Ritüel yaptıktan sonra garip şeyler yaşamaya başladım?

Arkadaşlar bi ritüel yaptım böyle kağıda garip semboller çizip kağıdı yaktım falan değişik bir ritüel daha öncede çok yapmıştım ama bu şekilde ritüeller değildi sorun yaşamamıştım bunu yaptıktan hemen sonra ki gün çok garip şeyler yaşamaya başladım benle oyun oynuyorlar sanki uykuyla uyanıklık arasında onları görüyorum beni boğuyor gibiler belli belirsiz yüzlerini gördüm gülüyorlardı karabasan diyeceksiniz öyle bir şey değil çünkü konuşabiliyorum hareket edebiliyorum sadece olduğum odadan çıkamıyorum bakıyorum yataktan yere düşmüşüm yerdeyim kendimi üçüncü gözden görebiliyorum izliyorum çok kötü çok korkunctu bir sürü dua ettim gitmediler en sonunda ikindi ezanı okundu ezanla birlikte Allah’a yalvardım kurtar beni bu durumun içinden dediğimi hatırlıyorum sonra kendime gelebildim sersem gibiydim aynı şekilde sabah uyandım tekrar uyumaya çalıştım aynısını yaşadım ama bu daha kısa sürdü ve garip rüyalar görüyorum örnegin bugün gördüğüm rüyada bi kadın bana fal bakıyordu cok korkunc bi kadın igrenç bi yer garipti uyumaya korkuyorum artik aranızda bu dediklerime inanmayanlar olacaktır yemin ederim hepsi gerçek yardım edin sizce neden bunları yaşıyorum ritüelden dolayı olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor ve şunuda belirtmek istiyorum bu gibi şeyler önceden de sürekli başıma gelirdi ama bu denli değil ilk defa böylesini yaşıyorum çok korkuyorum yardım edin sebebi nedir

Ritüel yaptıktan sonra garip şeyler yaşamaya başladım?