Bunu yapanlar neden yapıyorsunuz?

Arkadaşlar gerçekten iyi misiniz merak ediyorum bazılarınız o kadar iğrenç kişilere dönüşmüş ki bir dönüp kendinize asla bakmıyorsunuz, hep başka insanları eleştiriyorsunuz. Hep kendinizi haklı buluyorsunuz.
Bu siteye girdiğim günden beri o kadar iğrenç sorular okuyorum ki, her gün şaşırıyorum. Elbette iyi kişiler de var onlara lafım yok ama gerçek hayatta yapamayacağınız, konuşamayacağınız konuları /davranışları burada pişkin pişkin anlatıyorsunuz?

Kendi kardeşinden hoşlanan mı dersin, annesi evliyken ona başkasına ayarlayan mı dersin, evli olup başka insanlar ile görüşen mi dersin, evli olduğunu bile bile insanlar ile çıkanlar mı dersin, bile bile günah işleyip sonra pişkin pişkin zaten tövbe var diyen mi dersin, gerçekten halinizi görünce üzülüyorum.
Bu kadar kötü mü oldunuz harbiden?
Bu sözlerim sözde müslümanlara daha ağırlıklı bu ara da.
Sonra ağlıyorsunuz burada kimse beni sevmiyor, kimse beni beğenmiyor vs. diye. Bunu diyenler namaz kılıyor mu ya da kuran okuyor mu mesela?
Allah sizi huzuruna kabul etmiyor gidiyorsunuz bir kuldan huzur bulmaya çakışıyorsunuz tabi kimse sevmez sizi, gerçekten komiksiniz.
O kadar sinirlendim ki artık her şeyi pişkin pişkin konuşmanıza. Bu arada bu lafım bunları yapanlara!
Şimdi diyeceksiniz senin ne işin var bu site de diye. Haklısınız. Olmamam gerekirdi. Ama bu siteyi sınav senemde fikir almak için açmıştım sonra insanların soruları görünce, fikir alışveriş yapıldığı görünce kullanmaya devam ettim. Ama şu 3 gündür okuduğum sorular gerçekten sinirimi bozdu.
Şu son zamanlar da artık o kadar herkes hadsiz bir şekilde davranmaya başladı ki, artık dayanamadım. Bunu sonuna kadar okuyan olacağı da muamma ama şunu demek istiyorum gerçekten yeter. Bir kendinizin farkına varın. Bu kadar ahlaksız şeyler size yapılsa ne hissederdiniz bunu bir sorun kendinize ya?
Gerçekten annesini, kardeşini birine satmayı düşünler var ya, hepinize yazıklar olsun! Başka diyecek sözüm yok!
Dediğim gibi inanmayanlara lafım yok ama onlar da bunları yapmasın, çok ahlak dışı.
Beni sinirlendiren de müslümanım deyip her pisliği yapmanız! Yazık!
Hâlâ kabullenemiyorum ama insanlar böyle ne yazık ki, gerçek kişilikleri tanımama yardım ettiğiniz için de teşekkür ediyorum. Belki bu siteye üye olmasaydım, herkese güvenen biri olacaktım o yüzden bunun için çok teşekkür ederim.
Ne kadına, ne erkeğe, ne çocuğa, ne hayvana, ne doğaya hakaret etmeyin.
Sevilmeyi değil, sevmeyi öğrenmek isteyin. Bu kadar kötü olmayın. Gerçekten boş her şey çok boş hem de.
Bugün bir tanıdığım vefat etti ve böyle soruları görmek beni çok sinirlendirdi. Önceden de rastlıyordum ama bu kadar ahlaksız soruları ilk defa görüyorum, yazık gerçekten.
Kalp kırmak, birini üzmek, birine hakaret etmek bu kadar basit olmasın sizin için, size yapılsa çok üzülürdünüz… Başka diyecek lafım yok, zaten birazdan bunu yazdım diye de hakaret etmeye başlarsınız. Artık alıştım. o yüzden garipsemeyeceğim. Sadece içimdekileri artık dökmek istedim, iyi günler.
Bunu yapanlar neden yapıyorsunuz?