Kişilik & Karakter "Delidir naaapsa yeridir" dediğiniz tipler var mı hayatınızda? Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Çok var o kadar var kii..😂 sizde durumlar nasıl? Böyle devam edin👏👏 "Delidir naaapsa yeridir" dediğiniz tipler var mı hayatınızda? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır öyle tipleri yakınımda bile tutmam 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Delidir ama ne yapsa yeridir demem kusura bakmasın deli deliliğini bilsin 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. İki üç arkadaşım var yaptıkları hiçbir şeye şok olmuyorum 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. Bende dahil olmak üzere çoook var 😂 1 4 Yorumla Wineandorange +1 yıl Şşşşt bişey olmaz🙈❤ aramızda kalsın ben de deliyim😂 Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Deli deliyi her yerde bulur bak 😂🩷 Yorumla Wineandorange +1 yıl Aramızdaki uyuma hayranım 😂😂böyle devam edelim bence deli olmanın bir zararı yok ben seni her şekilde severim😂❤ Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Bende seni bir deliysen daha çok severim 😂 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Evet ben xd 1 0 Yorumla
abdu4234 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Hiç sevmem öyle kişileri , hayatımdan çıkarırım 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Var artık sorgulamıyorum 1 0 Yorumla
Alidenizsss Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Olmaz mı tabikide var heryerdeler Bi bilmediler kurtulamadık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır öyle tipleri yakınımda bile tutmam
Delidir ama ne yapsa yeridir demem kusura bakmasın deli deliliğini bilsin
İki üç arkadaşım var yaptıkları hiçbir şeye şok olmuyorum
Bende dahil olmak üzere çoook var 😂
Şşşşt bişey olmaz🙈❤ aramızda kalsın ben de deliyim😂
Deli deliyi her yerde bulur bak 😂🩷
Aramızdaki uyuma hayranım 😂😂böyle devam edelim bence deli olmanın bir zararı yok ben seni her şekilde severim😂❤
Bende seni bir deliysen daha çok severim 😂
Evet ben xd
Bende de var azcik delilik 😂
Hiç sevmem öyle kişileri , hayatımdan çıkarırım
Çevremdeki herkes deli zaten
yok sanırım o ben oluyorum
Var artık sorgulamıyorum
Ben okabilirim bi tik
Olmaz mı tabikide var heryerdeler Bi bilmediler kurtulamadık
Olmazmıı efendim doluu
Kimin yok ki
Dolu