Kişilik & Karakter Zaafınız olan şeyler var mı👀? ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Kedi milletine zaafım var 😀 Hem de ister süs kedisi olsun, ister çöpteki bir kedi olsun. Fark etmez. Çirkin kedi diye bir şey de yok. Bana hepsi tatlışş geliyoro🤗 Zaafınız olan şeyler var mı👀? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Kahveye ve her şeyin bebe haline zaafım var 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tavuk yemeğine ve muhabbet kuşlarına zaafım var 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl İki kedim olunca elbette kediler 🐈 Ve küpelere Ve İskender’e 😂😂 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Allı pullu dantelli şıkır şıkır her şeye zaafım var 1 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 391 cevap paylaştı. motora karşı kedilere karşı tatlılara karşı 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Vardır mutlaka. Da bana kalsın. Kimsenin bilmesine gerek yok. 1 0 Yorumla
Tutkugurmesi Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Tavuklu pilava zaafım var. Zayıf noktam. açken tavuklu pilav karşılığında herşeyi yapabilirim 😂 1 0 Yorumla
KötüCatŞerafettin Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Zaafım olan şeyler var hem de öyle böyle değil 😋 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Dondurma 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kediler... 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kahve ve tatlılara zaafım var 😃 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yavru kedi ve o attığınız büyülü bakış 💫 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yemekler 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl pembe ve gold rengine karşı zaafım var 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendim, evcil hayvanım. 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Var toyata suppra mk4 😀 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Elbette var 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. FENERBAHÇE sadece 1 0 Yorumla
Onuuuur123 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
Vestat Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. Her insan gibi. 1 0 Yorumla
kr10ik_ck Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. çiğköftee 🥰 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sanaaa 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kırmızı et. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kahveye ve her şeyin bebe haline zaafım var
Tavuk yemeğine ve muhabbet kuşlarına zaafım var
İki kedim olunca elbette kediler 🐈
Ve küpelere
Ve İskender’e 😂😂
Allı pullu dantelli şıkır şıkır her şeye zaafım var
motora karşı
kedilere karşı
tatlılara karşı
Vardır mutlaka. Da bana kalsın. Kimsenin bilmesine gerek yok.
Tavuklu pilava zaafım var. Zayıf noktam.
açken tavuklu pilav karşılığında herşeyi yapabilirim 😂
Etli yemekler 😂
Zaafım olan şeyler var hem de öyle böyle değil 😋
Kitaplara ve doğaya zaafım var.
Minik ayrıntılar
Dondurma
Kediler...
Apple 🍏 olan şeylere zaafım var
Ağlayan insanlara dayanamam
Kahve ve tatlılara zaafım var 😃
Oğlum, eşim, doğacak kızım :)
Yavru kedi ve o attığınız büyülü bakış 💫