İnsandan insana değişir. Herkese bal küpü olma dönemi yaşatılanlardan alınan dersler sonucu çok eskide kaldı. Tüm insanlara güvensizim ihanetin her koldan gelmişini görmüş biri olarak. Doğal olarak mesafeliyim. Kimseye durduk yere bal küpü olasım gelmiyor, fazladan sıcak bir tavırla yaklaşacak olsam tedirgin oluyorum hemen, acaba bu tavrım gereksiz yakınlık olarak anlaşılır mı diye derhal ciddiyetimi ve mesafemi koruyorum. Bal küpü olduğum insanlar çok azaldı. İnsanlara keskin sirke olmak da doğru değil. İyisi mi maskeli ve mesafeli durup tüm insanlardan alabildiğine uzak olmak.
Bal küpü olduğumu söylerler Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim Hayat felsefem Dunyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Bu nedenle sevinirim Koç burcuyum burcumun özelliklerini de tasirim
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Bugün keyfim aşırı iyi 😂 ben karşımda ki insana göre davranırım eğer karşımda ki insan verdiğim değeri biliyorsa ona bal küpü olurum. ama verdiğim değerin farkında değilse ya da bana kötülük yaptıysa da keskin sirke olurum.. yani hak ettiği gibi davranırım herkese... kim ne yaparsa onu görür
Her halde bal küpuyum diye bilirim galiba 😊 Ama yerine göre davranirim her zaman Misal bir insan bana sivri davranislarla gelirse bende her zaman yumusak davranirim cunku ortada bir kalp var her ne kadar insanlar icin önemsizde olmus olsa bile bu kalp canli ve atan bir kalptir bu yuzden dikkat ederim karsimdaki insani kirmamaya özen gösteririm kirmista olsam bilmeden gönül almayi iyi bilirim 😊🌹
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Eğer bir beklenti içinde olduğunuzu belirtir şekilde yanasiyorsaniz ve benimle çıkar üzerine bir ilişki amacınız ise beni asla taniyamazsiniz. Size hep sirke gelirim.
Tatlı sertim.. kimi zaman yumuşak şekilde söylediğim sözcüklerim vardır yüze şamar gibi sert çarpan.. kimi zaman da bir gülümsemem olur.. ömre bedel..💃💃