Güncellemeler
+1 yıl
Bi arkadaşım şey demişti "knk herşeye inanıyorsun" biriside şey dedi "hep dediğimi yanlış ters anlıyorsun"
Güncellemeler
+1 yıl
Bi arkadaşta sen fazla iyisin demişti 😑
Ya salağım ya aptalım ya da safım ya da hepsiyim?
Ya da gwrizekalı.
Nasıl anlayacağım bunu? Test eder beni misiniz ya? Mesela çok üstüme alınıyorum bi şeyleri ve dalga geçilmesinden gıcık oluyorum şakasına da olsa. Ya bi halt var bende ama çözemedim hasta mıyım acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
o kadar çok eleştirilmişsin ki özgüvenin yok genel tanımıyla busun
Evet bazı kişiler tarafından
aşacaksın yeğen... güçlüysen aşacaksın
Dua et baba güçleneyim
Ergenlik halleri gibi geldi bana ama, bilemedim ilerde geçer
Bence sadece kendinden nefret ettiğin bir dönemdesin, sakinleş.
Böyle bi soru sorduğuna göre evet s. alaksın
Normaller demez değil mi ya ben çok salağım diye falan dert yanmaz? Napmalıyım peki keşke olmasam
Napmalisin biliyomusun kendini degerli görmelisin hafif ego iyidir bak en ufagindan bi örnek mesela dedigim gibi s. alakca bi soru soruyosun ama dakkada bi ton kisi zipliyor soruna demek ki degerlisin
O insanların yardım etme dürtüsünden ya da sadece kız olmamdan kaynaklı ama sadece cinsiyetimden dolayı değerli olmak çok saçma
Ne diyim birader kendini degerli görmemek icin cabaliyosun bildigin zaten ilk kendin deger vericeksin kendine gerisi otomatik geliyor ve dedigin gibi s. alakca hareketler yapmiyosun
Neden boyle dusunuyorsun?
Mevzunun gerçekliğini anlayabiliyor musun
Nasıl yani
Güncelleme de cevabımı aldım ben😂
Ya of nolur bana da söyleyin çekinmeyin ya bam bam söyleyin yıldım çünkü
Sen polyana olmussun😂😂
Of nasıl ya
Iyimsersin
Karamsar diyen de oldu
Sanmam
İyimserim belki de napim başkası olsa kendini atardı ben hala nasıl yaşıyorum bilmem
Özgüven düşük
Öyle maalesef
Özguvensizsin.
Öyleyim doğru
hepsi
Nasıl anlaşılıyor bu ben başkasına gelince anlıyorum ama kendimi gördüğüm yok
Hepsisin
Oha ya
Sana oha
Ya böyle soruyu ancak böyle olan mı sorabilir ondan mı hepsi dediniz ya nereden anlaşılıyor
Takiliyorum yav. Iyi niyetlisin, hassassin sadece. Bise yok bunda.
Babam hep böyle diyor sen hassassın. Anladım tamam ama napıcam kendimle. Ezik hissediyorum hep
Bise yapmana gerek yok zamanla kirildikca incindikce gucleneceksin hissizleseceksin. Cok bise kalmamis
Hissizlik başladı bu yıl ama depresyon da olabilir. İyice soyutlandım sevdiklerime ilk defa beni kırdıkları şeyleri çok açıkça söyledim. Hatta bu cesaretle çok başka şeylerde konuşmaya dökülmeye başladım ve söylenmemesi gereken kişilere söylenmemesi gereken şeyleri söyledim yani gözüm döndü herhalde ya da delirdim bilmiyorum. Şimdi böyle diplerde elimde telefon yaptığım bişey yok hayatımı kaydırdım. Neyse daldan dala da atlarım işte böyle
Bi hedef bul kendine bos beles gezme. Depresyon degil bu olmussun iste artik
Ölmüşsün mü dediniz olmuşsun mu ama evet ölüyüm ruhen
Hayir ve olmussun
Zjjs
Depresyon olmuşum yani mi :) depresyondasın denir ya hani depresyon olmuşsun denmez o yüzden yoksa anlamadım mı yine
Yav kivama gelmissin anlaminda dedim. Depresyonu kafadan eledim zaten
Üniyi bıraktım Nisan ayında eve döndüm yaz boyu da bu dediklerimden oldu sadece telefona bakıp yattım çok konuşmaya başladığım ve ailede kaos çıkardığım için doktora gittik antidepresan verdi sadece babam artık sadece sen tembelsin diyor teyzem bomboşsun diyor çevrem herkes okumak zorunda değil diyor okula kaydım var şu an ama gidecek güç yok haftaya başlıyor ama bıraktığım için dönem tekrarı falan oyy ben ne diyorum kaptırdım yine herkese anlattım yaz boyu önüme gelene diyorum napıcam sonra tekrar yatıyorum ölemem de
Durumundan rahatsizsan bi sekilde okula devam etmen lazim. Hic o modda da degilsin. Neden oylesin. Neden biraktin uniyi
Öyle çözümsüzüm ki ama siz iyi birisine benziyorsunuz dua edin ya nolur bir mucize olsun eskisi gibi kafam bassın bari. Saflık gibi bir şey var ama derslerim iyiydi ama artık kafam da basmıyor onu gördüm e hep telefon olunca napim bağımlılık olmuş gerçeklerden kaçma gibi.
Ya ben çok konuşma gibi bi şeyim var yatim en iyisi hayırlı geceler abi dua et
Kendime faydam yok benim tabi ama ederim merak etme. Direkt yaz bana uyumadan.
Uyuyim şimdi zaten yiyip yatmaktan başka işe yaramaz oldum keşke zeki ve çalışkan olsaydım oliym ya da öliym de kurtuliym
Şu ölme temali seyleri bi sal awk. Kendinden vazgecme bu bikac sene cok onemli bitir o okulu.
Salağım de mi birde? Öyleysem öylesin diyin nolur böyle soruyorum değilsin diyen olunca beni pohpohluyormuş gibi geliyor ama dümdüz salağım bence
Ustte bise yazdim onu uygula tek tek ugrastirma :D
Beni ben de çözemedim şimdi ki halimi 30 akrabaya anlatma mallığını yaptım bu yaz ailem dahil herkes umudu kesti uzun hikaye ama temelde bu var işte saf olmak başka biri yerimde olsa imkan filan var değerlendirir neden hem çok kaygılı hemde çok kaygısızım ve neden bu sene böyle oldum neden ssrhoş gibi herkese herşeyi anlattım mesela okuldan ayrılacağımı düşünüp hocalara bikaç arkadaşa anlattım zaten daha öldüm ben diyerek açık sözlülük ettim akrabalara bile. Hala nasıl yaşıyorum acaba utançla rezilliklerimle başarısızlıklarımla aşağılanmalarla gülmelerle. Neyse cidden hastayım ben bence hassaslık falan istemiyorum normal oliym sanki sanatçı mı olucaktım neden ya neden ya yine kabus görücem diye uyumicam aylardır böyleyim hangi ara okul açılacak oldu herşeyi erteliyorum erteleyip artık yapmıyorum da bile. Ya psikoloğa gitsem 30 seans ancak yeter o kadar para yok. Mecbur yatakta yatmaya ve çıldırmaya devam belki ilerde evlenirim. Keşke daha genç olsaydım ve okusaydım. 17 18 değilim ki geç gittim zaten okula
Iyide bu sekilde daha beter olacaksin. Takip et hele
Beterim zaten. Böyle iyi be abi. Hadi belki sonra görüşürüz. Çözümsüzüm diyorum ya. Millete anlatıyorum bi bura kaldıydı. Herkes bi fikir veriyor elbet ama sonunda onları yapacak benim. Enerjim yok isteğim yok para yok okul paralıydı. Yaa öyle işte. Beni tanıyanların bana faydası yok. Neden çünkü iş bende bitiyor ama ben bıkmışım boğuluyorum. Nerden de buraya girdim kusura bakma abi ya tembelim işte nası çöziym ki bunu.
Saflık yanında gereksiz bi ego da var hani ezikliğin verdiği kendini koruma hissi.
Neyseeeee ya gitmem uyumam lazım :(
Git uyu okuyunca. Sonucta sectigin hayati yasayacaksin. Bi gayretle kendine gelsen okulun bitecek zaten bu monotonluktan cikacaksin bitecek gidecek. Ne bogulacaksin ne daralacaksin kendi kendine yeteceksin sana gulenler kendine bakar duruma gelecek. Egonu isine gelen yerde kullan
Ah ah. Ne canım ne aptallıklar yaptım da kanaat getirdim canım oluşuma. İradesizlik de var ama vicdan da sızlıyor. İradesizlik duygusallıktan takıntıdan geliyor. Yıldım nolacaksa olsun dedim en son. Çok kötü oldu ama çok alıştım yıllardır böyleyim. Hüzünlü depresif duygusal canım. Böyle olmadığım zamanlar gaza gelmiş anlarım. Onun dışında rol yapmaktan sıkıldım. Ekstra psikolojik çaba sarf etmekten başka şey yapamıyorum. Şikayet etmede üstüme yok. Eh bugünde kendime gömdüğüm diğer bir gündü. Tebrik ediyorum kendimi. Ne boşum ya. Birde en çok böyle olmaktan korkuyordum. Ölmekten bile korkuyorum öyle bi korkaklık
Yine ayni seyi yapiyosun he
Ne yapıyorum aynı ben farketmiyorum
Gel bakalim sana
Neden öyle dusunuyon