arkadaslar merhaba biriyle gorusmeyi kesmek hayatindan kesip atmak mi demektir? ben neden gorusulmeyecek biri haline geldigimi sorguluyorum bazisi icin. beni tanimiyorsunuz ama oneriniz var mi veya tahmininiz? tesekkurler.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben hayatımdan çıkarmıyorum kimseyi sonuçta Bi yaşanmışlık var
ablam maalesef biri seni tam olarak hayatından cikarmadiysa ama görüşmek de istemiyorsa seni cepte tutmak istiyordur.. kendini uzak tutmaya çalış öyle insanlardan
cepte tutmak derken, kenarda dursun gibi dimi? anladigim kadariyla insanlar konusunda net olanlari tercih ediyosun.
evet. eğer biri sana karşı net değilse sana verdiği değer ve sevgi de net değildir. srn seni seveni sana değer vereni hayatinda tut
yani mesela benim cevrem cok genis olay da su ki ailem var okey ama beni sevdigini soyleyen, cok basarili olucaksin diyen arkadaslarim var bir tanesi kiz mesela. kiz direk baskalarinin arkasindan atip tutuyo bana guluyo insallah benim hakkimda da atip tutmuyodur. kiz beni de insanlarla sevistirmeye kalkti uc bes keredir durumu yeni idrak ettim. aileme soyledim kayitsizlar biraz. neyse sacma bir hal ama kisisel olarak ne yapmam gerektigini bilemedim, bir tanidigim gorusme kizla dedi. olay bu yani.
aramizdaki en kulturlu sensin falan diyo yani belki de pazarlamistir beni. ki kafam buna basmiyo yani
uzak dur.. kullanmaya çalışıyor senk
ne die kullanicak bu insanlarla yatiyo mu diyecek... derse de desin aileme goturdum ee yani falan dediler. hadi simdilik uc bes kisi ama durumu anladigimda is isten gecmisti. bizim ailenin kafasi basmiyo cunku boyle seylere.
senin için bir sıkıntı yoksa elbette öyledir. Ama eğer aklını çelmeye çalışıyorsa bu işte bir kârı vardır. uzak durman gerekir
yok yani soyle dusun besiktasa cagirdi mesela ayip olmasin diye okey gittim kizin cevre full tuhaf tipler. kiz bi beni HAKIKI seviyomus gibi yapiyo nasi bi ortam bu. dershaneden tanistim. milleti kari kizla tanistiriyo glb
en kulturlumuz sensin diyo bana da aileme gittim kayitsizlar
abla cinsellik dediğimiz şey insanın bir ihtiyacı ve gerçekten kötü bir şey değil. ama bu şekilde yapman hem fiziksel hem psikolojik olarak zarar verir. dediğim gibi uzak dudman gerekir
evet bu sekilde zorla yok kiza ayip olmasin bilmem ne diye kendimi zorlarim ancak.
o iki üç abazayi mutlu edecek diye senin mutsuzluğunu göze aldiysa hiç gerek yok
bide bi arkadasim daha var kiz bana ozelimi anlatinca bile PEKI NIYE BENIM BUNDAN HABERIM YOOOOK demisti. onu da sileyim mi hayatimdan? evine gidiyorum onunla sigara iceyim istiyor bazen.
yo bana soruyo yani begendin mi diye ki ben SEVGILI ARAYISINDA DEGILIM? KOCA ARAYISINDA HIC DEGILIM? anlamadim.
abla istiyorsan dm gelebilirsin bu konu için konu biraz özele gidiyor gibi kamudan uzak bir alanda anlatsan iyi olur
ok
Neler yaşadınız
annemin arkadasina bisey anlatirken baya pot kirdim kadin ailece onu sevmedigimizi sandi ve toparlamasi cok zor. resmen kendimi ailem onu cebinde tutuyormus gibi davrandim ve yani niyetim o degildi. durumu da anlatamiyorum. sonra benle gorusmeyi kesti.
İnceleyelim mi