Kişilik & Karakter Bi kız ne yaparsa havalı ve gizemli olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bi kızı havalı ve gizemli yapsn özellikleri ne Güncellemeler+1 yıl İlgi alanlarını ve kişiliğini merak ettiğiniz birisi nasıl olunur Bi kız ne yaparsa havalı ve gizemli olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
__NoName__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Çok basit tabirler.. Duruşun, oturup kalkman ozguvenin ve kültürün önemli olan bunlardır. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki sanalda? Ve kültür dediğiniz bilgi olarak mı Yorumla __NoName__ +1 yıl Evet bilgi olarak. Sanalda da insan muhabbetten kendini belli ediyor, ilgi alanların üzerinden başlat karşındakinin ilgi alanlarını keşfet gibi. Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kızlar soruyoru bırakıp ev işlerine baksın mesela😉 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ev işlerini kocam yapıyor Yorumla
dddd12 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kendiniz olup hem havalı hem gizemli olabilirsiniz. 0 0 Yorumla
Önemsiz1233 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Sadece kiz degil tüm insanlar icin gecerli mesela biriyle tanistiginda tüm ozelliklerini ortaya dokmicen veya ilginc hoviler edinebilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tüm özelliklerini nasıl dokmeyecek? Yorumla Önemsiz1233 +1 yıl Yani seni yavas yavas tanimasina izib vermelisin hobilerini sevdigin seyler felan hemen söylemw Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapınca sıkılmaz lar mı Yorumla Önemsiz1233 +1 yıl Yok gizemli olursun Yorumla
NasolOlorBoyloOlmoz Takip Et Xper 2 Yaş: 101 +1 yıl Havasına gizemine sokayyyym insan olun lan az 0 10 Yorumla NasolOlorBoyloOlmoz +1 yıl Hava ve gizem isimli beybiler selamaaaaaalkkk Yorumla Soran +1 yıl Saane Yorumla NasolOlorBoyloOlmoz +1 yıl Saaaan banaa çok havalı v gizemlisin heaaaa seni keşfediremervik isterim Yorumla Soran +1 yıl Yok gardaş şu benim cavusu bile agzına al la Yorumla NasolOlorBoyloOlmoz +1 yıl Bana mesaj at Yorumla Soran +1 yıl İstek attım Yorumla NasolOlorBoyloOlmoz +1 yıl Görüldü Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla NasolOlorBoyloOlmoz +1 yıl ĞöÖö Yorumla Soran +1 yıl نسمركسمبنسكبكيز😡 Yorumla
linehard Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı. çok konuşma sırıtma dik dur güzel giyin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki sanalda? Yorumla linehard +1 yıl hangi sanal Yorumla Soran +1 yıl Sanal ortamda nasıl m görünür Yorumla linehard +1 yıl sanalda görünmüyorsa havalıda olamazsın zaten sanalda herkes havalı ama gerçekte değiller Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok basit tabirler.. Duruşun, oturup kalkman ozguvenin ve kültürün önemli olan bunlardır.
Peki sanalda? Ve kültür dediğiniz bilgi olarak mı
Evet bilgi olarak. Sanalda da insan muhabbetten kendini belli ediyor, ilgi alanların üzerinden başlat karşındakinin ilgi alanlarını keşfet gibi.
Kızlar soruyoru bırakıp ev işlerine baksın mesela😉
Ev işlerini kocam yapıyor
Kendiniz olup hem havalı hem gizemli olabilirsiniz.
Sadece kiz degil tüm insanlar icin gecerli mesela biriyle tanistiginda tüm ozelliklerini ortaya dokmicen veya ilginc hoviler edinebilirsin
Tüm özelliklerini nasıl dokmeyecek?
Yani seni yavas yavas tanimasina izib vermelisin hobilerini sevdigin seyler felan hemen söylemw
Öyle yapınca sıkılmaz lar mı
Yok gizemli olursun
Havasına gizemine sokayyyym insan olun lan az
Hava ve gizem isimli beybiler selamaaaaaalkkk
Saane
Saaaan banaa çok havalı v gizemlisin heaaaa seni keşfediremervik isterim
Yok gardaş şu benim cavusu bile agzına al la
Bana mesaj at
İstek attım
Görüldü
Tm
ĞöÖö
نسمركسمبنسكبكيز😡
Doğuştan gelen mizacı
çok konuşma sırıtma dik dur güzel giyin
Peki sanalda?
hangi sanal
Sanal ortamda nasıl m görünür
sanalda görünmüyorsa havalıda olamazsın zaten sanalda herkes havalı ama gerçekte değiller