Bir kere denk gelmiştim telefonda kırmızı ışık yanıyordu sizce kim bakıyor diye video'ya çekiyor olabilirler mi?
Kafam karıştı :/
Kafam karıştı :/
Gösterişi seven bir milletiz kardeşim bu yüzden normal şeyler bunlar. Senin dediğin gibi video da çekiyor olabilir ama öyle yapan çok fazla bayan var. Kolunda eşşek kadar çantası var telefon arka cepte yarısı içeride yarısı dışarıda geziyorlar maksat komşular alışverişte görsün anladın ;)
Bunu zamanında bende sordum aldığım cevap ön cepleri küçükmüş.. Bahaneleri hazır hemen zaten
Doğru söylüyor olabilirler bilemeyiz :/
Ön ceplerimiz kucuk oluyo mecbur arkaya koyuyoruz :) hem niye video feln ugrasalm ki sacma seyleer bunlar :)
Yapanları gördüm insan ister istemez şüpheye düşüyor acaba hepsi yapıyor mu diye :/
Ben hic boyle sacma bir cabaya girmedmm :)
Hiç böyle düşünmemiştim öylesine koyarım arka cebe ama en çok ön cebe oturunca üstüne basılıyor çünkü.
Emin ol çevremdekilerin görüşüde benimle aynı :/
Gerçi bu görüşü bana aşılayan onlar :D
Cevap
7Cevap
Öyle videoya alanlar var tabi çalınca hissederim diyen var orda titremesinden zevk alan da vardır
Zevk alma muhabbeti doğru olabilir hocam :P
çok gıcık oluyorum öylelerine, hayır dikkat çekmeye mi çalışıyorsunuz nedir? telekızlar gibi...
bizim pantolonların ön cebi küçük oluyor telefon sığmıyor.. ondan
arkası daha küçük ama
Seninki ondan olabilir ama ben selfie ayağına arka kamera hizasında duran erkeği çeken kızı bile gördüm :/
Ben çantama koyuyorum.
Tabi tercih meselesi :)
hahahaha :Dben o yuzden hep capraz yururum
En doğrusu :D
Hirsizlar telefonu daha kolay calsinlar diye arka ceplerine koyuyolar :)
Titreşim deyip geçmeyin çocuklar..
Sürekli arka cebime koyarım. Nedensiz yani
Ben cebime telefonumu koymam :D
Cepleri doludur belki
Bende Bunu Kendime Sordumda Cevabını Alamadım
ön cepm küçük diye :ÇP
Sanmıyorum hocam, o zaman gidipte büyük telefonlar almaları saçma geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar