Kişilik & Karakter Burcuna göre hangi şirinsin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben usta şirinmişim ama pek becerikli biri değilim o yüzden bana uymuyor bu bana obur şirin uyuyor 😂 Burcuna göre hangi şirinsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şakacı şirinmişim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik biri misin? merakettimmişte +1 yıl yani %90 neşeli ve espriliyimdir yakın çevreme
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Aaa tenbel miş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tembel misin gerçekten 😂 Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Yok deyilim oyuzden şaşırdım😂 Yorumla
eyita335 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl suslu sirin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence uyuyor sana 😄 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Gözlüklü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli bilgelik taslıyordu o 🥸 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Şirineym ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güçlü şirin 💪
Güçlü şirin. Spor yaptığım doğrudur :d
Gargamel yok artik😅
Şirin baba.. 😄
şakacı şirinmişim
Komik biri misin?
yani %90 neşeli ve espriliyimdir yakın çevreme
Aaa tenbel miş
Tembel misin gerçekten 😂