Hobilerim , yüzmek , masa tenisi ve voleybol.
fobim ise gökgürültüsü şimşek ⚡️ 🤷♀️
Hobilerim , yüzmek , masa tenisi ve voleybol.
fobim ise gökgürültüsü şimşek ⚡️ 🤷♀️
Merhaba,
Hobilerim, şarkı söylemek, şiir okumak, dans etmek, çocuklar ile oynamak, sohbet muhabbet etmek, bağırmak çağırmak, lunapark çarpışan arabalar, sahiller, gökyüzünü ve yıldızları izlemek, araba ve motor sürmek ve bisiklet sürmek, hayal kurmak fon müzikleri dinlemek, çiçekler, insanlara özellikle çocuklara birşeyler öğretmek, her nevi tamir, musluk şifon elektrik elektronik bilgisayar tamiri bisiklet motorsiklet tamiri, dolap gardrop montajı vs vb! 😅
Fobim olarak, ani olan her şey, panik var, aniden köpek çıkması, havlaması, yüksek ses, gök gürlemesi şimşek çakması gibi gibi...
Şimşek gözümü alınca sesini duymamak için gürültü çıkarttığım oluyor evde 😂
Ne güzel 😅bende müzik açarım son ses 😅Sokakta olduğumda zıplarım filan birden 😅
😂😂
Hobim: Bilgisayar oyunları oynamak oyun yayınları izlemek Leauge of legends Amerika server yayınlarını maçlarını izliyorum İngilizce dizi izlemek world of warcraft oyununu oynuyorum world of warcraft yayınlarını izliyorum raid (baskın) giriyorum oyunda Pazar günleri kiliseye gitmek Yatırım yapmak
Fobim: Korku oyunları aniden bir şey fırlayıp çıkması ani sesi ya da seslerin garip garip yükselip alçalması
Gerçek bir playstation oyuncusuyum playstation oyunlarını çıkış tarihlerini fragmanlarını ön izlemelerini takip edip izliyorum Amerikan kanallarını çok fazla takip ediyorum
Playstation bir defa oynadım sadece
Hangi oyunu oynadın Playstation da ben bütün oyunları takip ediyorum
Zombiler vardı 🙄onları vurdum bir kaç tane öldürdüler beni oyunun adını bilmiyorum 🤦♀️
Call Of duty black ops zombie modu olabilir ben Call of Duty Black Ops un bütün serilerini ve zombi modlarını oynadım fall guys oynadım sana önerebilirim fall guys güzel oyundur The Last OF US Part 1 bitirdim Gta 5 bitirdim online oynarım hayla mafia 1-2-3 bitirdim
Bende mi alsam acaba 😂
Al evet
Kitap okurum, en kaliteli bilgisayar/PlayStation 5 oyunlarıni oynarım, güzel anime izlerim, film/dizi izlerim, bol bol kitap okurum, mitolojiyle ilgilenirim, arada sırada evimin önündeki havuzda yuzerim, çok güzel politika yaparım. Fobi olarak da yılandan korkarım
Yılan yani arkadaşlarımız dimi
😒
Gezmek, müzik dinlemek, film izlemek, kendimi geliştirmek için araştırmak, yeni kişiler ile tanışmak, tamirat ve tadilat işleri.
Fobim yok
Cevap
22Cevap
Hobilerim para yemek fobilerim para yiyememk
Benim fobim örümcekler
fobim yazıştığım kızın top çıkması
hobim karılar
Şdçcşsşsölf
Hobi
motor / bisiklet sürmek
pc de oyun oynamak anime izlemek
müzik dinlemek
kedi sevmek
Fobilerim
Cahillerle, geriz. kalılarla sohbet etmek yakınlarında olmak
Hobilerim voleybol oynamak maç izlemek müzik dinlemek fobilerim böcekler uçak dişçi
Bilgisayarda oyun oynamayı severim ama fobi olarak da seviyede yatamam
Sedye
Hobilerim masa tenisi kitap okumak futbol dizi izlemek
Fobilerim yılanlar yükseklik ve klostrofobi
Bana rakip çıktı 😂
Bugün süper hücre fırtınası oldu kayseride falan gece 4 de bi an kıyamet kopuyor sandım
Son dönemde çoğundan çok uzak kaldım maalesef
Fobim yok çok şükür
Hobi: Fitness, Müzik dinlemek, yüzmek, kitap okumak, arada bir yemek pişirmek, gezmek
Fobi köpek olabilir. Küçükken bana bir köpek saldırdı. O günden beri köpeklerden korkuyorum
sana özelikle sataşıyorum sanma ama onlar hobi değil abisi onlar spor
hobilerim stain glass ve origami
ve fobim yok
Yeni fobin ayna olsun bence , her baktığında korkarsın kendinden
seviyene inmiycem abisi
Seviyeme çıkamazsın ablası
tabi doğru negatif sayılar büyüdükçe değerleri küçülür doğru o yüzden çıkamam abisi 😉
Çok fazla ama birkaçı sinema (senaryo, sinematografi), fotoğrafçılık, müzik ve endüstriyel tasarım diye uzar gider..
Futbol voleybol oynarım. Bunlarla ilgili maçları izlerim takımlardan GS tutar maclarini izlerim. yuruyus sporu yaparız. Yüzmeyi severim
Yüzmek uyumak.
Karanlıkta kalmak😕
gel ne olursun
özle
aklımı başından aldın Allahtan kork
değil inan. sen başkasın
lütfen
@mavropouli evlenin Ayşe’yle 😂😂
evet dese hiç düşünmeden evlenirim
Doğa, sinema, gezi, gurmelik, orgnizasyon
Yalan, yılan, ego
Hobim simulatorde airbus ile ucus yapmak, ve muzik dinlemek. Fobim cok yuksek siddette ses
Hobim basketbol fobim kapalı alan
Hobim Balık tutmak fobim ise insan
Hobim bağlama çalmak fobim de dışarı çıkmak
Film izlemek kitap okumak sessizlik
O zaman kitap önerisi alayım
Konusu ne anlat biraz
Yıllar sonra mı
Kavuşuyorlar ve mutlu oluyorlar mı bari
Tamam yeter bu kadar anlatma herşeyi sende 😂tadı kalmaz yoksa
Kitap okumak, spor yapmak, gezmek
spor yürüyüş gezmek yemek cinsellik sinema
bekliyorum seni