Umarım kız arkadaşınız varsa onunla sevdiğiniz için birliktesinizdir
Erkekler neden sürekli kısa boylu kızları seviyor?
Umarım kız arkadaşınız varsa onunla sevdiğiniz için birliktesinizdir
Yani bu benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum ama
180 erkekler bile 155 minyon kızları seçiyorlar
aşka sözüm yok ama bazıları öylesine çıkıyor ya onlar için söylüyorum
Ama bu yıl sürekli şöyle diyorlar
155,158 kızlar en iyisi vs
benimde 155 arkadaşım var evet tatlı ve onu seviyorum
Ama abartmayın lütfen uzun kızları bir kere bile öven görmedim
ben şöyle desem hoş olur mu
185 altı erkek mi olur 185 ve üzeri iyidir vs?
sonuçta 170 boyunda olanlar da üzülebilir
benimde aşırı uzun bir boyum yok normal boyum ama yinede ne biliyim saçma geliyor insanların boya göre laf etmesi
Ülkemizde erkeklerin boy ortalaması 190 olmadığına göre minyon kız sevmeleri çok normal. Yani kendilerini güçlü ve yapılı hissettirebilecek tek çare minyon kızlarda. 173 benim boyum 195 lik erkeğe göre ben bile minyon sayılabilirim mesela 😂😂😂😂
Benim saçma bulduğum şu
190 erkek 157 kızla çıkıyor
Herkes dengi dengine yinede
Seviyorlarsa gerçekten diyecek bir şey yok ama
190 larda heralde kendini terminatör falan gibi hissediyodur 150 lik kızla 😂😂😂😂😂
Başka seçenekleri mi varki sevsinler kadınların türk boy ortalaması zaten belli 1.50 ile 1.65 arası 😂 çok uzun boylu kız varda bunlar mı seçmiyorlar 😂
Cevap
40Cevap
Başka seçenekleri yok :D uzun boylular manken gibi onlara mı bakacak? Hsjs
özgüven eksikliği, zeka eksikliği vs. ben 1.75'im. Voleybolcu sevgilim de oldu. kız 1.83 falandı sanırım. Ama işte boydan başka birşeyi olmayınca insanın bir tek onun ardına sığınıp hayatta kalmaya çalışıyor. Hemcinslerim bu sebepten ötürü "kıyılardan ufak ufak gide gide" ilişki yaşamak istiyorlar. E en garantili yolu minyon olup, 180 ve üstü kaslı erkek hayali kuran kızlar... Beyni olmasın ama boyu olsun yetiyor onlara da :D
1,80 boyum ve 1,70 civarı hatun tercih ederim yani 155 benim için polis imdat hattından başka bir şey ifade etmiyor.
Cidden
Boyun 1,65 ila 1,70 ise yaz bana
Boyum 165 ama bu uygulama dan kimse ile mesajlaşmıyorum üzgünüm
Sabah namazına kalkıp sonra mesaj mı attın?
Hiç boy sevdam olmadı ama ben minyonum zaten benle de aynı boy olmasın yani 😅
Tabiki ama bazen aşırıı bir fark oluyor ya onu diyorum
Ulan hadi benim boyum 1.70 o yüzden kısa diyorum.
Sen haklısın ama 185 erkekler kısa kızları seçiyor yanında çocuğu gibi duruyır
benim şikayetçi oldugum aşırı uzuanlar 187-192 arasının kısa sevmesi 158im ama o kadar uzun hiç hoşuma gitmiyo 184 bile çok
Haklısın yani o kadar uzun olunca yanında kardeşi gibi kalır bence de o kadar uzun boylular kısa insanlarla çıkınca dikkat çekiyor
Böyle diye Uzun boylu erkekler umrumda değiller. Uzun boylu olmama rağmen şu ana kadar çıktığım/hoşlandığım çocukların hepsinin boyu ortalamanın altında, kısa boylular. Ama onlarda buldugum şeyi diğerlerinde bulamadım. Niye biraz da kısa boylu erkekleri övmüyoruz?
bilmem ben de 1.58 im annem çok sevimlisin diyor 😀😀😀
Sevdiğim insanın düşüncesi dışında kimsenin tercihi benim canımı sıkamaz
Yahu yalan benim karşıma çıkanlar da uzun seviyor ona bakılırsa öyle olsa ben boşta kalmazdim tam 154 um 155 de işte
Şahsen sırf çocuklarım kısa olmasın diye bile en az 165 olması gönlümden geçen.
Ben 180im, çocuklar en azından ortalama altında kalmasın.
Ve 160 altı evet tatlı duruyor ama kadınsılığı daha düşük oluyor bence
1.74 olan ben😂 galiba minyon oldukları için daha tatlı geliyorlardır düşüncem bu yönde..
bende kısa kızları öven göremedim hep uzunları övüyorlar bize gelince de minik ufaklık cüce gibi şeyler duyuyoruz 😒
Bende tam tersini duyuyorum ama herkesin boyu kendine göre güzeldir ve insanların ne düşündüğü önemli değil
Hayır tam tersi ben uzun boylu kızları seviyorum. 184 boyundayım en düşük 170 boyunda kadın istiyorum yanımda
Sanırsın piyasa 180 karı kaynıyor da, bilhassa gidip 150'leri seçiyorlar. Ulan 3 hemcinsinden 4'ü 150 zaten, ne anlatıyorsun
Yani haklısın ama sadece kızlar değil erkekler de kısa galiba Türkiye nin geneli böyle
Benim babam uzun genetik bende uzun sayılırım
Şimdi hocam git çoğu erkeğe sor kızların uzun gözüktüğünü söyleyecektir benim analizimle 1.60 olan bir kız bile 1.70 erkeğe benzer onun dışında her erkeğin minyon kız sevdalısı olması bence de saçma benim için 1.60 uygundur efenim
uzun kız yok fazla. sevgilim 161 ben 183. şimdi 170 olsun desem bu sefer karakterini beğenmeyebilirim
Kızlarında %70 i 180 altını erkekten saymıyor emin ol
Bu konuya da değindim zaten
Ben 165’im normal bir boyum var ama çok aşırı uzun istemiyorum yani ilk önce iyi bir insan olsun sonra boyu benden 1,2 santim bile uzun olabilir
Zevk meselesi ben uzun manken gibi kızları seviyorum diyen erkekte çok var?
Kibar iyi oluyo kullanım açısından flan uzun süreli kullanımda yormuyo insanı ergonomik yani
Kisa kızlar daha atik oluyorlar mesala uzak yerden gelmiş adam kizda onu bekliyor ve kavuşma anı kucağına atlıyor sarılmak için muhteşem bir manzara ortaya çıkıyor uzun kızlar öyle kucağa ziplayamiyorlar o yüzden sade sarılma ile geçiştiriliyor
Bu arada uzun kızlar da aynısını yapabilir 180 olmayanlar
190 erkekler de var
Benim boy takıntım olmadı daha çok kalçaya bakıyorum.
Kullanım amacı çok kapsamlı. Şekilden şekile sokarsın
her erkeğin fantezi dünyasında bir hulk yatar 🫡
1.70 uzeri olmayanlar kurtarmaz beni
180 falan mı?
1.97 cm boyundayim, 1.70 uzeri olsun da
Haklısın
kısa boylu kızlara ekstra güzel gelmiyor bana aynı
Ülkenin kadın boy ortalaması 161,4 santim.
Sevmeyip ne yapacaklar?
155 kız aşırı kısa tercih ettiklerini düşünmüyorum
Alaka yok 194 cmyim uzun severim
Bir erkek olarak bende öyle değil.
Yoo benim icin uzun bacak cok onemli, uzun kizi severim. Sanat eseri gibi duruyor vucudu
Minyon tipler daha tatlı biz erkekler hani tatlı ihtiyacımızı minyon tatlı kızlarla gideriyoruz
Erkek kadınların boyu kısa zaten.
Sarılınca tam kalbinin oraya gelip kendi sesini dinlemesi için.
Senin boyuna laf mı ediyorlar
Hayır
ülke kız ortalaması 180 cm mi?
Yani Türkiye olarak genelimiz kısa bunun farkındayım
Erkekler de çok uzun değil zaten
Benim babam 187 uzun mesala genetik oluyor
Yaşasin 1.50 ler yaşasın minyonlar
150 fazla kısa değil mi
155 daha iyi bence
140 dan uzun kız kötüdür
Abart kanka 140 boyunda kız yok zaten 9 yaşındaki kuzenimin boyu
Kucağa daha iyi oturuyor ondan
Aslında uzun kızlar daha güzel sonuç olarak erkek beyni cinsellikten başka bişeye odaklanamadığı için bu kadar düşünebiliyor sgdhhdhjk
Maalesef haklısın
Kısa daha kolay. Ayrıca cinsellik içgüdüsel özellikler barındırdığından dolayısı erkek insan kişisi içgüdüsel olarak daha kolay hükmedebileceği dişi insan kişisini daha çekici bulabilir.
Ve ortada uzun kız da yok Zaten ğaşamxk
Boyum 160, erkek arkadaşım 187 falan 🙈🙈
Öyle miymiş
Daha uysal oldukları için
daha tatlı geliyorlar zalimler
İşlevine bakiyorlar herhalde😂
@Весна9 güzeldi bu :)
tabii bende mesela Brigitte Nielsen.
Hem uzun hem fiziği iyi bulmak zor
Ay öyle mi bizi övüyorlarmıymış.
Evet
heryer kısada ondan