Hiç kimseye yakın hissedemiyorum?

Hayatımdaki insanlar çok fazla sınır ihlali yapıyor gibi hissediyorum ama gözlem yaptığımda çoğu insan için normal olduğunu görüyorum arkadaşlarım genelde yakın arkadaş olduğumuzu sanıyor ama ben kimseye yakın hissedemiyorum çok aşırı sayıda arkadaşı olan biride değilim kendimi bazen açmaya çalışıyorum ama yine de sınırlı sayıda insanla samimi olabiliyorum edindiğim sosyal ilişkilerde karşı tarafa güvenmem zor oluyor kapsamlı ilişkiler kurmak istiyorum ama asla yapamıyorum iletişime geçiyorum ama bağ kuramıyorum insanlarla kuramadığım bağ bana suçlu hissettiriyor karşımdakilerse sevgisini çok hissettiren biri olduğumu söylüyor oysaki sevgi sözcüklerini hiç sevmem ve bu bana sorumlu hissettiriyor insan ilişkileri bana sorumluluk yükü gibi geliyor yapayalnız kalma fikri bana uymuyor ama hayatımdaki insanlarla da uyumlu hissetmiyorum heyecanlanmıyorum insani vazifem olarak iyi davranıyorum ve en garibide çevremdeki insanlar hep bana duygusal baskı kurabiliyor kendimi korusamda içim sıkılıyor bu zamansal ve bulunduğum insankardan mı kaynaklı yoksa bir kişilik problemimi bilemiyorum böyle olan var mı
Hiç kimseye yakın hissedemiyorum?