Kişilik & Karakter Hayatınızı bir renkle anlatsanız bu hangi renk olurdu? Xperixs Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Benim:siyah Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Günümüz kızları neden bad boy seviyor? Hayatınızı bir renkle anlatsanız bu hangi renk olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayatım renksiz olurdu. 1 1 Yorumla Xperixs +1 yıl Aga be. . .
mrbenz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bordo gibi ama alttan şarap kırmızısı gibi parlayan bir tonda. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Biraz kızıl biraz mavi.. şarkısıda var 2 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. Tüm renkler mevcut bende 😄 1 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ortaya karışık 🤣 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Beyaz olurdu. 1 0 Yorumla
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Bordo mavi 1 0 Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Sıyah 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Yavru ağzı 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Beyaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayatım renksiz olurdu.
Aga be. . .
Bordo gibi ama alttan şarap kırmızısı gibi parlayan bir tonda.
Biraz kızıl biraz mavi.. şarkısıda var
Tüm renkler mevcut bende 😄
Mavi olurdu. Sakin ve dingin.
Ortaya karışık 🤣
Siyah, simsiyah
Siyah
Beyaz olurdu.
Moduma gore degisiyo
Kırmızı renkle
Yeşil
Kahverengi
siyah