Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben bulunacağını düşünüyorum. yani en azından etkisi olabilir.. ama önemli olan bence insanın kendisini geliştirmesi ve kendi karakterini belirlemesidir
Mativasyon açısından olumlu oluyor. Şirket içi diyaloglar, sohbetler olsun, kendini daha iyi ifade edebilmen için gelişim kurslari olsun, müşterilere davranma biçimleri mesela, ki genelde bizim şirkette bu tür konferanslar ikna kabiliyetimizin gelişmesi için verilir. Bunun olumlu sonuçları oluyor mu evet.
Evet etkili olur mesela ben şöyle bir şey diyeyim, ben bundan 10 yıl önce çağrı merkezinde çalıştım orada dikeceğine eğitimi vermişlerdi konuşma eğitimi vermişlerdi insanlarla iletişim eğitimi vermişlerdir gerçekten çok faydalı olmuştur.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Karakter üzerinde etkisi olacağını düşünmüyorum.. Kişinin toplum içerisinde nasıl davranması gerektiği konusunda katkısı olabilir..
0
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Profesyonel işyerlerinde verilen karakter ve vizyon eğitimi çalışanların karakter gelişimine kalıcı katkıda bulunabilir mi?