Sizi üzen, hayal kırıklığı yaşatan beddua ettiğiniz biri var mı?

Sizi üzen, hayal kırıklığı yaşatan beddua ettiğiniz biri var mı?

İnsanlar birbirlerini bol keseden üzerken, başkalarının haklarına girerlerken vicdani kuralları unutmuş gibi davranırlar, nedense bu işlerine geldiği için böyle tercih ederler. Ne var ki hem hakkı yenen kişi hem ilahi adalet vaktiyle yapılan haksızlıkları unutmazlar, bu yönde hukuken dünyevi kanunlar yetersiz gelse de, içimi rahatlatan her daim ilahi adalete olan inancım olmuştur. Bana yapılan haksızlıkları her kim yaptıysa ben de bana haksızlık yapanlardan ister reel çevremde ister sosyal medyada olsun, ah etmekten ve âhımdan bir an bile vazgeçmem.
İnsanların mutsuz olmasını istemek kötü kalpli olmayı gerektirir diye düşünüyorum ama canımı çok fenâ hâlde yakan birkaç eski sevgilim oldu. Onlara beddua ettim. Yani onda da bana beni üzdüğü şeyleri en sevdikleri, ciddi oldukları kişinin yani karısının da ona ileride yapmasını diledim.
Evet var tabi ki de hem de çok :D özellikle sevmediğim ya da nefret ettiğim veya bana kötülüğü dokunmuş kim varsa.. onu da geçtim dünyada ki kötü insanların da mutlu olmasını istemem hiç bir şekilde.. hak eden hak ettiğini bulsun derim bu dünyada..
Mutlu olmasini istemediğim kimse yok. Zaten benim isteğime de bağlı olmuyor. Isteyen mutlu olabilir. Istemeyen de mutlu olmaz. Bos yaptim de mi jfjxfkv
Cevap
8Cevap
yok ya herkes mutluluğu bulsun benden de uzak olsun
beni benimle bıraksınlar kendimle huzurluyum ben :D
https://www.youtube.com/embed/dqytmG1erpgHayır asla kimse için bu niyette bulunmam beni üzdü ise üzmüştür ama bilirim ki bunun da karşılığını alir ben bu niyette bulunmasamda :)
Beni üzen de mutlu olsun, hâyal kırıklığına yaşatan da. Kinci bir yapım yok. Tecrübe diyip geçiyorum.
Hayır yok. Kinci birisiyim ama mutlu olmasın diye dileklerde ya da ithamlarda da bulunmam, kinimi içimde yaşıyorum ben.
Kim kimle mutlu olursa olsun kimseye bu sözü söylemeye hakkım yok
hayır yok herkes mutlu olsun ki mutsuz olup dönmesinler bana
hangisini sayalım ki?
Mutsuz edenler.
Çok var kanki eksik olurlar mı hic
Evet var yok diyemiyorum
Aman umrumda değiller.
Öyle bir şey isteyemem herkes mutlu olsun.
Ondan da var.. 😄
Var fenerbahce :D
yok,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?