Arkadaşlar gerçekten iyi misiniz merak ediyorum bazılarınız o kadar iğrenç kişilere dönüşmüş ki bir dönüp kendinize asla bakmıyorsunuz, hep başka insanları eleştiriyorsunuz. Hep kendinizi haklı buluyorsunuz.
Bu siteye girdiğim günden beri o kadar iğrenç sorular okuyorum ki, her gün şaşırıyorum. Elbette iyi kişiler de var onlara lafım yok ama gerçek hayatta yapamayacağınız, konuşamayacağınız konuları /davranışları burada pişkin pişkin anlatıyorsunuz?
Kendi kardeşinden hoşlanan mı dersin, annesi evliyken ona başkasına ayarlayan mı dersin, evli olup başka insanlar ile görüşen mi dersin, evli olduğunu bile bile insanlar ile çıkanlar mı dersin, bile bile günah işleyip sonra pişkin pişkin zaten tövbe var diyen mi dersin, gerçekten halinizi görünce üzülüyorum.
Bu kadar kötü mü oldunuz harbiden?
Bu sözlerim sözde müslümanlara daha ağırlıklı bu ara da.
Sonra ağlıyorsunuz burada kimse beni sevmiyor, kimse beni beğenmiyor vs. diye. Bunu diyenler namaz kılıyor mu ya da kuran okuyor mu mesela?
Allah sizi huzuruna kabul etmiyor gidiyorsunuz bir kuldan huzur bulmaya çakışıyorsunuz tabi kimse sevmez sizi, gerçekten komiksiniz.
O kadar sinirlendim ki artık her şeyi pişkin pişkin konuşmanıza. Bu arada bu lafım bunları yapanlara!
Şimdi diyeceksiniz senin ne işin var bu site de diye. Haklısınız. Olmamam gerekirdi. Ama bu siteyi sınav senemde fikir almak için açmıştım sonra insanların soruları görünce, fikir alışveriş yapıldığı görünce kullanmaya devam ettim. Ama şu 3 gündür okuduğum sorular gerçekten sinirimi bozdu.
Şu son zamanlar da artık o kadar herkes hadsiz bir şekilde davranmaya başladı ki, artık dayanamadım. Bunu sonuna kadar okuyan olacağı da muamma ama şunu demek istiyorum gerçekten yeter. Bir kendinizin farkına varın. Bu kadar ahlaksız şeyler size yapılsa ne hissederdiniz bunu bir sorun kendinize ya?
Gerçekten annesini, kardeşini birine satmayı düşünler var ya, hepinize yazıklar olsun! Başka diyecek sözüm yok!
Dediğim gibi inanmayanlara lafım yok ama onlar da bunları yapmasın, çok ahlak dışı.
Beni sinirlendiren de müslümanım deyip her pisliği yapmanız! Yazık!
Hâlâ kabullenemiyorum ama insanlar böyle ne yazık ki, gerçek kişilikleri tanımama yardım ettiğiniz için de teşekkür ediyorum. Belki bu siteye üye olmasaydım, herkese güvenen biri olacaktım o yüzden bunun için çok teşekkür ederim.
Ne kadına, ne erkeğe, ne çocuğa, ne hayvana, ne doğaya hakaret etmeyin.
Sevilmeyi değil, sevmeyi öğrenmek isteyin. Bu kadar kötü olmayın. Gerçekten boş her şey çok boş hem de.
Bugün bir tanıdığım vefat etti ve böyle soruları görmek beni çok sinirlendirdi. Önceden de rastlıyordum ama bu kadar ahlaksız soruları ilk defa görüyorum, yazık gerçekten.
Kalp kırmak, birini üzmek, birine hakaret etmek bu kadar basit olmasın sizin için, size yapılsa çok üzülürdünüz… Başka diyecek lafım yok, zaten birazdan bunu yazdım diye de hakaret etmeye başlarsınız. Artık alıştım. o yüzden garipsemeyeceğim. Sadece içimdekileri artık dökmek istedim, iyi günler.
Bu siteye girdiğim günden beri o kadar iğrenç sorular okuyorum ki, her gün şaşırıyorum. Elbette iyi kişiler de var onlara lafım yok ama gerçek hayatta yapamayacağınız, konuşamayacağınız konuları /davranışları burada pişkin pişkin anlatıyorsunuz?
Kendi kardeşinden hoşlanan mı dersin, annesi evliyken ona başkasına ayarlayan mı dersin, evli olup başka insanlar ile görüşen mi dersin, evli olduğunu bile bile insanlar ile çıkanlar mı dersin, bile bile günah işleyip sonra pişkin pişkin zaten tövbe var diyen mi dersin, gerçekten halinizi görünce üzülüyorum.
Bu kadar kötü mü oldunuz harbiden?
Bu sözlerim sözde müslümanlara daha ağırlıklı bu ara da.
Sonra ağlıyorsunuz burada kimse beni sevmiyor, kimse beni beğenmiyor vs. diye. Bunu diyenler namaz kılıyor mu ya da kuran okuyor mu mesela?
Allah sizi huzuruna kabul etmiyor gidiyorsunuz bir kuldan huzur bulmaya çakışıyorsunuz tabi kimse sevmez sizi, gerçekten komiksiniz.
O kadar sinirlendim ki artık her şeyi pişkin pişkin konuşmanıza. Bu arada bu lafım bunları yapanlara!
Şimdi diyeceksiniz senin ne işin var bu site de diye. Haklısınız. Olmamam gerekirdi. Ama bu siteyi sınav senemde fikir almak için açmıştım sonra insanların soruları görünce, fikir alışveriş yapıldığı görünce kullanmaya devam ettim. Ama şu 3 gündür okuduğum sorular gerçekten sinirimi bozdu.
Şu son zamanlar da artık o kadar herkes hadsiz bir şekilde davranmaya başladı ki, artık dayanamadım. Bunu sonuna kadar okuyan olacağı da muamma ama şunu demek istiyorum gerçekten yeter. Bir kendinizin farkına varın. Bu kadar ahlaksız şeyler size yapılsa ne hissederdiniz bunu bir sorun kendinize ya?
Gerçekten annesini, kardeşini birine satmayı düşünler var ya, hepinize yazıklar olsun! Başka diyecek sözüm yok!
Dediğim gibi inanmayanlara lafım yok ama onlar da bunları yapmasın, çok ahlak dışı.
Beni sinirlendiren de müslümanım deyip her pisliği yapmanız! Yazık!
Hâlâ kabullenemiyorum ama insanlar böyle ne yazık ki, gerçek kişilikleri tanımama yardım ettiğiniz için de teşekkür ediyorum. Belki bu siteye üye olmasaydım, herkese güvenen biri olacaktım o yüzden bunun için çok teşekkür ederim.
Ne kadına, ne erkeğe, ne çocuğa, ne hayvana, ne doğaya hakaret etmeyin.
Sevilmeyi değil, sevmeyi öğrenmek isteyin. Bu kadar kötü olmayın. Gerçekten boş her şey çok boş hem de.
Bugün bir tanıdığım vefat etti ve böyle soruları görmek beni çok sinirlendirdi. Önceden de rastlıyordum ama bu kadar ahlaksız soruları ilk defa görüyorum, yazık gerçekten.
Kalp kırmak, birini üzmek, birine hakaret etmek bu kadar basit olmasın sizin için, size yapılsa çok üzülürdünüz… Başka diyecek lafım yok, zaten birazdan bunu yazdım diye de hakaret etmeye başlarsınız. Artık alıştım. o yüzden garipsemeyeceğim. Sadece içimdekileri artık dökmek istedim, iyi günler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Özgüveni olmayan kişi gizliden herşeyi yazıyor. O yüzden her b0ku söylüyorlar o yüzden aptallıkta ve mallıkta sınır yok
Haklısın. Bir de bu dediklerin asla gerçek hayatta konuşamazlar hepsi pısırık
Ben burada karısını paylaşan öz ablasının poposuna bakıp zevk alan erkek gördüm devir çok ama çok pis kötü olmuş
Evet sonra biz bir şey dediğimiz zaman bize kızıyorlar sanki kusur işleyen birmişiz gibi, gerçekten o kadar sinirlendim ki şu son günlerdir artık dayanamadım.
Ve bu kişiler troll falan da değil adamın biri karısını satıyor dedim sen adam mısın g. vat diye sanane kardeşim dedi bir insan nasıl bu kadar adi şerefsiz olabilir ilginç yeminle
Gerçekten… artık insan evlenmeye de korkar oldu!
Allahdan ben çok kıskancım sevdiğim kıza başkası dokunsa çıldırırım sinirden sjsjjs
O yüzden zaten el değmemiş kız istiyorum benden önce biriyle birseyi olmasın
Herkes kendi gibi birini ister o yüzden tevekkül etmek en güzeli. Nasip. Sen temiz ol o da seni bulur.
Bulur inşallah 🤲
Çoook uzun ama haklısın diye yorumladım, bu kadar uzun yazdığına göre içerlemişsin
teşekkür ederim. Bu kadar ahlaksız bir toplum oluşumuzu kabul edemiyorum sadece. İnsanlar gerçekten artık çok değişti. Biraz sinirlendim ve dayanamadım yazdım
Burası tahtirevalli gibi herkes birbirini *zdırıyor biz de sanıyoruz ki vah vah öyle mi olmuş ben artık ciddiye almıyorum burayı yoksa insanlara olan güvrnimi yitireceğim
doğru söylüyorsun
Sakin ol insanları bu kadar takma kafaya ruh hastası çok maalesef.
Kafaya takmak değil sadece bu zihniyetler artık midemi bulandırmaya başladı. Evlenmeye bile soğudum artık.
Evlilik büyük kumar bu devirde.
Doğru söylüyorsun.
Sen burada yazılanları ciddiye alma. Çek bana bir tavuklu pilav
Bu arada ciddi konuşan çok kişi var harbiden. Bir de akıl danışıyorlar ya..!
Onlar kendini belli ediyor. Trol soruyu da az çok anlıyorsun.
Evet trol olunca bende dalga geçiyorum anlıyorum ama ciddileri görünce insan sinirleniyor harbiden
Trol olmayan da var onuordankaldirin diye bir nick vardı adam açık açık diyordu ben g. vatim karımı paylaşıyorum diye tövbe yarabbim hatta onla kavga ettim seni dava edicem dedi bende edersen kendini ifşa edersin dedim o da sorun değil çevremde herkes karımı paylaştığımı biliyor falan dedi sonra bıraktım kavga etmeyi onun da totosu yemedi zaten beni dava etmeye
Ben hiç kafaya takmam, sinirlenmem buraya kafa dağıtmak için geldim. Sosyal medya genelde kirli bilgiler ile doludur.
Okuyamadım helal et 😂
Helal olsun zaten nefretimi kustum ben de
Canım öz güveni olmayan kişiler böyle yaparlar.
Haklısın ama gerçekten sinirimi bozmaya başladı ya insan neden annesini ve kız kardeşini pazarlar? Bir de yanlış bir şey yaptıklarını düşünmüyorlar bile
Pazarlayan var hatta cinsel olarak arzulayan bile var öz annesini ablasını kardeşini hatta amcasının dayısının hanımını da. Ensest diyorlar böyle insanlara psikolojik hastalar
Canım tavuklu pilav çekti
Allahım ya 😄
Okudum yarısına kadar takma duzelmez bunlar almış başını. gidiyo yolun yolcusu ama tavuklu pilav olcakti şimdi offf
Hakkını helal et. Canının çekeceğini tahmin edemedim. Keşke düzelseler, düzelmeseler de millete gaz vermeseler onlar yüzünden zaten herkes pişkin.
Helal olsun nedemek ben makarasına. diyorum , çok pişkinler pislik donuyo hep abazalar dolu nefret edilesi eline kız eli değmemiş burada. aga oluyor
İnsanlar bir an önce uyanır inşallah vaziyet harbiden çok kötü.
Erkekler çok bozuldu onu fark ettim bozuk kız da çok var ama hiçbir kız abisine babasına cinsel arzu duyacak kadar veya başka kadınla kocasını paylaşacak kadar geniş olmaz erkekler sanırım daha fazla bozulmuş kızlara göre
Berbat bir durum ama toplanmaz bunlar bu devrsn gider böyle