Kişilik & Karakter 26 yaşındayım yaslandik mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bi aralar 20 24 katagorisindeydim ne ara geçti zaman kendini benim gibi hisseden var mi Güncellemeler+1 yıl Zamanı durduran birsey yapalim 26 yaşındayım yaslandik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır genç yaş 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Moruk 30 a gelmen dolar gibi olacak haberin olsun unutma bu dedigimi 😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Farkındayım zaman çok süratli gidiyor Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Hele 25 30 :))) Yorumla
hjhjhhh Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Benden 7 yaş büyüksünüz ama benim de mentalim iyi değil:) beyazım bile çıkmış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Emin olun ya ilerledikce zaman hızlanıyor Yorumla
nickkalmadii Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bi aralar bende 15 yaşındaydım velettim ne güzel, ne ara 20 oldum 🥺 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Yaslandin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Farkediyorum yavastan herkes abi diyor Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Bana da teyze Yorumla Soran +1 yıl Sen baya moruklamissin allahtan bana dayı falan demiyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır genç yaş
Moruk 30 a gelmen dolar gibi olacak haberin olsun unutma bu dedigimi 😂😂😂
Farkındayım zaman çok süratli gidiyor
Hele 25 30 :)))
Benden 7 yaş büyüksünüz ama benim de mentalim iyi değil:) beyazım bile çıkmış
Emin olun ya ilerledikce zaman hızlanıyor
Bi aralar bende 15 yaşındaydım velettim ne güzel, ne ara 20 oldum 🥺
Yaslandin
Farkediyorum yavastan herkes abi diyor