Kötü biriyim düzelmem için yardım edin?

Ben hayatınızda tanıyabileceğiniz en kötü insanlardan biriyim. Öncelikle kimseyi çekemiyorum. Bana ettiğiniz herhangi bir cümleden bile size aşırı gıcık olup aramı açabilirim. Müthiş kolay gıcık kapıyorum herkese. Arkadaş sayım çok az, çoğu da uzun süreli arkadaşım. Yeni arkadaş edinemiyorum. Katlanması zor biriyim. Erkek arkadaşım var o bile bence bazen bana zor dayanıyor, şu an uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumundayız bugün görüntülü konuşurken diş fırçalamaktan konu açıldı çocuğun kalbini kıracak kadar sürekli dşini fırçala diyip durdum. Karşımda biri bana dese kesin çok üzülürdüm ama o an fark edemiyorum ona derken. Dilimin kemiği yok. Bi anda acayip yükselip sinirlenebiliyorum ve herkese sürekli çok ters konuşuyorum.
Kimseyi çekemiyorum. En yakın arkadaşımın bile benden daha iyi şartlarda olmasına çok üzülüyor ve içerliyorum bende niye yok diye. Kendimden daha güzel birini görmeye tahammül edemiyorum o insanın kusurunu arıyorum beynimde yok şurası çirkin falan diye. Arkadaşlarım manitalarından ayrılınca içten içe seviniyorum ben onlardan daha uzun süre ilişki yapabildim onlar başaramadı ben başardım diye. Berbat bişey kabul ediyorum ama gerçekten nasıl düzelirm bilmiyorum. Kendimi bildim bileli böyleyim. İyi bir insan olmak istiyorum. Ama insanların en ufak hatalarına bile acayip deliriyorum. Erkek arkadaşımla bi gün yemek yapıyoduk tavukları doğraması için ona verdim sonra biraz zaman geçince fark ettim incecik döner gibi doğramış tavukları. Kafayı yedim. Demedik şey bırakmadım senin aklın yok mu hiç mi yemek yemedin diye kızdım çocuğa. O bana yapsa oturur ağlardım. Nasıl düzelicem lütfen yardım edin. Böyle biri olmak istemiyorum ama hataya tahammül edemiyorum. En ufak yanlış ima veya kelimeye de çıldırıyorum. Dünyadaki en iyi en başarılı ben olmak istiyorum. Herhangi bi insanın herhangi bi konuda benden iyi olmasına tahammül edemiyorum
Kötü biriyim düzelmem için yardım edin?