Kişilik & Karakter Para harcamayı sever misin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor zaten biriktiremiyoruz harca gitsin Para harcamayı sever misin? Para harcamayı sever misin? Cevapla Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
кая_кüяеsi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Önceden harcamıyordum. Hep idare full idare. Şimdi yattı balık yan gidiyor 😀 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Yok ki harcayım 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Harcamayıp ne yapacağız, öteki dünyaya götürecek halimiz yok, ben harcıyorum... 1 0 Yorumla
ultrapatates Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl para harcamayı sevmem ama gezmeyi yemeyi içmeyi tatili vs severim. harcanyor o yüzden 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. İhtiyaç gördüğüm şeylerde evet. Gereksiz harcamayı sevmem. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sevmeyen mi var 😄 1 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Severim ama tutmak gerekir bu devirde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Önceden harcamıyordum. Hep idare full idare. Şimdi yattı balık yan gidiyor 😀
Yok ki harcayım
Harcamayıp ne yapacağız, öteki dünyaya götürecek halimiz yok, ben harcıyorum...
para harcamayı sevmem ama gezmeyi yemeyi içmeyi tatili vs severim. harcanyor o yüzden
İhtiyaç gördüğüm şeylerde evet. Gereksiz harcamayı sevmem.
Olunca neden sevmeyeyim. 😏
Geldi yine suratsız 🙄
Sevmeyen mi var 😄
Severim ama tutmak gerekir bu devirde
Ekonomim izin vermiyor çok para harcamaya
Bayılırım.. 😄
Bayılırım
Severim.
Evet🤩💞😈