerken gülerim ki o da çok nadir ağladığım zaman ise çok rahatlarım ki geceleri duygusal olduğum için de ağlıyorum zaten bazen stresi atıyorum genel konuşursak Gülmek ve ağlamak, insan duygularını ifade etmenin iki farklı yoludur. Her ikisi de rahatlamaya yardımcı olabilir, ancak farklı şekillerde çalışır. Gülmek, mutluluk, neşe ve eğlence gibi olumlu duyguların bir ifadesidir. Gülmek, stresi azaltmaya, bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve hatta ağrıyı hafifletmeye yardımcı olabilir. Ağlamak ise daha çok olumsuz duyguların, yani üzüntü, keder, öfke ve kızgınlığın bir ifadesidir. Ağlamak, bu duyguları serbest bırakmaya ve rahatlamaya yardımcı olabilir. Araştırmalara göre, gülmek ve ağlamak, her ikisi de beyindeki mutluluk hormonu olan endorfin seviyesini artırmaya yardımcı olur. Endorfin, ağrıyı azaltmaya ve stresi azaltmaya yardımcı olur. Gülmek ve ağlamak, ayrıca beyindeki oksijen ve kan akışını artırmaya yardımcı olur. Bu, beynin daha iyi çalışmasına ve duyguları daha iyi işlemesine yardımcı olabilir. gülmek ve ağlamak, her ikisi de rahatlamaya yardımcı olabilecek etkili duygusal ifade yöntemleridir. Hangisinin daha etkili olduğu, kişinin bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Bazı insanlar, gülmenin daha olumlu ve yapıcı bir duygusal ifade şekli olduğunu düşünürken, bazıları ağlamanın daha rahatlatıcı ve iyileştici olduğunu düşünebilir.
İnsanların rahatlaması duygusal durumlarına ve bireysel tercihlerine bağlıdır. Kimisi gülünce rahatlar, kimisi ise ağlayınca. Hem gülme hem de ağlama, duygusal denge sağlama ve stresi azaltma konusunda farklı insanlar için farklı etkiler yaratabilir.
Her zaman gülebilirsin, ama ağlamak öyle mi ağlamak gerçekten rahatlatır. Ben taş kalpli dediğim insanın bile ağladığını gördüysem her insan ağlar, hani derler ya erkekler ağlamaz vs vs öyle bir şey yok abi.
Ben küfür edince rahatlıyorum gülmek ağlamak pek bi işe yaramıyor
Cevap
12Cevap
Duruma göre değişir. Bazen ağlamak öyle iyi geliyor ki..
Ben ikisini aynı anda yapıyorum
Gülmek genelde hüznü maskeler. Ağlamak ise söküp atar. Bence ağlamak rahatlatır kişi çok dolduğunda.
Ben ağlayamam emre..
Hele son zamanlarda sadece gözlerim doluyor.. aglarsam susmam ama😀
Yok kız ağla mı dedim sana ben 😂. Öyle görüş olsun diye dedim djdjrj. Gülelim boş ver. Etrafımda yüzümü güldüren iyi insanlar olsun her sorun aşarım ben. ( bu mesaj iltifat içerir)
Gülmek iyi günlerde olur ağlamak kötü günlerde olur. İyi günler çok kötü günlerinde çok az olması dileğiyle
Teşekkür ederim
İşin doğrusu yüzün güldüğünde seni kıskanıp üzüyorlar eninde sonunda ağlayıp yine rahatlıyorsun 🤷♂️
Yolarım onları 😀kimse aglatamaz bizi
https://youtu.be/9LpNRAJPrUs?si=5QJnJuYR7460TCvv
Açtım dinliyorum beraber dinleyelim jsjsjsjs
Bazen insanlar gülerken içi kan ağlıyor, bu nedenle gerçekten ağlayınca rahatlar diyorum...
Ya yok ben hic rahatlayamam. aksine hasta oluyorum
Göz yaşların akması üstündeki ağırlığı hafifletirmiş derler, gerçi ben hayatımda göz yaşımın aktığını hatırlamıyorum. Yüreğim kan ağlasa da, ne kadar zorlasam da o gözlerden yaş akmıyor bir türlü...
Aglayamamak kötü he
Aslında ağlıyorsun, sadece gözünden yaş akmıyor...
Bir süre sonra ağlarken kahkaha atmaya başlıyorum. Ve o kahkahaların beni rahatlatıyor. Zira uzun bir süre sustuğum durumlar içimde birikiyor, birikiyor ve nihayetinde acılı bir kahkaha olarak dışarı çıkıyor.
Kadınlar ağlayınca, erkekler dayak yiyince rahatlar asldkfj
Hahahah😀😀
Eğer uzun süre içime atıp olayları sıkıntıları yüzeysel olarak değerlendirip sessiz kaldıysam o dolmuşlukla bi gün baya ağlar rahatlarım, herhangi güzel bi durum mutlu etse de rahatlatmaz ağlamayınca geçmez nedense
Ağlayınca rahatlar
Herkes aglamak demis bende mi sorun var 😄
Gerçek budur 😅
Joker aklına gelsin 😅
Joker napiyordu ayol
İç dünyasında sorunlar olan ve bu sorunları kahkahyla bastırmaya çalışan bir karakter.
Mesela ağladığımız zaman içimizde varolan sıkıntılar azalır
Hayır çoğalıyor bende oyle oluyor...
Sen denişiksin belkim 🙄
😄evit jsjss
Ne yalancı gülücükler rahatlatır ne de timsah gözyaşları insan sorunlarını kafasında bitirdiği an rahatlar
Bence insan psikolojisi bozuk olduğu zaman ağlama içgüdüsü l dolduğu zaman ağlayınca rahatlar
Kişiye göre değişir beni ikisi de rahatlatmıyor
Çok güldüğümde gözlerimden yaşlar gelir. Sonuçta çok rahatlamış olurum. Ama ağladım diye mi, güldüm diye mi bilemiyorum ki.
neye ihtiyacı varsa onu yapınca rahatlar
şu an mesela o magaza senin bu magaza benim deli gibi alışveriş 💃💃💃💃🥳🥳🥳🥳
Yok yapmıyorum ki😀tutuyorum kendimi olsa iyi olardi ama
Dur ya jsjsud o an mutlu olayım
😀gelsin gelsin
Tamam da hiç yüzü gulmeyenler ne yapsın
Gülmek bana kolay geliyor ya.. Ben hayatımda olan herşeye gülmesem , deliririm.
twitter.com/.../1188899771362226177?s=20
Ne güzel gül o zaman
Kesinlikle ağlayınca.
Ağlasam rahatlar miym bilmiyorum ama ağlayamıyorum da jdjdjs ağladığım zamanlarimda oldu hasta olmuşum gibi hissediyorum
Ee bu ben xubdjd kolay kolay ağlayamıyorum. Dram filmleri felan faydasız. Ama en olmadık resme dakikalarca ağlamışlığım var. Sonrasının nasıl olduğunu da biliyorum ama ağlarken sıkmayın kendinizi hatta duygusal müzikleri eşlik ettirmek bile işe yarıyor.
Yolunda gitmeyen bir şey mi var peki?
şu an iyim elhamdülillah... ama aglyica susamayanlardanim sessiz de aglamam bagira bagira aglarim öffff😀o yuzden kahkaha atmaya devam biriksin aglariz sonra
şu an teşekkür ederim benim de aklıma geldi açayım da dinleyim😀😀 teşekkür ediyorum
https://youtu.be/9LpNRAJPrUs?si=5QJnJuYR7460TCvv
Neşet Ertaş 🖤
Ağlamak daha çok rahatlatır insanı. Sinirleri yatıştırır, durgunlaştırır.
Ağlayınca sanırım
Gülünce rahatlar tabii ki
Ben ağlayınca rahatliyorum
Ağlayınca, tecrübe ile sabit 🫠
Her ikisi de
Ağlayınca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?