Bazen şimşek çakmasa da gök gürültüsü korkup çarşafın altına girmenize yetiyor. Bugün hava bulutlu ve şu an gök öyle bir gürlüyor ki hem korkak hem de depresif hissediyorum. Gün benim için başlamadan sona erdi.😣😖
Bilenler bilir supernatural hayranıyım dizi yeni başlamıştı Ama nasıl bir evde oturuyoruz korku filmlerinde olur böyle ev
Eski çok eski ahşap taş bir ev evin içinden korku filminde gibi taş merdiven iniyor bodruma
Ev sahibi ölen karısının tüm eşyalarını oraya koymuş anahtarı verdi bize ama açmayın orayı dedi ben kaybederim filan yaşlıyım kuzum demişti.
Oradan rüzgar oldukça ıslık sesleri çok geliyor arkası ucurım gibi önden tek katlı arkadan iki katlı giibi evdi
Bir gün gece üçte açtım supernatural izliyorum hava güz mevsimi kışa gireceğiz Nasıl fırtına yağmur var evde tekim de Pencereler ahşap olunca önünde ki dala rüzgar çarpa çarpa bir açtı kanatları korku izliyorum zaten ananı diye bağırıp battaniye altına saklandım o bodrumdanda acayip ıslık sesleri vuuu sesleri geliyordu.
Ya o zamanlar öyleydi kiradaydık zaten güzel evdi ama korkar insan ya başıma gelen olay sana gelse korkmazmıydın ölümüş kadının eşyaları dolu mahzen Ruhu geliyormuş bide Zaten o evde ölmüş
Eee normal olmak isteyen kim zaten hayat delirttiyor sen bize rüzgar olursun simge benim kaç yıllık arkadaşım 3 4 yıl olmuştur onun kankası normal olabilir mi sence normal değilim işte bütün kızlar toplandık toplandık
Yok bu değildi sanki bütün deliler toplandık toplandık sorduk neden böyleydik böyleydik 🤪
Kadın olmak masraflı bea derdiniz çileniz bitmiyor Bizim için giyin çık zaten seçenek kısıtlı kıyafet konusunda Makyaj desen yok kolonya var parfüm var o kadar
Bazen aşırı derecede ürkütücüdür yanlış bir davranıştan sonra bağırma gibi korkmak demeyelim de ilginç buluyorum diyebiliriz birazda ürpertici kimi zaman
Hayir korkmuyorum Tam tersi severim Hatta yagmurlu havalarda yagmurun altinda durup ıslanıyorum o kadar çok yagmur kokusunu seviyorum hele birde o buram buram toprak kokusunu 😊🤗
Yagmur berekettir papatyam Neden üzuleyim tam tersine cok severim Hatta yagmur yagmaya baslar ben balkonda kalirim ıslanmak icin Hatta bir defasinda o kadar güzel ıslanmıstimki yagmurda o anki huzur gercekten mükemmel 🤗
Böyle havalarda daha fazla dua et En makbul olan dualar yagmurlu havalarda yapilan dualardir 😊 icini ferah tut bunalima girme sakin ol hatta gözlerini kapat o yagmurun damlalarini hissetmeye çalis
Ederim canım sağol güzel tavsiyelerin için.❤️ Düşüncesi bile biraz rahatsız ediyor gibi🥲 soğuk yağmur damlalarının aniden göz kapağına çarpması falan 🙄😂😂