Pambık şekeri gibi biri misin yoksa herşeye anında yükselen biri mi? Seni kızdırmak kolay mıdır zor mu?

Pambık şekeri gibi biri misin yoksa herşeye anında yükselen biri mi? Seni kızdırmak kolay mıdır zor mu?

Eskiden çok sinirli, agresif yanında durulduğunda hareketlerine dikkat edilmesi gereken manyak bir adamdım. Artık tamamen pamuk gibiyim. Çünkü öğrendim ki, sinirlilik, agresiflik aslında korkudan kaynaklıymış. İnsan kendini keşfettikçe diğer insanlara karşı oluşturduğu sosyal maskesini terk edip huzurlu bir hayata dönüş yapmaya başlıyor. Sizi sinirlendiren biri sizi kolayca kontrol edebilir demektir. Sessiz ama dağ gibi olmak ise bambaşka bir boyut ve emek isteyen bir şey.
Bu duruma veya kişiye göre değişir ayni hangi konu olduğuna göre.. eğer haksızlık varsa ya da uzun süredir dolduysam içimde biriktirdiğim içime attığım şeyler çoksa o zaman sinirlenirim. ama sevdiğim birine sinirlenmem çok çok zor. zaten bir insan beni kızdırmayı başardıysa tebrik etmek lazım kolay değil çünkü. ve ben de kızdıysam karşımda ki kişi bunu mutlaka hak etmiş demektir çünkü durduk yere kimseye aşırı sinirlenmem ya da kızsam bile mutlaka kendimi geri çekerim ya da tutarım söylenmeyecek bir şeyi demem asla..
Patates gibiyim. Kızgın ateşe atarsan kızarırım. Kaynar suya atarsan haşlanırım. Toprağa atarsan yeşeririm. İlgilenmezsen küflenirim dkjxjxjx
Sinirlendirmek zordur sakinleştirmek çok kolay :D
Pamuğun vücut bulmuş hali😄🌸
Pamuğum dimi :D evet sjjs 🌷
Teşekkür ederim bebişim 🌷
Ricalar balımmm🩷🌸
Cevap
15Cevap
Ortasiyim aslında ama tahammülüm düşük bir de tahammülüm insanlara karşı olduğundan birisininin yaptığı x vukuata hemen yükselebilirken
Başkasının yaptığı x vukuata hemen yükselmeyebilirim djfnf
Kişiye göre davranıyosun yani jsjd
Şimdi çok basit bir örnek çayı höpürdeterek içen kişi babam olursa anında kavga çıkar ama kuzenim olursa tahammülüm olur djfnf
O kadar uyarıyorsun vs. Ayni şeyler yaşanınca tahammül düşuyor sjfn
Babanın ne suçu var kuzenine de bağır çifte standart hep jsjdj
Babamın ne mi suçu var babamin çok suçu vaaar sjbfn beni rahatsız eden şeyleri bilerek yapıyor zaten dellendiriyor beni ya
Duygusal bir günümdeysem evet kolay bir kedinin gelip ağzımi böyle kapatmasi gerekir😂😂❤❤🙈 ama çiçek gibi bir gün geçiriyorsam valla hiç kolay değil 😂
Bende öyle 😂😂😂
Birbirine benzeyen iki kediyiz biz. Bizimki bir aşk hikayesi dırrrıııımm dııırrııımm😂😂 ❤😘
Aynen öyle 😂😂😂
Kişiler beni kolay kolay sinirlendirmez. Fakat herhangi bir olaya çok çabuk sinirlenebiliyorum.
😂😂😂
Zaaflarım bilinirse ve oraya oynanırsa parlamam çok da zor olmuyor..
Kişinin yaptığı şeye bağlı bir durum bu kolaylıkla da sinirlenebilirim zor da
Kolay kolay sinirlenmem ve zordur. Sinirlensem de çok çabuk geçer sinirim.
Çok çabuk parlamam. Sakinim genel olarak ama başlarsam susmam 😂
Kolaydı bir zamanlar; şimdilerde zor😉😅
Zor, kolay kolay sinirlenmem. Haksızlık, saygısızlık konularında sinirlenme hızım yüksek sadece.
Çok sabırlıyımdır ama o çizgi geçildi mi kalem kırarım, a... nı s.. kerim :/
Yani ikisinin ortası yok bende, kötü bir yapım var aslında
Samimi olduğum bir kaçı var onlar beni kızdırabilir diğerleri umrum dışı 😝
Kanki bu kedilerden biz olur senle 😂
Aynen hangisi sen 😂
Bilmem sen hangisisin
Ben küfrederim sen ağzımı tut 🤣
😄 şakacı arkı ya😂
😂😂😂
Yok hiç pambikkk değilim 😀
Bende aslaaa 😂
Zor sinirlenirim kendime hakimim fakat bazı kırmızı çizgiler ve noktalar var onlar aşılırsa öfkemi temiz bi dayağın son aşmasına kadar saklarım.
Karşımdaki kişiyi ne kadar umursadığıma bağlı bu konu
Şu sıralar en ufak şeye sinirleniyorum sanırım moduma bağlı değişiyor
Saman alevi gibiyim çabuk parlar , çabuk sönerim.
Şeker gibiyim. Kolay sinirlenmem.
Zor seni sinirlendirmek kolay ama sanki 😊
kolaydır
Zordur zor.
Çabuk parlarım
Kolaydır
Zorrr
Çok kolaydır
Kolayy
kolay sinirlenirim
Hayir
Zordur🙂