Aslinda sormam da yanlis sanirim ama bir umut hayat da devam ediyor bir seyler yapmam lazim kuruntu yaparak oldugum yerde sayiyorum. simdi olaylarsu sekilde:birisi bana bie sy sordugunda ya da konusurken tepkisiz kaliyorum boyle bos bakiyorum, dikkatimi toparlayamiyorum is yerinde arkadaslarla aileyle cok sorun yasiyorum anladigimi zannedip cok yanlis yapiyorum her yerde azarliyorlar , dikkatimin daginik oldugunu fark ettigimde o kadar cok zorlaniyorum ki toparlamak icin sirtimda tas tasisam daha kolay olur. sizce ne yapmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana iyi bir arkadaş lazim ama cevrenten deyil senle konuş cak seni yönlendirecek takildigin da sorabilcen her ihtiyac duydugunda ulasabilcegin biri di olmasi ön emli.
Hicbirisi yok baktim guvenilmez insanlar hemen birwkiyorum zatem bi de bunlari anlatirsam direkt bana kullanirlar
İşte o yüzden diyorum Kendi çevrenden kendi toprağından insanlar olmayacakolmayacak ki sana karşı kullanma ve sinirlerinizi etme şansları olmasın
Bir dene bana güvenebilirsen sana yardımcı olmak isterim sadece yardımcı olmamak için amaçlı
Benim sevgilimle senin durumundaydı bir senedir beraberiz her dakika kulağımdadır işte her yerde bana sormadan hiçbir şey yapmaz hep ben yönlendiririm düzeldi kendi halinde kendi başına yaşayabiliyorum insanlarla iletişimimiz zaten biraz daha iyiydi de insanlarla sorunlarına şimdi cevap verebiliyor en azından
Herkese inat biraktim kendi topragimialakasiz bir yere atandim tek basima da yaparim madem boyleolacaksa gibisinden. bilmiyorum belki de zamana ihtiyacim var
Ama zihnimi o kadar cok yorulmus hissediyorum ki cikarip bir yere koyasim var beynimi
Konusnan gerekiyor biriyle herkezle de herkese sohbet edilir
Bilgi arayışı alışverişi ceza anlaşma ihtiyacını konuşmak istediğini gidermek bir kişiyle olur
Edilebilir belki. gercekte bile guvenebilecegim insanla karsilasmamisken size hic guvenemem ama
Zamana kadar böyle düşünürsen böyle yaşlanırsın senin konuşacak bilgi alışverişi yapacak takıldığım şeyi anlatıp beraber çözüm bucan
Ufak bir alıştırma yapabilir miyiz seninle kafana taktığım ya da söylemek istediğin bir şey ne istersen herhangi bir şey olur benimle paylaş beraber empati yapalım iyi geliyor mu görelim
Diger turlu de yaslanicam :D siz bence sevgilinizle ilgilenin o da benim gibi bir durumdayken pek baskasina yardimci olmaya calismayin onu kirabilirsiniz
Emin ol kirmaz tanıştırır im istesen bak emin ol sırf sana yardımcı olmak için diyorum ben ne kaybedersin sen beni tanımazsın ben seni tanımam ilk başladı yaz mesaj da sıkıntılı ya da ne yapmak istediğini sormak istediğini her şeyi olabilir kaç gün bir hafta 10 gün iyi geliyor mu gelmiyor mu bakalım ne istediğinde her zaman ulaşabilecek bir insan bana yardımcı olmama izin vermen lazım İlk önce
Sana yardımcı olmaya çalışıyorum mesaj yazıp da oluyorum beni tanımıyorsun yani ne kaybedersin ki biraz deneyelim mi buradan devam edelim sesin sıkıntı yok güvenliğin için
Sen ne kazanacaksin ki hem niye bana yardimci olacaksin ne karin olacak? kim kime karsiliksiz yardim eder? kusruma bakmayin ama hayat boyle isliyor , bense kendime bir dert ortagi ya da sirdas aramiyorum sadece isimi falan iyi yapip eve dondugumde kendi dunyamda yasamaya devam etmek istiyorum
Benim bekarım amacım olmayacak hani başarıda iyi gelirse yardımcı olabildiysek deliciden dua yeter bana beni hisset ben seni sırdaş olalım demiyorum ki ben senin sırlarına ne yapayım ben senin gün içerisinde ki yapamadığım içinden o donup kaldığın an var şöyle şöyle bir şey yapmam gerekiyor nasıl yapacağımı bilmediğim için dondum kaldım gibisinden birisi bana bugün öyle bir soru sordu cevap veremedim hemen yaz ondan sonra geri dön ben de konuşursan sana cevabını ver
düşüncelerinden vazgeçeceksin ya da düşüncelerin baskın geliyorsa kendini soyutlayacaksın
Mobbing aşkım bu
Bir gun beni bir yerde as*lmis olarak bulundugumda kimsenin vicdani sizlamayacak o zaman. yaptiklarini ben toparlamaya calisirken onlar normal hayatlarina devam edecekler
Kan değerlerine baktır hastaneye git
Lityum degerleriyle alakali mi sizce
Doktor değilim ki
Bir de saglik alaninda yenuyimBunu doktora aciklamam bile benim icin utanc verici ya kisir dongudeyim
Yaw ne alaka sağlıkta çalışan insanlar hasta olamaz mı
Herkes mukemmel olmalisin gozuyle bakiyor, her seyi bilmem gerekiyomus gibi her seyde fikrim olmali
Evet