Kişilik & Karakter Sizin en büyük hayaliniz nedir? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Benim büyük hayallerim yok ama milyoner olsam fena olmazdı hani shsh Sizin en büyük hayaliniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Benim en büyük hayalim yok. şu an anı yaşıyorum sadece.. hayatı dolu dolu yaşadığım günleri bekliyorum sadece 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Çok şükür diyorum ben her zaman. Hayatı dolu dolu yaşadığımı düşünüyorum tüm olumsuz şeylere rağmen.. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Bilim insanı olmaktı hayalimi ziktiler xd 1 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Evlatlarımın onlar kadar güzel bir dünyada yaşaması ve bu dünyayı güzelleştirmeye çalışması. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Mesleğimin olması ve iyi bir maaş, ehliyet, araba, ev ve kaderime yazılı olan insan ile evlenmek bir ömür boyu mutlu yaşamak 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Var bir hayalimiz… Sen konuyu biliyorsun… Amin.. 🙈🙃 2 0 Yorumla
lashere Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Büyük hayallerim yok gelecek planları kurmuyorum anı yaşamayı seviyorum. 1 0 Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı. Türkiye cumhuriyetini bölücü terör örgütünden temizlemek 1 0 Yorumla
Dilarainan474 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Sevip sevildiğim bir aile ortamı huzur 1 0 Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Üşeniyom ya ayrıca nazar değer yoh olmaz demeyeyum 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. burada demeyeyim. 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayallerime geç kaldım 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Huzur 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zengin olmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim en büyük hayalim yok. şu an anı yaşıyorum sadece.. hayatı dolu dolu yaşadığım günleri bekliyorum sadece
Çok şükür diyorum ben her zaman. Hayatı dolu dolu yaşadığımı düşünüyorum tüm olumsuz şeylere rağmen..
Bilim insanı olmaktı hayalimi ziktiler xd
Evlatlarımın onlar kadar güzel bir dünyada yaşaması ve bu dünyayı güzelleştirmeye çalışması.
Mesleğimin olması ve iyi bir maaş, ehliyet, araba, ev ve kaderime yazılı olan insan ile evlenmek bir ömür boyu mutlu yaşamak
Var bir hayalimiz…
Sen konuyu biliyorsun…
Amin.. 🙈🙃
Büyük hayallerim yok gelecek planları kurmuyorum anı yaşamayı seviyorum.
Türkiye cumhuriyetini bölücü terör örgütünden temizlemek
Sevip sevildiğim bir aile ortamı huzur
Üşeniyom ya ayrıca nazar değer yoh olmaz demeyeyum
Kanatlanip ucmak
burada demeyeyim.
Hayallerime geç kaldım
Eski sevgilimle evlenmek
Şef olmak
Huzur
Zengin olmak
Üniversiteye gitmsk
Cennete gitmek 😄